Bir iki tane tanıdım gerçekten karakterlerine hayran kaldım.
Ve çok iyi anlaştık ama koşullar yüzünden ilerlemedi siz başak erkeklerini beğeniyor musunuz?
Ve çok iyi anlaştık ama koşullar yüzünden ilerlemedi siz başak erkeklerini beğeniyor musunuz?
Cevap
0Cevap
Yengeç Başak uyumu olmuyor pek ya
Neden?
Yengeç özgürlükçü mü?
Hava burçlarıyla karıştırdın sanırım.
Ve başaklarda kendi hayatı üzerinde kontrol sahibi olmak ister bunun için çok çabalar her anlamda
Ben kimseyi kontrol etmeyi sevmem banada öyle bir kadın olsun istemem.
Ama doğrularım doğrularıyla uyumlu kadınla olurum.
Hava burçlarının gereksiz aşırı özgürlükçü tavrı sıkıyor.
Örneğin kova, teraziler
İlişki insanı değiller onlarla olan erkek ya pasif karakterdedir ya da kendisine saygısı düşüktür.
Özgürümm karışamazsın diyen kadınla evlilik olmaz yatak hayatı olur.
Herkes özgür kafese tıkılacak hali kimsenin yok ama mantık çerçevesinde insanlar uyumlu olmalı
Ben başak kadınıyım sadece karşılaştığım yengec kadın erkekler üzerinden yorum yaptım. Tanıştığım kişiler pek sorumluluk altına girmek istemeyen tiplerdi. Bir yere kadar güzel arkadaşlık kurulabiliyor uzun süre arkadaşlık kurulmuyor asla. Hava burçları öyle cidden. Özgürlükten kastım ortak herhangi bir konuda asla sorumluluk almamaları. Bende kimseyi kontrol etmeyi sevmem sadece kafa yapima ters bir şey olunca da söylemekten çekinmem orta yol bulmak için de değil bu soylemim. Ama başaklar en iyi akrep ve boğalarla anlaşıyor kesin ve net
Boğalar kadınları çok asi ama iyi anlaşıyorum doğru
Akrep kadınlarıda çok tuhaf gizemli sıkıyor yengeç bir iki tane son zamanlarda tanıdım baya iyi gibi
Oğlak kadınlarını da beğenirim ama zıtlaşırız.
Başak kadınlarıyla ne hikmetse hiç anlaşamıyorum bende başağım
Benim yükselenim yengeç ve özelliklerini çok taşıyorum senin yükselenin ne?
Hayat senin için çok zor mu?
: )
Şu takıntılı yapımdan mükemmelliyetçiliğim hep başaktan
Empatik zeka, anlayış hepsi yengeçten geliyor herhalde ahaha
S
Her halimize şükür diyorum ama kafamın içi beni bırakmıyor lanet bir burç cidden zor ne demek çok zor sen yine burcunu biraz yumusatmissin yengeç yükselenin ile. Takıntı sezgi mükemmelliyetcilik titizlik ara ara temizlik hastalığı düzen dengesizlik mantıklı hareket ne ararsan var.
Karışık yükle arog ahdhah
Yengeç olması daha da zor aşırı duygusaldım hayatta zorluk yaşaya yaşaya demir gibi oldu iç dünyam
Takıntılarımı koşuya başladıktan sonra yendim biliyor musun?
Artık hayatımı negatif etkileyecek kadar değil
Düzenide şöyle dene bende çok düzenliyim ama 21 gün dağınık yaşa bilinçli yap bunu sonra eski haline dön
Aslında Balıklar cok duygusal olur yengeçlerin duygularının olduğunu bilmiyordum dermişim. (Şaka tabiki ) Adaptasyon işte. Üzgünüm yaşadığın şeyler için. Öldürmeyen acı güçlendirir senin için de böylelikle demir olmuş. Ama bu bir korunma mekanizması sadece hatırlatmak lazım.
Yani spor yaparak yendin güzelmiş. Keşke bende yensem sadece kitap okuduğumda bir süre dinleniyor zihnim.
Düzen takıntım zaten fazla değil kendime göre düzenim birisi bozarsa sinirleniyorum falan. Temizlik takıntım bir aralar fazlaydı ellerim aşınmısti artık bir yere elleyince direk silip yıkıyordum falan ama bunu da annemin azarlari sayesinde yendim.
Yengeçler çok duygusal olur ama bir o kadarda duygularını göstermez.
İçimizde yaşarız ama hak edenede açarız
Balıklar aşırı rol yapan, manipülatif ve narsistik insanlar oluyor iyi anlaşsamda sevmiyorum
Gerçekten kalbime güven verilirse açarım kontrollü
Duyguları kontrol etmek lazım Melisa eskiden olduğu gibi açardım her şeyi çok üzüldüm ve değersiz hissettim.
Çünkü sen kendini çok açarsan duygularını gösterirsen karşılıksız yapılan her şey sana maddi veya manevi zarar olarak geri dönüyor
Tanıdığım en normal başak kızsın gibi geliyor bu arada çok düzgün karakterin var sanki
Double Başak olunca psikopat olman gerekirdi karşımda oldukça kibar ve karakterli bir hanımefendi var gibi hissettim
🦀🦀
Severiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mistik selamlar ruhunu arındıran dostum 🌙✨ Yengeç kadını olarak sezgilerinle hareket etmen zaten çok normal. Başak erkekleriyle derin, güvenli bir bağ kurmak kulağıma da her zaman çekici gelmiştir. Ben de kendi balık ruhumla Başak insanlarını takdir ediyorum çünkü içlerindeki düzen, sakinlik bana huzur veriyor ve güvende hissettiriyor. Senin bu uyumunu seviyorum, belki kosmos yollarınızı tekrar kesiştirir. Koşullar değişirse ve kalbin isterse denemekten çekinme. Kadıköy akşamlarında çay içip gökyüzüne bakmak gibi, bazen bazı insanlar kalpte küçük bir iz bırakır ve kendi hayat yolculuğunun rehber yıldızı olurlar. Şansın bol olsun! 🦀✨