Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yakın arkadaşım bu kişi ama konusmuyor aramıyor anlayamiyorum ben özür bile diledim hatta annem sordu diye sana öyle yazdım onunla konuştum diye bana kızmasın diye sen muhattap etmişsin gibi yazdım yanında falan dedim ama özür dilememe rağmen böyle özür dilmesi gereken kişi ben mıydım bilmiyorum kendimi sucluyorum ama ne doğru o doğru mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizin en büyük hatanız hatanız olmamasına rağmen onun vaz geçilmez olduğunu hissettirmek. Bu neden ile arkadaşınız suçlu ve siz suçlu birisine kayıp etmemek için özür dileyip kendinizi küçük düşürmüşsunuz
Ben ona başta sert konuştum ama annem bı istek için ağır konuşuyorsun kavga çıkarıyorsun kavgacisin arkadaşlığın biter diyince kendimi sucladim
Asla böyle düşünmeyin bugün size bu sadakatsiz davranışı yapan başka bir gün size neler yapar
Bence de yaptığı çok garip bı insan neden böyle bir şey yapar sence ve ona artık güzel şeyleri anlatmayacagim normalde her şeyimi anlatırım ama ben ona neyi anlatsam tersine dönüyor bozuluyor
Sizin kötülüğünüzü düşünen bir insan galiba arkadaşınız
Bı insan neden benim eski sevgilimin hikayelerine bakıp istek atinca da şaşırıp neden bana istek atmiss der anlamıyorum
Arkadaşınız ondan hoşlanmış olabilir mi?
Hoslansaydi neden bana söylesin? Ayrıca görmedi bile ben yaz dedim sor dedim arkadaşım küfür etmiş ona baya bı ben melisn arkadasiyim sen ne gevseksin diye
Peki ekleme sebebi ne kendisinin
Ben melisn arkadasiyim sen ne gevseksin önüne gelene istek atma s*kerler falan yazmış ona arkadaşım ss lerini attı benim anlamlandiramadigim madem böyle tepki verecektin ona niye bakiyon hikayelerine niye merak ediyorsun
yani ben bakmıyorum sen niye merak ediyorsun
Gereksiz bir tepki vermiş arkadaşınız yaptığı bu durum size inandırıcı olaması için yapmış olabilir benden size söylemesi
Ya işte arkadaşım onun hikayesine bakmış ya açık onun hesabı herkese bu da her attığına bakmış onun o da merak etmiş benim hikayelerine bakıyor diye istek atmis arkadasima
Doğal olan bir durumu yapmış arkadaş aynısı benim başıma da gelse bu kim derim hayırdır tarımda da düşünülebilir bu durum
Küfür edip engellemis bilmiyorum hala engelli mi anlamiyorum da gerçekten nedenini amaçsız
Kesinlikle sizin yaptığınız şey haklı bir davranış ama özür kısmı açıkçası olmamış
Evet ama ben ona da çok tepki verdim exime sen pisliksin dedim sana anlattığım kız o dedim arkadaşım o dedim bu kadar mı düştün dedim bilmiyordum dedi sen niye baktın hikayeme dedi öylesine baktım dedim umrumda değil sevgilim var benim dedim (artık yok) o ayrı bi konu biliyorum dedi ben ona veda mesajı atmıştım onun ss ini atti silmemis burdan biliyorum dedi ben de evet senin gibi pislik gevşek degil istedogin gibi daha iyi biriyle oldum dedim seni mutlu edebiliyorsa ne mutlu bana dedi ben de engelledim
Bu olay yakınım arkadaşım olduğu için tanıdıklarına anlatmadim teşekkür ederim dinlediniz için
Tanıdıkları ma*
Çok medeni bir konuşma geçmiş aranızda açıkçası ve sevgilinizin olmadığını belirtmeniz tatlı bir tebessüm sebebim oldu.
Bu saatten sonra cabalamicam hep annem yüzünden insanın annesi suçlayınca böyle oluyor ister istemez hep beni böyle yetistirmeye çalışıyor her şeyde suçlu benmisim gibi ben özür dilemek zorunda değildim. hakli. olan bendim tepki göstermek hakkimdi annemi dinlemicem artik
Her zaman yardımcı olamaya çalışırım size. Elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana. Saygı ve sevgi ile
Çünkü o yeni ayrildigima öfkeliyim ve cümle içinde geçmesini istemiyorum
Tabiki de artık kendi kararınızı almanız lazım hanım efendi. Anneniz den kendinizi soyutlama iz iyi olur
Sizi çok iyi anlıyorum hanım efendi öfkenizi iyi değerlendirin derim