AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Silemedim ama elbet gidecek bunun kaçarı yok
Sildim
Al benden de okadar boşuna yük etmişim boşuna taşımışım hem sildiğimizde yeni güzel şeylere de yer açılmış oldu hemde rahatlamış oldum
Kıyamadığım kadar değillermiş demek ki zor olmadı..
Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ortaokuldayken lisede serseri olmuştu çok tehlikeliydi ondan nefret ediyordum çıkardım hayatımdan rahatım
Kıyamadığım kişiyi zaten silmem. Sildiysem de umurumda değildir, bırak kıyamamayı :D
Hiç acımadım, hiç düşünmedim, asla yanlış mı oldu diye duraksamadım ve hiç pişman olmadım..
Ne kiyamayacagim ya.. gelmiştir değerini kanıtlamıştır, onu silmeye kiyamazsin...
Walla yıllar içinde kimleri çatır çutur sildim sayısı belirsiz
Aynen öyle sildim gitti. Ne kadar üzülsen de sileceksin olgunlaşacaksın korkma
Kimseye kiymamazlik yapmayın. Bundan sonra böyleyim yalnışını gördüğüm herkesi siliyorum.
Yanlis olan ne varsa sildim
İyi etmişsin bende hayatimdaki yanlışları siliyorum tek tek
Sil senden değerli hiç bir şey yok çok kafaya takmak sağlıktan eder sağlık gidince de ah keske kendimi dusunseydim dersin
Ben böyle değildim çok umursamaz biriydim yaşadıklarım beni bu hale getirdi elbet toparlicam
Bizde gectik o yollardan herkes geçiyordur yaşamı boyunca aynı yollardan önemli olan zararsız bir sekilde üstesinden gelebilmek
Benim geçtiğim yol inan dikenli yılanli dar patikali nasıl geçiyorum Bi bilsen hem korku hemde cesaret ikiside var
Anlatmadığın için bilmiyorum bari spoiler verip merakta bırakma
Bazı şeyler anlatılmaz
Katılıyorum bende de var öyle şeyler.
Ozaman anlarsınız beni
Anlıyorum iyi olur inşallah ne diyeyim
İnşallah diyelim
Silmediğin, silemediğin; silmeye kıyamadığın o bir kişinin özelliği ne?
Eşi benzeri yok o yüzden
Sevdiğiniz adam mı?
En değerlim
İşte o kim ki? Bulmaca gibisiniz yemin ederim 🤭
Beni kimse çözemedi ki siz çözesiniz
Bu hayatta çözülemeyecek hiçbir insan yoktur yeter ki karşındaki insani doğru oku 🤭
O bir kişi benim işte
Numunelik
Bu kadar iddialı olma bence, benim şahsen insanları analiz etme ve çözme yeteneğim çok güçlüdür uğraşsam seni de çözerim 😝😂
Ama çözemezsiniz uğraşmayın bence boşverin elalemin derdi sizimi gerdi ne hali varsa görsün diyin gitsin
Uğraşmıyorum ki zaten ne haliniz varsa görün 😀
Teşekkür ederim 😂görüyorum zaten
😃 Son bir şey diyeceğim ve susacağım ruhunu durmadan kanatan, kalbini paramparça eden şey nedir?
Buna cvb verirsem zaten çözmüş olursun beni ki
Gerek yok zaten bu yorumun bile seni çözmem için yeterli oldu 💪😁
Hayir
Sen öyle zannet 😊 umarım bir gün beklediğin kişi çıkar gelir ve sende buraya o paylaşımı yapıp sevdiğim adam geldi biz kavuştuk dersin çokça mutlu olman dileğiyle ☺️
Çözememişsin bak öyle değil işte
Sayfandaki o gel özledim çık çağrıları boşuna mı peki? Neyse bana ne ki bundan ben seni tanımıyor olsam da orada bir yerde yüzün gülsün ve çok mutlu ol yeter bu bana 😊
Ozaman öyleydi şimdi başka bu sefer giden benim ama mecburiyetten zorunlu gitmek zorunda kaldım
Giden sensen o zaman gelmesini beklemeyeceksin be kuzum bu seni çok yorar yapma bunu kendine bence!
Yorulmak az olur bittim tükendim artık o yüzden yokolmak istiyorum sonsuza dek
Yapma lütfen gözünü seveyim bak böyle yaparak kendi sağlığından olacaksın sonra sana bir doktor olarak söylüyorum bunu bu kadar şeyi kaldırmaz insan bünyesi o yüzden kendi akışına bırak lütfen 🙏
Derdimin dermanı yok zaten biliyorum isteyerek yapıyorum bilincindeyim vede kendi yolumun akışına bıraktım zaten teşekkür ederim yinede
Rica ederim, çokça mutlu olman dileğiyle seni üzdüm ve de kırdımsa bilmeden affola 🙏
Sadece tazeledin ama alışkınım bende yapıyorum çünkü devamlı tazeliyorum
Çok üzgünüm gerçekten çok ama çok özür dilerim senden 😞 öyle bir amacım yoktu inan ki
Önemli değil ben bunlarla yaşıyorum zaten o yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin
Umarım bir gün onu azat edersin!
Artık yok onurlu bir insandır asla geri dönmez biliyorum hep güzel yadedecegim onu Bigün ziyaretine gitmek istiyorum projesini görmek için hayallerinin peşinde çünkü artık umarım hep başarılı olur 😔😔😔
Tamam git ziyaretine işte ne güzel seni kovacak değil ya onurlu bir insandır diyorsun, onurlu bir insan kaba saba davranmaz diye düşünüyorum 🤭
Bigün elbet şimdi değil
Yaaa kıyamadığım ile tekrar bir araya geldik affetti beni çok mutluyum varya teşekkür ederim çok uğraştın zaman ayırdın bana öyle mutluyumki artık kuş gibi hafifim uçabilirim mutluluktan
Öyle mi? Ne güzel sevindirik oldum senin adına da ben bir şey yapmadım ki 🤭
Yazarsın demiştin geldiğinde yazmak istedim bende nasıl rahatladım bilemezsin çok korkuyordum beni affetmez diye ama affetti kiyamadi oda bana
Okadar mesaj attin burada emek ettin çözmeye çalıştın derdimi derdin gördün o yüzden teşekkür etmek istedim
Estağfurullah rica ederim ne demek, çok güzel vallahi sevindim, mutlu oldum senin adına inşallah bir daha ayrılık yaşamazsınız umarım hep böyle mutlu olursun ☺️ Siz evlenip ayrılmış mıydınız yoksa sevgili miydiniz ayrıldınız?
Çok sevdiğim biri onunla biz farklıyız herseyimiz farkliydi ne dersen oyduk biz
Evli birisi mi yoksa 😐
Hayir bee ne evlisi dur batircan sen galiba bugün mutlulugumu bozdurmam yani bilesinnn
Yok vallahi öyle bir niyetim yok sen mutlu isen gerisinin bir önemi yok, susuyorum 🤭
Teşekkür ediyorum 😊😊😊😊😊😊😊
Rica ederim 😊
Sende hep mutlu ol en güzeli seni bulsun
Seninle onun ortak bir özelliğiniz var oda senin gibi yay burcu, bu hayatta iki konuda içim çok rahat, birincisi onu kimse benim kadar sevemez, ikincisi beni kimse onun kadar üzmedi. Ama yine de güzel dileğin için teşekkür ederim 🙏
Yay burcuysa bırakma onu severse gerçek sever kalbi kırılırsa çok üzülür yapma ona bunu
Ben değil o bırakıp gitti …
Kirdinmi onu peki
Hayır, ben onu kendimden bile çok sevdim ama o beni paramparça edip gitti.
Fakat ne hikmetse hayatında biri olmasına rağmen beni unutamıyor, benden vazgeçemiyor zaman zaman kendisini hatırlatıyor.
Unutmaz bekleme unutmasını zaten pişman bile olmuştur kesin de diyemez
Neden unutup vazgeçemiyor sizce, sizde bir yay burcunuz var pişmansa neden diyemiyor bunu? Ve neden geri geliyor üstelik benden önceki eski sevgilisine dönmeyi istiyordu ve döndü şu an onunla beraber olmasına rağmen niçin bana geliyor? Bu arada şu an sevgilisi olan yani benden önceki sevgilisi onu terk etmişti nedeni de o adamın buna karşı ilgisi, duygusu, sevgisi bittiği için sonra beni bırakıp onu terk eden adama gitti ama bana da geliyor neden bunu bir türlü çözemedim
Kafası karışık ikilemde kalmış biyerden sonra ikinizide terkeder ilgiyi çok sever yaylar ilgisiz ortamda asla durmaz
Gittiği yerde sevilmiyor demek ki o zaman bana geldiğine göre
Öyledir muhakkak
silsen pişman olursun silmesen yaraların kanar !!!
Sildik o da oldu
Hayatımda değillerdi zaten
Eski tahammülüm yok. Siler geçerim
Gozunun yasina bakmam
Silmeye çalıştım bazıları oldu bazıları olmadı
Evet sildim bazen üzücü olsada maalesef silmek gerekiyor.
O 1 kişiyide sil.
Yok o benim şansım uğurum tek mutlu olduğum kişi asla silmem onu bana kırgın olsada haklı buluyorum sebebini diyemedim cezalı olduğum için
Ne yaptında bu kadar kırdın onu
Aslinda bişe yapmadım sadece yasak koyuldu bana yazamıyorum ona diyemiyorum ne oldunu
Ohoo üstüne helvasını bile yedik
Bizede gondeseydin afiyetle yerdik hani 😊
Söyleseydin jkız keşkee
Bileydim helva var hemen derdim
Evet cıkartım hayatımdan
Silmek gerekiyor bazan
Aptallıkmış kıyamamak
Evet sildim
Sana kıyana sen de kıyacaksın bu devirde 😀
Silmek ne kelime ateş olup yaktım bile
silmeye devam...
çok güzel sildim hemde