Sosyal medya kullanmıyorum? pek arkadaş çevrem de yok? nasıl hoslanacağım birisini bulabilirim?

Çok kötü ilişkiler yaşadım, kendime olan saygımı yitirdim. Artık sevilebilecek gibi hissetmiyorum. Uzun zamandır da hayatıma kimse girmiyor. Girmeye çalışanları da ben beğenmiyorum. Ne olacak sonum bilmiyorum.

Açıkcası maddi durumum çok iyi. Ailemin de öyle. Yüksek lisans bitirdim. Dürüstüm, karşı tarafın maddiyatına bakmıyorum. Ancak güzel yerlerde okumus olsun diye düsünüyorum. Güzel de oldugumu söyleyen çok oluyor. Açıkcası güzel olmak için elimden geleni de yapıyorum. Dudaklarımı yaptırıyorum. Cilt bakımı yaptırıyorum. Bir tek boyum kısa 160.

Açıkcası ben bu kadar güzel gelirliyken, güzel/bakımlı denilen bir kızken karşıma çıkan adamların hepsi abuk subuk işler yapan, yakısıklı olmayan adamlar oluyor. Her şeyi bulsam güvenilmez oluyor, yanımda başka bir kadına bakması bile beni soğutuyor. Kendi hayatına odaklanan temiz eli yüzü düzgün işinde gücünde bir erkek bulmak neden bu kadar zor?

Sosyal medya kullanmıyorum? pek arkadaş çevrem de yok? nasıl hoslanacağım birisini bulabilirim?