Ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım?

Merhabalar, bir konuda çok fazla ikilemde kaldığım için size sormak istedim. Ben yedi yaşındayken mahallemizde benden bir yaş büyük bir çocuk vardı, ondan çok hoşlanıyordum. O da benden hoşlanıyormuş ama o zamanlar ben bilmiyordum. Annelerimiz de çok iyi anlaşıyordu. Bu yüzden de bizi aynı okullara gönderdiler ortaokula kadar. Daha sonra lisede biz aynı okulu kazandık şans eseri. Dört sene yine beraber okuduk ve şimdi yine aynı okulda aynı kampüsteyiz. İkimiz de son sınıfız. Onun sevgililileri oldu ama ben onu hiç unutamadım. Hep arkadaş kaldık ben öyle istemesem de. Geçen sene olanlar oldu. Sevgilisiyle kavga etti, ayrıldı. Ben de o gün onu aradım beraber dışarı çıktık. Ben çok içmedim ama o baya içti. Konuştuk, derdini döktü falan bana. Evine götürdüm daha sonra onu. Bana benden çok hoşlandığını, çok güzel olduğumu, çok zeki olduğumu, benimle olmak istediğini, beni öpmek istediğini falan söyledi. Hatta öpmeye kalktı ama ben izin vermedim ve çok da ciddiye almadım sarhoş olduğu için. Zaten ertesi gün de hatırlamadı bunları ve gelip bana bir şey söylemedi. O kızla da barışmadılar bir daha hiç. Sonra birkaç ay geçti benim doğum günüm geldi. Yıllardır istediğim çok değerli bir hediye, plak pikabı almıştı bana. Şok oldum çok mutlu oldum. Arkadaşlarımızla doğum günümü kutladık ve sonra beni eve bıraktı kibarlık edip. Ve en son benden ayrılırken benden çok hoşlandığını söyledi, bu defa ayık olduğu için şok oldum. Artık içinde tutamadığını, beni arkadaş gibi göremediğini söyledi. Aslında ikimiz de birbirimizi seviyormuşuz ama haberimiz yokmuş. Ben beni öyle görmüyor, reddedilirim diye söylememiştim. O da aynı şekilde. O gece olanlar oldu. Bize geldi, ev arkadaşlarım o gece yoktu. Saatlerce seviştik, beraber uyuduk. İlkti ama son olmadı. Bir sene de çok güzel yürüttük. Masal gibi bir seneydi. Ama son zamanlarda bana karşı olan tavırlarında bir soğukluk hissediyorum. Eskisi gibi gözlerinin içi gülmüyor bana bakarken. Acaba o kızla mı barıştı tekrar bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım?
Ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım?