Yüzümdeki parçalara ayrı ayrı bakınca güzelde🌸 Bütünde bakınca pek de güzel bir şey çıkmıyor ortaya. 😅 Sabah kalkınca ve akşam yatınca çok güzel görünüyorum ama o aradaki kısımda tipsiz ve çirkin bir kızçe oluyorum sanki. 🫣 Çevremdekiler bunun aksini iddia etsede gerçekle yüzleştim ben. 😅 Sen tatlısın diyorlar🙄 Evet tipsiz bir tatlı. 🫣 Ama ben kendimi tipsiz seviyooorrruuumm.😅🥰♥️ Başkası sever mi bu mesele.😶🌫️ Karakter, zeka, enerji, eğlence, ahlak, doğallık vs gibi önemli şeylerden çok erkekler tipe baktıkları için, evde kalır mıyım diye bir şüphe etmedim değil. 😅
Tipsiz Kız Seven De Var Mıdır Acep (Nefes Alsın Yetercilerden Bahsetmiyorum) ?
Merhaba, Tipsiz kız sevmem. Tip fizik önemli değil ama Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtır. Yüzünde meymenet yoksa kalbi güzel değildir, işim olmaz! 😅
bu soruyu sadece erkekler için söylemen çok saçma. kadınlarda da durum aynı önce tip güzellik alıcımı vs vs daha doğrusu önce paraya bakıyor para varsa hiç bir kriter yok para yoksa tipe bakıyor kadınlar.
Her kadın için geçerli değil bu, en azından ben öyle olmadığım için, soruyu sadece erkekler üzerinden sordum, kadınları katmadım çünkü benim gibi tipe ve paraya bakmayan kadınlar da var Ancak tipe bakmayan erkek görmedim.
yok inan bu sadece bizim millete özel. Amerikalı ingiliz ispanyol isveç singapurlu fransız alma ilede tanıştım hatta rus ve italyan ile. ingilizce konuşma klüplerinde ama bizimkiler çok ayrı :)