Namlu hedefe bitisikken elimiz titrerse hedef mi değişir yani silah birden kayıp hedef değişir mi yoksa ateşleme acısı mı değişir bilen biri açıklayabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu yanıtlamak için bilmem gerekenler var.
Öncelikle namlu ile hedef arası mesafe nedir?
Kullanılan silah ve kurşun nedir?
Hedefin tam olarak neresinden vurulmak isteniyordur vs...
Biliyorsundur zaten. Mermi namludan çıktığı anda yükselme eğilimi gösterir. Buna göre bir nişan almak gerekir.
Ve el titremesi varsa bu işten vazgeçilmelidir.(siviller zarar görsün istemeyiz)...
Hedefe bitişik namlu
Ama el titriyorlar hedef mi değişir ateşleme acısı mi
Doğruca doktora arkadaşım...
Ya evet saçma geldi sorum ama şunu merak ettim bazıları intihar ederken kafasina dayayinca elı titriyor ve beynini siyiriyor bunu merak ediyorum
Yani el titrediği için silah kayıp hedef değişir mi bunu sordum
Sana intihar eylemi sırasında ki tetik tutuşlarını ve namlu sapmalarını anlatmak istemiyorum.
Derdin nedir tam olarak senin?
Birgün lazım olur diye sordum merak ettim
Doğruca doktora demiştim. En kısa zamanda bir psikiyatriste görünür müsün lütfen?
Çünkü bu işler sandığın gibi değil. Bir kez görün şu doktora... Güven bana hak vereceksin.
Zaten gidiyorum en ağır abtidepresanlari kullanıyorum obsesifim bu konu kafamı çok meşgul ediyor lütfen anlatın catlarim meraktan
Nerede yaşıyorsun peki sen?
Konya
Lütfen anlatın obsesifim catliyorum meraktan anlatın lütfen çok merak ettim ama intihar etmem soz
Hayır hayır. İntihar etmen emin ol beni ilgilendirmiyor. Nerede yaşadığını sadece silah eğitimi üzerine sordum.
Sonuçta intihar edince ben bir şey kaybetmem değil mi?
Kaybeden tek kişi sen olursun.
Neden biliyor musun?
Evet aynen öyle silahlar hakkında pek bilgim yok bu konuyu anlatır mısınız lutfen
Bak seni ilk yorumu yazarken kötü niyetli olarak görmüştüm ama artık görmüyorum.
Çünkü bence sen zaten beyne atılan bir merminin ne tür bir acı verdiğini bilemeyecek kadar cahil değilsin değil mi?
Orada mısın? Konuş benimle...
Burdayım dostum
Acıyı bosverelim el titremesi hedefi degistirir mi yani el titreyince silah birden kayar mi bunu merak ediyorum
Çünkü intiharın iki tane gerçekleşmeme ihtimali var bir silah tutukluk yaparsa ikincisi de bu el titremesi
Pekâlâ haklısın. Beynimizde nösiseptörler yer almaz ve çoğu acıyı hissedemezler ama ya hisseden dokulara zarar verilir ve ölmeyerek bir ömür bunu çekersen ?
Sadece senin gibi bilgili biriyle konuşmak istediğim için yazıyorum.
Ayrıca beyin daima kendisini korumayı hedef edinmiş bir organ olarak tabii ki parmak uçlarında ki , elinde ki kasları da farklı bir şekilde yönlendirebilecek donanıma sahip.
Titreme bu vesileyle meydana geliyor zaten. Hâl bu iken ölene kadar kötürüm de kalabiliyorsun.
Tabiki dostum kötü birisi değilim bu hayatta kimseye bi zararım olmamıştır üniversite öğrencisiyim haklısın beynin öldürmeyen kısmına gelirse bir ömür felciz ama kasin ortasından alnin ortasına kadarki bölge 1 saniyede kesin öldüren bölge bunu biliyorum
Düşünsene ; hiçbir şey anlamıyorsun , duyuyorsun ama idrak edemiyorsun , düşünemiyorsun ve sadece acı çekiyorsun.
Sence mantıklı mı?
Değil zaten intihar edersem kafama değil alnımın ortasına nişan alırım orası kesin olduruyor
Sadece tek merak ettiğim elim titrerse merminin gidiş acısı mı değişir hedefte değişir mi yani tabanca bi anda kayabilir mi çok basit bir sorumdu
Alnının ortasına net bir şekilde nişan alamazsın ki. İstersen boş ellerle bir dene...
En ufak bir sapma merkezi sinir sistemini yerle bir ederek öldürmeyedebilir.
Ateşleme acısı titremeyle birlikte elbette değişir ama mesela alnımın ortasına dogrulttum alnımdan kayar mi ben kaymiycani düşünüyorum ama emin degilim
Gayet net bi şekilde nişan alınır alıyorum ve kasin ortasına gelen bölge ile alnin ortasına kadarki kalan bölge kesin öldürüyor hangi acıyla gelirse gelsin bu böyle tek merak ettiğim hedeften sapma olur mu titreyince bunu düşünüyom kaç gundur
Sevgili dostum. Beynin yapısını ve işleyişini çok iyi bilen biri olarak diyeceğim şey şu ;
Hepinizin aq... Lan ne zaman şurada 3-5 kadeh rakı içmek istesem saçma sapan bir mevzuyla karşılaşıyorum.
Benim senin gibilerin elinden çektiğim nedir lan?
Öldür lan kendini öldür... Yeter be vallahi bıktım artık. Öldür de kafana bir de ben sıkayım senin.
Tam 3 yıldır antidepresan kullanıyorum dostum yani fazla takıntıiyim şu an 175mg anafranil kullaniyorum o yüzden bu sorularim
Dostum kendimi öldürmeyi ilacın etkisiyle artık pek düşünmüyorum ama atanamazsam ögretmenim çünkü kesin olarak yapacağım şey bu yani
Tamam lan tamam ben öldür kendini derken şaka yaptım zaten. Anlıyorum seni aldığın anafranil intihar eğilimlerine yol açıyor. Daha önce detaylıca incelemiştim bu ilaç türlerini ama sen sadece geçişi olduğunu bil olur mu?
Bu hayattan tam olarak istediğin nedir senin , anlat bana?
Tek istediğim atanıp öğretmenlik yapmak atanamazsam aileme iyice yük olurum babam gelmiş 55 60 yaşına bu kadar üni okuyup atanamazsam başka ne yapayım ki intiharı düşünüyom bi 3 4 yıl sonra ve en basit yol bu evet anafranil en ağır antidepresan ve intihar riskini artiriyor
Dostum biraz komik gelebilir şu an bikaç gün önce geçti bu durum ama tam 8 aydır sınıfta aleyna diye bi kız var onu görünce kötü oluyordum intihar edesim geliyordu aşk zannettim ama takintiymis şuanda kıza bakınca bişey hissetmiyom artık düşün hastalığın boyutunu
Şimdi sana bir soru soracağım ama bana hızlı cevap vermezsen sana inancımı kaybederim.
Bu Anafranil ilacını günlük mü alıyorsun ve sende ne tür yan etkilere sebep oluyor?
Hemen yaz lütfen.
Dostum eğer bu tabanca olmazsa ikinci bir intihar yolum etilen glikol içmek o zaten komadayken böbrek yetmezliğinden kalbi durduruyor işte ne yapayım 4 sene sonraki olumsuz durumlara hazırlık yapıyom beynimde
Günlük alıyorum terleme yapıyor kas ağrısı yapıyor halsizlik yapıyor ve ilk başlarda daha fazla bunalıma sokuyordu
4 aydır kullanıyom ve bu etkiler gitti şu an ama ilk başlarda çok terleme ve kas ve bel ağrısı yapiyordu
Aq etilen glikolü nereden biliyorsun lan sen?
Hayır senin bu merkezi sinir sistemini alt-üst edecek kimyasallar ile alıp veremediğin nedir lan?
😂😂 dostum bu ilacı ilk alırken dediğin gibi intihar isteğim çok artmıştı ve gün boyu bunları arastiriyordum ordan biliyom bu glikol denen alkol turu dediğin gibi mss baskısı yaparak bilinç kaybı ve koma yapıyor sonra böbrek yetmezliğinden kalp duruyor acısız bir diğer intihar yontemim 😂
Ayrıca affedersin ama nah acısız olur.
Böbrek ve türevleri işleyişlerini kontrol eden mekanizma hipotalamus altı epifiz , onunda altı olan Amigdala'dır.
Sen merkezi sinir sisteminin a*ına koyup sonrada acısız ölmeye çalışıyorsun hı?
Yok paşam öyle basit bir ölüm.
Lan baksana doğa bile yaşamanı istiyor. Dur bir sakin kal ya. Bak bana burada kültürel savaş yaşatma.
Sadece bir sakin ol. Başka şeylerden konuşalım hı?
Ne öğretmenisin sen?
Tm sakinim zaten şu an intihar gibi bi hedefim yok 3 4 sene sonraki hedefim o acısız dediğim yani bilinç kaybolunca komaya girince acısız anlamında onun öncesi zaten mide bulantısı ağrı üşüme vs yapıyor biliyorum konusalim
Ne öğretmenisin diye sormuştum.
Sosyal bilgiler
Sosyal bilgiler öğretmeni de intiharı düşürse biz ne yapalım ki la?
😂😂
İyi günler dostum nasilsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!