Ne dozda olursa olsun, sizce ilişkilerde kavga edilmeli midir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne dozda olursa olsun, sizce ilişkilerde kavga edilmeli midir?

İlişkilerde zaman zaman farklı görüşler, beklentiler ve duygusal durumlar nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanması normaldir. Bu tür anlaşmazlıkların bazen tartışmalara veya kavgalara dönüşmesi mümkündür. Ancak ilişkilerde kavga olup olmaması, ilişkinin sağlıklı olup olmadığını belirlemek için tek başına bir ölçüt değildir. Tartışmaların veya kavgaların sağlıklı bir iletişim çerçevesinde gerçekleşmesi önemlidir. Saygı, empati ve dinleme gibi iletişim becerileri, anlaşmazlıkların daha yapıcı şekilde çözülmesine yardımcı olabilir.
Aşırıya kaçılmamalı tartışmalar e tabi bunu başarabilenler kültürlü ve seviyeli yani saygılı insanlar, tartışmalar olur ama bunu uzatmamak ve konuşarak çözümlemek gerek.
Bence olmasa çok daha iyi ya. Kavga olunca çiftler git gide birbirinden soğuyor soğuyor yüzden araya ne kavga girmeli ne de başka bir şey. Yani arada her ilişkide olduğu gibi illa kavga falan olur. Kavgalar ilişkinin tuzu biberi aslında. Ama yinede çok sık kavga etmemek birbirini kırmamak lazım diye düşünüyorum ben...
Cevap
9Cevap
Kavga veya tartışma küçükse dozunda tabi normaldir ama sürekli oluyorsa özellikle sürekli ayrılıp barışıyorlarsa bu samimi gelmez zaten. görüyorum mesela iki de bir tartışanlar oluyor ayrılıp sonra da seviyoruz diyorlar bakmışsın 1 ay sonra yine ayrılmışlar. çünkü zıt oldukları için sürekli kavga ederler anlaşamazlar.
Her ilişkede zaman zaman anlaşmazlıklar olabilir, ancak sürekli kavga etmek sağlıklı bir ilişki için gerekli değildir. İdeal olarak, çiftler arasında iletişim, anlayış ve saygı temelinde sorunları çözmek önemlidir.
Seviyeli ve saygılı bir şekilde olmalı, kavga olmayan hiçbir ikili ilişki yoktur. Anne-evlat, arkadaş-arkadaş, sevgili, eş.. Her ikili ilişkide kavga mutlaka vardır
Olmamalı ya. Eskiden çok zor biriydim, huysuzdum. Kendimi de çok yıprattım, karşımdakini de. Artık huzur seviyorum, dünya yansa "odunlar şu tarafta" derim
Fikir ayrılığı çok normal çünkü iki ayrı beyin mevcut:) saygı sevgi çerçevesi içerisinde tartisma olması da gayet normal.
Bence olmalı. Esas hiç tartışma olmaması sorun olduğunu gösterir. Ama tartışırken de her zaman saygıyı korumalı..
Olmalıdır bence, yoksa o ilişki çok sıkıcı bir hal alır.
Olmalidir. Sonucta iletisimdir. Kusup somurtmak daha aci vericidir.
Kavga olmalıdır, yoksa sıkıntı vardır. İlişkiyi dinamik tutmada iyi oluyor.. her şey usulünce tabi
Yapma ak en güzeli. Bişekilde kendiliğinden oluyor. Sevgi varsabiberi tuzu oluyor...
Seviyeli şekildeyse olur ama midesiz şekilde sallamayı ben kavga bile saymam..
Olmalı her zaman süt liman olmaz ama saygı çerçevesinde elbette
Kavga bence saçma bisey eğer çiftler anlayışlı ve guvenilirlerse kavga zaten olmaz küçük küçük anlaşmazlıklar olabilir ama zaten güven yoksa kavga olur
Biz kızlar olarak her türlü çıkarıyoruz zaten ahahanah, Kavga olmalı arada küsülmeli bi süre. değer bilinip daha çok bağlanılmalı sonra
Tuzu biberi diyolla ben hiç düzgün bı ilişki yaşamadım hep fazla tartışma oldu ama
İlla olacaktır zaten ama dozunda olsun
Edilmeli tabiki hemde en alasi
Kavgasız ilişki olmaz ama kararında olmalı
durduk yere drama yapıp kavga cıkarıyorsa sıkıntı
Yeri gelirse olur
Kavga değil de tartışmaya açık olmalıdır
Evet olmalıdır kavga ilişkinin tuzu biberi
Yemek tuzsuz olmuyor dimi🙂
İletişimsizlikten daha iyidir kendileri..
Olmamalı ufak tartışmalar olabilir ama
İllaki olur
Olmalı
Olmalı
Olmalı
Bence yok ya
Olmasa iyide oluyo
Olmazsa olmaz bence
Tabiki olmali
olmamalı çok yoruyor
Tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?