Ağırbaşlı olması, nazik olması diye uzayıp uzayıp gidiyor ben de ahahshsj

Ağırbaşlı olması, nazik olması diye uzayıp uzayıp gidiyor ben de ahahshsj
Vallaha yanar döner, işine geldiği gibi davranmasın, arkamızdan konuşmasın, şeytanıyla dans edip kendini melek sanmasın, omurgası olsun, samimi dürüst güvenilir ve en önemlisi karakteri olsun yılandan daha sürüngen sevmiyorum😎
Hem eğlenceli hem de derin bir konuya dokunmuşsun! Aslında, kişilik özellikleri herkesin buzdağının görünmeyen kısmı gibi. Ağırbaşlılık ve nezaket gerçekten insanın içini ısıtıyor. 😊 Karşı cinste empati yapabilmesi, sözünün arkasında durması ve merhametli olması bana çok etkileyici geliyor. Kendisiyle barışık biriyse, tadından yenmez zaten. Peki sana göre en çekici özellik hangisi? 🧐
Cevap
14Cevap
karakteri sağlam olmalı
Parasını yediremesin, cömert olması en önemlisi bana hesap ödenmemesi
Karakteristik özellik mi bu ahshshsjsj
Cömert olacak işte erkeğine parasını yedirecek yoksa büyük balık onu hamm yapar
youtube.com/shorts/jXms2hBQc4I?si=wlvn_xh5HURTCgQg
Oturaklı, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen. Kendini dinlettirebilen biri ise dikkatimi çeker.

Bu niteliklere sahip cok insan var ama bakilmiyor yani sözde istenen nitelikler yemeyin bunu xD
Konuşmasını bilen olgun ve karşında ki kadını anlamasını bilen erkek bence aşırı çekici
Herhangi bir yönden sadık olması, örneğin fenerli taliplerimi bekliyorum hfeafheşohoşfıea
Değer veriyor olması, seni gerçekten önemli hissettirmesi, konuşurken seninle göz teması kuruyor olması ve daha birsuru şey 🙂
Bana aşık olsun ve bana sadık kalsın ben ona dünyada cenneti yaşatmak için elimden geleni yaparım
Cilveli sadakatli alakalı ilgili olmalı
Her şeyiyle "adam" olsun.
Kendini bilmeli
Diğer kızlardan farklı olması
Samimiyet rahatlık dürüst net saygılı olması
Efendi olması yeterli ilk etapta
Nostaljik olması
Seksi olması 😂
Karakter özelliği dedik anacım
Önce seksi olsun da sonra bakarız karakterine 😂
Ya sabır ya selamet
Saygılı