Mutlu hafta sonları ⭐ Arkadaşının sevgilisinden hoşlandığın oldu mu, olduysa naptınız? ya da siz, biriyle sevgili iken, arkadaşı sizden hoşlandığını söyledi mi, söylediyse siz naptınız?
Daha önce hiç arkadaşının sevgilisinden hoşlandığın oldu mu?
Arkadaşımın sevgilisiyle çıktığım oldu ama çocuktuk o zamanlar. Lisedeydik. Bence erkeklerde de biraz suç var. Arkadaşımın evine gittim kocası garip hallere giriyor, bana iltifatlar ediyor falan. İzin versen flört kıvamına gelecek yani.. bir sonraki gidişimde onun evde olmayacağı bir saatte gittim..
Eski sevgilim, şu an başkasıyla sevgili ve ben onu hâlâ seviyorum. Başkasının sevgilisini sevdiğim oldu ama arkadaşımın sevgilisini hiç hoşlandığım olmadı. Doğru da bulmuyorum bunu ama hoşlanan kişilere de laf etmiyorum. Çünkü gönül bu. Herkese konabilir. Önemli olan benim sevgilimin ve arkadaşımın nasıl davrandığı. Sevebilir ama ilişkime saygı duyup ona göre hareket ederse sorun olmaz.
Hayır olmadı aslada olamaz böyle bir şey. Arkadaşım dediğim insanın sevgilisine o gözle bakamam ben oda benim kardeşim sayılır artık. Ama ne yazık ki o gozle bakmayan çok insan var. Yani göz diken insan çok arkadaşının sevgilisine falan. Sanki dünyada başka erkek kalmamış gibi arkadaşının sevgilisine göz dikiyorlar hiç hoş bir durum değil..
Hayır tabii ki daha önce böyle bir durumu yaşamadım zaten yaşamak da istemem zaten öyle bir şey olsa dahi ikisinden de uzaklaşırım karaktersiz değilim arkadaşımın ya da çevremdeki insanların sevdiği kadına yan gözle bakacak, ama hayatta çok karaktersiz insan gördüm yaşadım da
Benim bu tarz şeylere inancım olmadığından. Böyle boş işlerle hiç alakadar olmadım ve olmuyorum ve olmayacağım. İnancım olmadığı için olsa gerek hiçbir arkadaşımın sevgilisinin bana karşı hoşlantısının olduğuna rastlamadım. Sanki bütün karşı cins inançsız olduğumu biliyor ve hissediyorlar. Başka erkeklerin kendilerinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamayan kadınlar, benim görünmeyen inançsızlığımı anlayıp hissetmeleri çok düşündürücü gerçekten.
Dünyada başka erkek mi kalmadı arkadaşı gören birinin sevgilisinden hoşlanmak çok adice. Hadi insanız çok zor ama oldu diyelim, asla belli etmem görüşmem unuturum