Şu sıralar kendime hem duygusal, hem fiziksel anlamda fazla yüklendiğimi hissediyorum. Herşeyi tek başıma halletmeye çalışıyorum, kimseye duygu durumumdan bahsetmek istemiyorum. Kendi içimde çözmeyi huy edindiğim için bu zamanla dışa vuruyor sanırım. Yorulduğumu hissediyorum, eski enerjim yok. Hali hazırda olan enerjimi de olmayacak insanlar için heba etmişim , bu durum beni içten içe üzüyor.. 🌾
Yaşadığın olumsuz bir durumdan sonra kendinde savunma refleksine girmişsin ve hayatta mutluluk denilen şeyin var olduğuna olan inancın azalmış ve bir kadın olarak şimdi daha da güçleniyorsun ve herşeyi tek başına yapıyorsun. Bana kalırsa bu durum insanın içselliğe dönüşü.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Başarısız ve sonuçlanmayan ilişkiler yıllar aylar verilen ilişkilerin olmuş anladığım kadarıyla yazdığın yasın doğru ise sıkıntılı bir sürece gireceksin. gelecek kaygısı oluşacak bu parasal olarak değil eş secimi konusunda ya-sin ilerlemesi ile seciciliğin güven problemleri oluşacak. partner insana mutluluk verir. zamanla kendine olan özgüven zayıflamaları kendini bitkin bir hal aldıracak. gelelim ne yaparak bu buhrandan çıkacaksın yapman gereken önce öz kişisel bakımına önem vermek ve güzel biri olduğunu ve mutlu olmanın kolay olduğunu anlamak başkalarının mutluluğu ile mutlu olamayacağını anlamalısın. Başkasının güzel bir kalemi olması o kalemin sana da aynı hazzı vereceği düşüncesini atıp neler seni mutlu ediyor. Ben mesela sevgilim elinden tutmak sarılmak beni mutlu ediyordu ama bu olmadığında mutsuz olmak yerine kendimi dans kursuna verdim polis olduğum için meslektaşlarım hep sunu dedi na işin var senin ama bu beni mutlu ediyor o zaman mutluluğuma çevrenin engel olmasına izin vermiyorum. Hayatin sana ne getirirse getirsin sunu bilmelisin her ıstediğimiz olsa yasadığımız bu yerin adı dünya değil cennet olurdu
İnsan biraz kendisini dinlemeli. Yazık etmeye gerek yok her şeye yetişebilirim sanıyordum. Ancak kendime geç kaldığımı anladığımdan beri sorun yaşamıyorum çünkü artık kendime geç kalmıyorum.
Şimdi böylemsi bir dönemdeyim, tamamen kendim olabilmenin, kendimi kasmalarımın son bulmasının, kendimi keşfetmenin, özüme dönmenin bahtiyarlığı içindeyim, kim ne düşünürse düşünsün yahu, var mı ehemmiyeti, ben kendimi bildiklerini sonra ☺ Şu şarkıyı da benim gibi boşvermişlere armağan ediyorum.
Ara sıra oluyor öyle durumlar. Gelip geçici olmadı fazla uzatmamak lazım yoksa insan kafayı yiyecek duruma geliyor. Sessizlik sakinlik bir zaman sonra insanı bunaltıyor. İllaki birileriyle uğraşmak ve bir ses lazım.
Ayrılık okulun bitmesi bir yandan da iş derken gelen bitkinlikle aynisi oldu. Bu seneki kpss sürecini atlatayım da kendime bi çeki düzen vereyim. Çok saldım kendimi