Seven kız söyler mi?

Merhaba sevgili kullanıcılar.

Sorum daha çok kızlara ama erkeklerinde faydalı bilgilerini tabi ki bekliyorum.

Üniversite 2. sınıfım, mühendislik okuyorum ve haliyle okuldaki kız sayısı erkeklerin 10'da biri filan. Kızların az olması nedeniyle kızlarla iletişime geçemiyorum geçmeye de utanıyorum çünkü erkek oranı çok fazla olduğu için okuldaki kızlar bu durumdan eminim bıkmışlardır. Kızlarla iletişime geçmemem ve aileden uzak olduğumdan ihtiyaç duyduğum sevgiyi alamadığım için son zamanlar bir yalnızlık hissediyorum ve yüzden sevgili olacak sevgili olmasak bile arkadaş olabileceğim biri (Erkek arkadaşlarım yeterli sayıda ama bir kızla sohbet etmek daha farklı ve kendine has güzel yönleri var) olsun istiyorum. Lisede de hiç sevgilim olmadı ama bu durumu hiç dert etmiyordum çünkü okulda popülerdim (Sosyal olarak aktif olduğumdan değil sadece bazı kişisel başarılarımın okulda bilinmesi yüzünden) herkes beni iyi olarak tanıyordu bu yüzden de istediğim zaman elde edebileceğim rahatlığındaydım ayrıca sınıftaki kızlarla da aram iyiydi hatta biri ile çok fazla muhabbet ederdik. Neyse meramımı anlattığıma göre artık soruya geçebilirim. Üniversitedeki kızların sayısı az ama sanırım birkaç kişi ilgi gösteriyor (Bakışlarından, bazı ayak üstü muhabbetlerden vs. böyle olduğunu düşünüyorum) ama emin olamıyorum. Ek olarak Okuldaki kulüplerdeki etkinliklere de artık katılıyorum orada da etkinlik sırasında konuştuğum kızlar var ama yine aynı sorun oluyor sevip sevmediklerinden emin olamıyorum.(Lise bittikten sonra hiç beklemediğim bir kız bana aşık olduğunu söylemişti anlayacağınız bu konuda iyi değilim) Şimdi ben durup beni seven kızların bunu bana bir şekilde söylemesini mi bekleyeyim yoksa beni sevdiğini düşündüğüm ve beğendiğim bir kızla ilişkimi ilerleteyim mi? Bir de beni sevdiğini düşündüğüm kızların sevip sevmediğini daha iyi nasıl anlarım?

Not1:Çok fazla liseden bahsettim çünkü o zamanları özlüyorum, hiç böyle dertlerim yoktu.

Not2:Normalde geveze değilim klavyeyi hızlı kullandığım için yazı uzadı detay vermek iyidir yine de özür dilerim.

Seven kız söyler mi?