Hayır, yok öyle bir şey. Kadınlar, yetiştirilme tarzları nedeniyle, ve çevrelerinin de etkisi altında kalarak menfaatçi ve bencil severler. Öyle olmasa zina yapmış evli kadınlar bile boşanırken utanmadan, yüzsüzce kocalarını donuna kadar soymaya kalkmazdı (bkz. beni aldatan eski karım). 3 ay evli kalıp süresiz nafaka alan kadın için, erkekten çok sevmiş diyebilir miyiz? Birini içten, gönülden, yürekten sevmiş insan ona zarar vermeye çalışmaz. Kadınlar, menfaatleri bitince sevmeyi de bırakır, çöp poşeti gibi kapının önüne koyarlar.
Çok seven taraf erkek de olabiliyor kadın da. Sadece kadınlar seviyor veya kadınlar daha çok seviyor gibisinden bir şey demem erkeklere haksızlık olur. Bihter için konuşacak olursam eğer onun ki bana göre sevgi değildi. Sevgi böyle bir şey değil, tamamen takıntı onunki. Hırslarına kurban etti kendini.
Kadınlar derin yaşıyor, duyguya hızlı geçiş yapıyor karşılığı da yok ise sonu hüsran. Erkeğin mantıksal yönü ağır basıyor. Ama yinede kişilikle de ilgili bi durum güzel sevip sevilmeyen adamlar da vardır diye düşünüyorum..
Evet net kadınlardır net aksini iddia eden etmesin.. çok sevende güzel seven de ama kıymet biliniyor mu hayır o yüzden napıyoruz insanları gereğinden ve kendimizden fazla sevmiyoruz
Bunu bir cinsiyete yüklemek mantıklı değil. Çok seven diyemem ama güzel seven genelde kadınlar oluyor. Erkekler saplantılı hallerini sevmek ile karıştırıyorlar maalesef.
Bence evet. Kadinlar erkeklerden çok daha ilgili oluyor genelde hemde çok daha sadık oluyor. Erkekler genelde çok az ilgi gösterirler kadınlar kadar ilgili değildir erkekler. O yüzden çok seven ve çok ilgi gösteren taraf genelde kadınlardır. Kadın her zaman daha çok sever karşılıksız hiçbir beklenti içerisinde olmadan sever diye düşünüyorum.
Erkeğin daha fazla sevdiği bir ilişki yürümüyor. Nedendir bilmiyorum ama ne kadar iyi olursa olsun eğer erkek kadından daha fazla seviyorsa kadın için çekiciliği gidiyor. Daha çok seven erkeklerde zamanla daha az sevmek zorunda olduğunu kabullendiği için yürüyen ilişkiler kadınlar daha çok seviyor.
bihterime o kadar üzülüyorum ki. hic degmeyecek bir adamin arkasindan kendi hayatını harcadi. ayni ben. neyse, cok seven bence de kadinlar oluyor. erkek de cok sevebilir ama kadin cok sevince kendinden ödün vermeye basliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bihter takıntılı bir karakterdi gercek hayatta boyle insanlar var birebir karşılaştırma cidden bu tip insanlar kisinin hayatini mahvedebiliyor yoktan anlamazlar git dersin bitti dersin anlamazlar hayatlarini biri girdimi sonsuza kadar onların olacakmis gibi davranirlar tehlikeli olurlar yani bu tip insanlardan uzak durun ben zor kurtuldum cunku
Bihter'in , Firdevs hanıma ; korkma canıma kıyacak değilim, bide Behlül için diyerek.. o acı gülümsemesi😒 Kadın sevdimi sonuna kadar gidiyor.. yeter ki karşındaki erkek korkak çıkmasın...
Bu konuda kadın erkek ayrımı olacağını zannetmem, bi erkekte çok seven taraf olabilir. Sadece kadınlar duygularını fazla göz önünde yaşıyor, erkekler yüzeysel.
Bence günümüz erkeklerinin en büyük problemi güven sorunu. Bunu zamanında kaybeden, artık gerçek aşkı aramadığı gibi, sadık kalabileceği bir ilişkiye'de sıcak bakmıyor. Erkekleri sevgiye, aşk'a küstüren belki de kadınlardı, olamaz mı? :)
Hep kadınlar değil güzel seven erkeklerde vardır. Bence insanlar ikiye ayrılır güzel sevenler ve güzel sevilenler. Umarım siz ikisinide başaranlardan olursunuz