Ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar, ben bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Erkek arkadaşım Erzurum'da yaşıyor. Mutlu ve sağlıklı bir ilişkimiz var. Bu yazı birlikte planladık ben yaşadığım yerden Erzurum'a gidecektim, bana orayı gezdirip Erzurum'dan Ankara 'ya bir Doğu ekspresi yolcuğu yapacaktık. Ailesi beni biliyor, aynı zamanda onları görmeye gidecektim. Benimle aşağı yukarı aynı Tarihte Almanyadaki ablası ve yeğeni de gideceklerdi Erzurum'a. Buraya kadar her şey normal. Erkek Arkadaşımın ablası, kızının (erkek arkadaşımın yeğeninin) 17-18 yaşlarında bir kız arkadaşını da getireceğini söyledi. Evde zaten erkek arkadaşım, Abisi ve Annesi yaşıyorlar. Evde iki bekar erkek yaşıyor ve ablası böyle bir maceraya kalkışıyor. Fikrimce doğru değil. Elin kızının orada ne işi var? Kan bağları bile yok yeğenlerinin arkadaşı sonuçta. Yaşadığımız devir belli neler neler olmuyor. Bu olaylardan sonra çokça tartıştık ve asla ikna olamıyorum. Yanlış mı yapıyorum? Ablasının kardeşinin mutluluğunu düşünmediğini düşünüyorum. Günlerdir huzursuzum çünkü mutlu olduğumu bildiğim kendimi güvende hissettiğim bir ilişki. Bana bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ne yapmalıyım? Ayrılmalı mıyım?