Arkadaşım bana küstü kim hakli?

Benim baya bı zaman ince ayrıldığımiz eski sevgilim hesabını açık yapmıştı bu arada arkadaşımla tanismiyorlar. sadece ona bahsetmiştim sevgiliyken o kadar sonra baya bı zaman geçmişti ayrilali ben bunun st sine baktım sonra arkadaşım da vardı ben de bakım mi dedi bak dedim sasirsin dedim güldüm dalgasına umrumda değildi yani onun ne dusunecegi biz onun hikayesine bakınca hatta o sıra sevgilim vardi zaten ayrıldık onla da doğrusu bulmaz zaten neyse. Baya bı zaman geçti biz bu Ex imin hikayesine baktıktan sonra. Sonrasında arkadaşım her attığına ismini aratıp aratıp hesabina bakmış her attığı hikayesine bakmış o da kim diye merak etmiş istek atmis arkadaşım da gelmiş bana söylüyor niye bana istek atti diye sonrasında yazmış ona konuşmuş küfür falan etmiş ben anlayamadigim neden hikayesine baktın o zaman sonrasında ben o gevsege yazdım sen ne pislik insansin diye o yazdı o hikayeme baktı bilmiyordum falan dedi o pislik umrumda değil ama arkadaşımin açıp açıp eski sevgilimin hikayelerine bakması istek atinca da şaşırıp bana istek atmis demesi garip geldi bunu dile getirince niye baktın bakınca da şaşırıyorsun beni muhattap ettin diyince de benimle küstü tavır aldi

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yakın arkadaşım bu kişi ama konusmuyor aramıyor anlayamiyorum ben özür bile diledim hatta annem sordu diye sana öyle yazdım onunla konuştum diye bana kızmasın diye sen muhattap etmişsin gibi yazdım yanında falan dedim ama özür dilememe rağmen böyle özür dilmesi gereken kişi ben mıydım bilmiyorum kendimi sucluyorum ama ne doğru o doğru mu
Arkadaşım bana küstü kim hakli?