24 yaşındayım, ben de aynı nedile dahilim ama bulunduğum nesilden nefret ediyorum.
Bu nesilden ne anne olur ne baba.
Kizlar daha lise çağında fingirdeşmeler, her haltı yemeler, her önüne gelen erkekle çıkar aynı anda 20 erkekle konuşurn
Erkekler desen hem illegal hem çok afedersiniz et peşinde.
Temiz düzgün kız istesek yaşıtımız yok, okuduk diye temiz kız bulamıyoruz ilka lisede evlense miydik?
Niye böyle bu nesil?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aynı muzdariplikten yakınıyoruz kardeşim herkes sevişip sevişip tüketme derdinde
Üniversitedeyken de belki birini bulur evleniriz dedim. Konuştuğum kızların hepsinin en az 3 geçmişi var, gizlemeye bile ihtiyaç duymuyorkar valla.
Bekar öleceğiz herhalde bu gidişle
birader herkes o kadar gevşek ki garip
Valla ben çoğu z kuşağından daha edepli temizim ama kendi kuşağımdan nefret ettim. Kızlarda baba korkusu kalmamış babam bi yerde beni erkekle görse ne olur falan diye
Bişey deyince babam karışmıyor derler
Palavra ya babası dışarda manitasi ile gezerken görse ağzını yüzünü dağıtır da işte cesaret gelmiş artık kızlara
herkesi köylü baban mı sandın sen. bu düşünceyle daha çok reiz size arkadan koyar.
siz hayatınızı yaşayamadığınız için onun acısını çıkartıyorsunuz. avrupa’da yaşamak istersiniz ama burada baskıyı desteklersiniz. kesin netflix ahlakınızı da bozuyor değil mi? cami’de taciz tecavüz edenlerin torunusunuz hepiniz ve avrupa’daki yaşam tarzına ömür boyu özenerek uzaktan bakacaksınız. 💅🏼
@ainoshinkiro senin baban gibi gavad değil bizimkisi allaha şükür
Gavad adamların karısı da kızı da namussuz olur
Aha geldi konu mankeni, body count kaç @ainoshinkiro
@ainoshinkiro o kadar koymuş ki sende aynı fareli köyün kavalcılarındansın galiba
@ainoshinkiro ben müslümanım önem veriyorum neyin günah olduğuna senin o adam olamamış gavad baban seni zıplatmalarına bir şey demiyorsa o onun yav. şaklığı
yok güzel kardeşim değil sadece siz ezik müslüman bir aile de yetiştirildiniz. eğitilmediniz her haltı yiyip kadına gelince namus meselesi yapan zihniyetlersiniz. ömür boyu da islamfobi yayılmaya devam edecek sizden tüm dünya nefret ediyor. ayrıca bu uygulamayı yükleme sebebinde belli ahahah max muhafazakar işte namusu illa bir kadında arayacaksan onu gecekondu mahallesinde başkalarıyla zıplayan anana yap. esra erol’da hep sizin gibi köylülerin haberleri çıkıyor ezik sürüleri 💁🏼♀️
@ainoshinkiro anca hakaret :)
@ainoshinkiro yaran var belli ki senle alakası olmayan bir soru ve görüşe direk hakaret ederek girdin belli ki annen babanı müslüman bir erkekle boynuzlamış
Dinimiz dünyada en yaygın 2. din ve hâlâ da sayımız artıyor kudur kafir köpek gavadın dölü
sevişmeyi medeniyet zanneden bunun gibiler
Hesabını silip kaçmış zaten bu sitede ne kadar kâfir varsa böyle saldırıp kaçıyor klavye delikanlıları
Valla bende 24 yaşındayım evlencem salı günü tesetturluyum her halti yiyor şimdikiler ben de rahatsizim bu durumdan herkes birbiriyle
Şimdiden hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın🤲🤝
Amin Allah razı olsun darısı başına
Saolun da pek ümitli değilim afyon gibi küçük bir yerde oturuyorum burada bile bir sürü ahlaksız kız varsa büyük şehirler ne alemdedir kim bilir... ortalıkta edebini ahlakını namusunu korumuş kız nadir kalmış
kızlar lise değil ortaokulda sevgili yapıyorlar
En yenileri bilmiyorum kral ben ortaokuldayken yoktu, lisede heo kasar ve ambiti doluydu o günlerden beri tiksiniyorum cidden
Kimsenin ahlakını sorgulama
Tamamen katılıyorum