Aşk İlişkileri Hayatınıza birini alırken en çok neye dikkat edersiniz? rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben almamayı tercih ederim Hayatınıza birini alırken en çok neye dikkat edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Almama konusunda çok dikkatliyim.😀 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hayatıma birini almamaya. 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl 👍🏻
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ailesi duzgun insanlar olsun çevresi duzgun olsun iyi niyetli ve özellikle kedileri cok severse beni aşırı mutlu eder 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Bu ben xjck Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ne kadar yalan konuşma potansiyeli var oturur izlerim aylarca 1 3 Yorumla rosetale +1 yıl Hım mantıklı Yorumla Irresistibleart +1 yıl Biraz sancılı ama alışıyosun Yorumla rosetale +1 yıl Valla o kdr uğraşamam Yorumla
bekir0233 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 65% +1 yıl yalanıncın mumu yatsıya kafar yanar sonrası beli zaten uygula ve gör 😂 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Ağzım yandı bir kere ben istemem isteyen denesin Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alım yapmıyoruz maalesef gelenler kötü çıkınca 😂 boş bırakıyoruz 0 0 Yorumla
Memento_Mori Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Eğer karşı cins değilse kafa dengim mi bana benzeyen huyları var mı diye bakarım 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bi süre gözlemlerim… aklıma mantığıma sinmesi önemli… 0 0 Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Hayatıma birini almamaya dikkat ederim 1 1 Yorumla rosetale +1 yıl Bu ben😂 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dürüst biri mi bu önemli 1 21 Yorumla rosetale +1 yıl Evet bu çok önemli Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Dürüstse zaten kendi itiraf eder geri kalan kötü yanlarını Yorumla rosetale +1 yıl Evet ama dürüstlük de yetmiyebilir Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl O büyük bir kapı açar. Kimse 4 4 lük birini beklemesin. Ama düzgün insan tanımına uyan birini arıyorsa kendisi de o kumaştan olmalı insanın Yorumla rosetale +1 yıl Doğru ama sen ne kadar iyi olsanda karşındaki karaktersiz çıkabiliyo sonradan gerçek yüzünü gösterebiliyo tanıdıkça anlayabilirsin Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Napalim yani sevmeyelim mi 😅 öyle olmalı böyle olmalı ben böyleyim, tecrübe edip görücez Yorumla rosetale +1 yıl Sevilecek insan olsa severiz Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Bir sürü var fakat onları küstüren insanlar olduğu için inancı kalmamış sessiz sakin insanlara dönüşmüşler Yorumla rosetale +1 yıl Ben mesela öyle Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Hala umudun çaban var Yorumla rosetale +1 yıl Hayır yok var gibi mi duruyo Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Var maalesef olsunda 😊 Yorumla rosetale +1 yıl Yok yok olmasın Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl İnsan inancını kaybedince ölür. Benden demesi sen bilirsin Yorumla rosetale +1 yıl Bana el fatiha Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Böyle diyince okumak zorunda bırakma beni 😊 ne diyeyim hayatın aydınlık ve parlak olur ins Yorumla rosetale +1 yıl Amin okuma şaka yapıyorum djd Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Kendinle çelişkidesin omu söyleyeyim. Bunda utanılacak bir şey yok. İstiyorsun hepimiz istiyoruz Yorumla rosetale +1 yıl İstemiyorum çelişki değil hakedicek insan da yok enerjim de yok o konuda hazır da değilim Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Peki bu konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar 😌 Yorumla rosetale +1 yıl 👍🏻 Yorumla
kotugundostu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İnstagram hesabina bakarim katalog gibiyse elendii 1 2 Yorumla rosetale +1 yıl Katalog nası oluyo çok kız takip ediyosa mı Yorumla kotugundostu1 +1 yıl Evetv Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Saygılı bakımlı olması 0 11 Yorumla rosetale +1 yıl Bakımlıysa gerisi önemsiz yani Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Saygılı var ama başta Yorumla rosetale +1 yıl Saygı herkeste hemen hemen var Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Maalesef yok kişi kendine saygı duyarsa olur Yorumla rosetale +1 yıl O nası oluyo Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Mesela kendisine saygısı olan nerede nasıl davranacağını bilir Yorumla rosetale +1 yıl Hım o çoğu kişide var Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Yok yok Yorumla rosetale +1 yıl Sen bulamıyosundur Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Sana kim nasıl bi hatta etti Yorumla rosetale +1 yıl Ne alaka Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karakter... 1 6 Yorumla rosetale +1 yıl Karakterli insan sayısı çok az Yorumla Serii05 +1 yıl Artık yok abla yok Yorumla rosetale +1 yıl Ben varım gerisini bilmiyorum Yorumla Serii05 +1 yıl Ozaman selamın aleyküm 🙃 Yorumla rosetale +1 yıl Aleyküm selam Yorumla Serii05 +1 yıl 🙃 Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl beyni olmasına 0 30 Yorumla rosetale +1 yıl Herkesin beyni var😂 Yorumla Gökuflex +1 yıl kullanmıyorsa yoktur benim için Yorumla rosetale +1 yıl Aşko kuşkolarda pek olmuyo onlara yaklaşmazsın olur biter Yorumla Gökuflex +1 yıl artık orasını bilemicem bakicaz Yorumla rosetale +1 yıl O değilde 21 den büyük duruyorsun Yorumla Gökuflex +1 yıl büyüğüm zaten Yorumla rosetale +1 yıl Kaç Yorumla Gökuflex +1 yıl 23üm Yorumla Gökuflex +1 yıl senin Yorumla rosetale +1 yıl Ben de 23 Yorumla Gökuflex +1 yıl iyiymiş hanımefendi Yorumla rosetale +1 yıl İyi iyi hala genciz çok şükür Yorumla Gökuflex +1 yıl genciz çıtırızzz Yorumla rosetale +1 yıl Ortalığı yakarız Yorumla Gökuflex +1 yıl yakalım o zaman Yorumla rosetale +1 yıl Yaktım gitti Yorumla Gökuflex +1 yıl helal Yorumla rosetale +1 yıl Helal diyceğine itfaiyeyi ara 📞 Yorumla Gökuflex +1 yıl olmaz ben ateş severim yansın Yorumla rosetale +1 yıl İyi madem yansın dursun Yorumla Gökuflex +1 yıl daha ben de yakicam acelesi yok yani Yorumla rosetale +1 yıl Ayrı gayrı yok aynı anda yakılcak Yorumla Gökuflex +1 yıl o zaman sen de yanarsın dikkat et Yorumla rosetale +1 yıl Yandık yanıcağımız kadar sorun yok Yorumla Gökuflex +1 yıl ah lannnnn deme öyle üzüldüm Yorumla rosetale +1 yıl Dedim bile 🥲 Yorumla Gökuflex +1 yıl anlat dinliyorum neler oldu istersen tabi Yorumla rosetale +1 yıl bir şey olduğu yok mazi kalbimde yara Yorumla Gökuflex +1 yıl geçmiş geçmişte kalsın Yorumla rosetale +1 yıl Öyle zaten geçmiş geçmiştir Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Sadakat ve saygı 0 5 Yorumla rosetale +1 yıl Hayatına girmeden anlamazsın onu Yorumla four4 +1 yıl Çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. Üslubu konuşma tarzı aile ilişkileri kendini anlatış tarzından belli edebilir. Yorumla rosetale +1 yıl Belli etse de gönül saçma sapan davranabiliyo Yorumla four4 +1 yıl Ben birisini seçerken duygularımla hareket etmem ilk başta aklımla hareket ederim değecek birisi ise önümde ki duvarları kaldırırım. Yorumla rosetale +1 yıl Hım anladım Yorumla
kelkartalsarkaldal Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Burjuna 0 1 Yorumla rosetale +1 yıl Burun ne alaka kdjs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadın olmasına 😂 0 5 Yorumla rosetale +1 yıl Nefes alsın yeter de me :S Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefes almasada olur. Suni tenesfüs yaparım 😂 Yorumla rosetale +1 yıl Iyh sapıh cıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hapimiz biraz sapık değilmiyiz 🤪🤪🤪 Yorumla rosetale +1 yıl Değiliz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Almama konusunda çok dikkatliyim.😀
Hayatıma birini almamaya.
👍🏻
ailesi duzgun insanlar olsun çevresi duzgun olsun iyi niyetli ve özellikle kedileri cok severse beni aşırı mutlu eder
Bu ben xjck
Ne kadar yalan konuşma potansiyeli var oturur izlerim aylarca
Hım mantıklı
Biraz sancılı ama alışıyosun
Valla o kdr uğraşamam
yalanıncın mumu yatsıya kafar yanar sonrası beli zaten uygula ve gör 😂
Ağzım yandı bir kere ben istemem isteyen denesin
Alım yapmıyoruz maalesef gelenler kötü çıkınca 😂 boş bırakıyoruz
Eğer karşı cins değilse kafa dengim mi bana benzeyen huyları var mı diye bakarım
Bi süre gözlemlerim… aklıma mantığıma sinmesi önemli…
Hayatıma birini almamaya dikkat ederim
Bu ben😂
Dürüst biri mi bu önemli
Evet bu çok önemli
Dürüstse zaten kendi itiraf eder geri kalan kötü yanlarını
Evet ama dürüstlük de yetmiyebilir
O büyük bir kapı açar. Kimse 4 4 lük birini beklemesin. Ama düzgün insan tanımına uyan birini arıyorsa kendisi de o kumaştan olmalı insanın
Doğru ama sen ne kadar iyi olsanda karşındaki karaktersiz çıkabiliyo sonradan gerçek yüzünü gösterebiliyo tanıdıkça anlayabilirsin
Napalim yani sevmeyelim mi 😅 öyle olmalı böyle olmalı ben böyleyim, tecrübe edip görücez
Sevilecek insan olsa severiz
Bir sürü var fakat onları küstüren insanlar olduğu için inancı kalmamış sessiz sakin insanlara dönüşmüşler
Ben mesela öyle
Hala umudun çaban var
Hayır yok var gibi mi duruyo
Var maalesef olsunda 😊
Yok yok olmasın
İnsan inancını kaybedince ölür. Benden demesi sen bilirsin
Bana el fatiha
Böyle diyince okumak zorunda bırakma beni 😊 ne diyeyim hayatın aydınlık ve parlak olur ins
Amin okuma şaka yapıyorum djd
Kendinle çelişkidesin omu söyleyeyim. Bunda utanılacak bir şey yok. İstiyorsun hepimiz istiyoruz
İstemiyorum çelişki değil hakedicek insan da yok enerjim de yok o konuda hazır da değilim
Peki bu konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar 😌
👍🏻
İnstagram hesabina bakarim katalog gibiyse elendii
Katalog nası oluyo çok kız takip ediyosa mı
Evetv
Saygılı bakımlı olması
Bakımlıysa gerisi önemsiz yani
Saygılı var ama başta
Saygı herkeste hemen hemen var
Maalesef yok kişi kendine saygı duyarsa olur
O nası oluyo
Mesela kendisine saygısı olan nerede nasıl davranacağını bilir
Hım o çoğu kişide var
Yok yok
Sen bulamıyosundur
Sana kim nasıl bi hatta etti
Ne alaka
Hayatıma birini almıyorum 😂
denk olup olmadigimiza
Karakter...
Karakterli insan sayısı çok az
Artık yok abla yok
Ben varım gerisini bilmiyorum
Ozaman selamın aleyküm 🙃
Aleyküm selam
🙃
Merhametine..
beyni olmasına
Herkesin beyni var😂
kullanmıyorsa yoktur benim için
Aşko kuşkolarda pek olmuyo onlara yaklaşmazsın olur biter
artık orasını bilemicem bakicaz
O değilde 21 den büyük duruyorsun
büyüğüm zaten
Kaç
23üm
senin
Ben de 23
iyiymiş hanımefendi
İyi iyi hala genciz çok şükür
genciz çıtırızzz
Ortalığı yakarız
yakalım o zaman
Yaktım gitti
helal
Helal diyceğine itfaiyeyi ara 📞
olmaz ben ateş severim yansın
İyi madem yansın dursun
daha ben de yakicam acelesi yok yani
Ayrı gayrı yok aynı anda yakılcak
o zaman sen de yanarsın dikkat et
Yandık yanıcağımız kadar sorun yok
ah lannnnn deme öyle üzüldüm
Dedim bile 🥲
anlat dinliyorum neler oldu istersen tabi
bir şey olduğu yok mazi kalbimde yara
geçmiş geçmişte kalsın
Öyle zaten geçmiş geçmiştir
Sadakat ve saygı
Hayatına girmeden anlamazsın onu
Çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. Üslubu konuşma tarzı aile ilişkileri kendini anlatış tarzından belli edebilir.
Belli etse de gönül saçma sapan davranabiliyo
Ben birisini seçerken duygularımla hareket etmem ilk başta aklımla hareket ederim değecek birisi ise önümde ki duvarları kaldırırım.
Hım anladım
Sosyal hayatına
Burjuna
Burun ne alaka kdjs
Kadın olmasına 😂
Nefes alsın yeter de me :S
Nefes almasada olur. Suni tenesfüs yaparım 😂
Iyh sapıh cıktı
Hapimiz biraz sapık değilmiyiz 🤪🤪🤪
Değiliz