merhametli, güvenilir, centilmen, koruyup kollayan erkekler çok hoşuma gidiyor aksini düşünemiyorum bile :D
kısıtlayan, kaba davranan, sinirlerine hakim olamayan, saygısız düşüncesiz tiplerden de nefret ediyorum insan gibi gelmiyorlar gözüme 😅
merhametli, güvenilir, centilmen, koruyup kollayan erkekler çok hoşuma gidiyor aksini düşünemiyorum bile :D
kısıtlayan, kaba davranan, sinirlerine hakim olamayan, saygısız düşüncesiz tiplerden de nefret ediyorum insan gibi gelmiyorlar gözüme 😅
yani dürüst güvenilir kıymet bilen sorunlardan kaçmak yerine konuşarak halletmeyi seçen bencil olmayan yani kısacası verdiğim sevginin ilginin değerin kıymetini bilebilecek biri olmasını isterdim sanırım söylediğim özellikler doğru insanı tanımlıyor
karakter iyide dış görünüşü beğenmezsen karaktere hiç bakmadan fişi çekiyorsunuz hayal edilen bedenlere karşınızdaki konuştuğunuz insanın karakterini veriyorsunuz ama beklenen çıkmayınca cevap bile vermeden vın turizm oluyor genelde
Cevap
6Cevap
kaliteli şaka yapa bilmesi zeki olması hayatı düz bir çizgide yaşmayacak kadar ciddiye alması
hanım hanımcık olsun, konuştuğumuz konularda fikri olsun 😇
Karşı cinsle iletişim yok o yüzden bilmiyorum
iletişim içinde olman gerekmiyor bence hoşuna gidebilecek veya gitmeyecek şeyleri bilmen için :D
Yani aklıma bir şey gelmiyor, kızların huyunu suyunu anlamıyorum ki ben yabancı geliyor bana
Zeka ve itaat.
kapalilar dikktimi cekiyor
Bakımlılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?