Sevgiliniz var ama aklınıza sürekli başka biri düşüyor. Bu durumda sevgilinizden mi ayrılırsınız, aklınıza düşenden uzak mı durursunuz?

Sevgiliniz var ama aklınıza sürekli başka biri düşüyor. Bu durumda sevgilinizden mi ayrılırsınız, aklınıza düşenden uzak mı durursunuz?

Merhaba,
Böyle bir şey olamaz. Aşkım sevdiğim varken bir başkasından hoşlanmam, etkilenmem, hiç kimse umrumda olmaz, aşkım olur dünyam ve dünyamda ki tek kadın! 😅
İsterse kraliçe olsun, dünya güzeli olsun, ne olursa olsun, umrum dışı, canı cehenneme! 😅
🌸🌸🌸
Yapacak bir şey yok insan birisinden hoşlanabilir ama aşık olduğu kişi varken ona ihanet edemez ihanet ediyorsa zaten hiç sevmemiş demektir, ben hayatım boyunca hoşlandım ilgi duyduğum insanlar oldu ama her zaman için aşkım başka bir duygu başka bir samimiyet ve başka bir inanç olduğuna inanıyorum o yüzden hiç aşık olmadım ma aşık olsaydım da ilişkin varken hayatımdaki kişi ihanet etmezdim, çünkü mutsuzluk üzerine mutluluk kurulduğu zaman muhakkak umutsuzluk o ilişkiye de yansıyor.
Aklıma dusenden uzak durup sevgilim ile olan duygusal bağımı güçlendirmeye çalışırdım. Ayrıca beni neden soruya koydun xjfjdjjdg
Ferocumm bu soruya çok uygun bence ne dersin sjsj
Seyroooo reklam ettin bizi dndjjdd
Sus hakediyosun senn jsjdf
Sjsjsjs hak ettiysem eyvallah jxjxjxx
Olmaz öyle şeyler 😒
Teşekkürler yavrum 🥰
Ricalar bebeğim❤️
Cevap
29Cevap
Ilsikim varken başkasından hoşlanmam
Ben ilişkim varken başka birinden hoşlanacak kadar karaktersiz değilim. bu yüzden de sadece sevgilimi veya evlendiysem eşimi severim gözüm başkasını da görmez.
Benim öyle hiç bir düşüncem gerçekten olmadı birisine gönlümü verince bütün benliğimle veriyorum ve onu seviyorum Bırak aldatma vss düşünme ihtiyaci bile duymuyorum oyuzden de ayrılınca unutmak bile zor oluyor benim için kolay kolay hayatıma bile kimseyi alamiyorum alışkanlıklarıma çok bağlıyım ve geçmişte uzun müddet takılı kalıyorum.
Bu duyguyu hissettiğim insandan uzak dururum
O kadar kalitesiz biri degilim insan herkezden hoşlanan bilir fakat mesafe koyulmassa gönüldür bu nefsine hakim olamayacaksa veya birinin ona bu şekilde yaptığını aklına getirirse kendini onun yerine koyudugu zaman işte ozaman anlar
İlişkilerde kalbini bozmamak çok önemli bir kalitedir
İlişkim varken bir başkasına nasil ilgi duyulur ya.. ya İlişkim olduğum adam beni çok ihmal etmesi lazım dicem ama yine olmaz.. aklim niye kayiyor bir sorun var demekki sorunu halledin başkasına ilgi duymayın aman beeee
Bundan emin olurdum ve sevgilime soylerdim. Tabi diğerinden hoşlanirien sevgilime karsi Da ilgimim azalması lazım.
Eğer sevgilime ilgim devam ediyorsa seviyorsam diğer kız sadece anlık hevestirv. Diğer kız ile muhabbeti keserim.
O kişiden uzaklaşırdım. Ben ayrıldığım zaman bile sevdiğim için vicdan yapıp bir kızla bişetler olabilecek durumdayken ondan uzaklaşmıştım. Keşke uzaklaşmasaydjm
Sevgiliyi ve aklımdakini beynimden reset eder TEK takılırım böylece ortalıkta kalleşce bi durum söz konusu dahi olmaz!!
Öyle bir şey söz konusu değil.
Kendimi ve ne istediğimi bilmeye başladığım andan itibaren tutarsızlık , kararsızlık bende bitti.
Ağzımdan çıkan her söz senet gibi net ve keskin.
Sevdiceğim varken birisinin ilgimi çekmesi zor olsa bile kapatırım gönül kapımı yani olmasın
Ilişkide olduğum kişiye karşı olur da duygularım değişirse de söylerim
Salisede 10 milyar kişiden hoşlanabilir insan. Mühim olan kimi tercih ediyorum kimi tutku ve sadakatle seviyorum. Sevdiğim insan kâlbime sindiyse benim için olay bitmiştir nett.
Başka birinden hoşlanmaya başlamışsam diğer ilişkim kafamda bitmiştir. Anında ayrılırım, kimseyi aldatmaya hakkım yok
İçinde bulunduğun ilişki yıpranmıştır ama hâlâ içinde düzeleceğine dair bi umut vardır sen de bitirmek istemiyorsundur ama tam da o sırada başka biri gelip seni etkilemeyi başarmıştır ve sen o zaman diğer ilişkinin devam ediyor gibi görüse de bittiğini anlamışsındır. Bu aldatmak değil. Burada eğer diğer ilişkini kesin bir şekilde bitirmeden diğeriyle de gülüp eğlenmeye başlamak, flörtleşmek gibi bir durumdan bahsetmiyorum.
Aklıma düşenden uzaklaşırım, ben istikrarlı giden bir ilişkide bulunduğum kişiye bağlılık duyarım ilişki uzun sürerse duygularım derinleşir
Sevgilim varken aklıma düşenden uzak durmaya çalışırım. Sevgilim ile yürümüyorsa ayrılarak aklıma takılan kişiye şans veririm.
İlişkim varken tek odam noktam o insan olur. Başka birinden hoşlanabilecek boyutta paylaşımım olmaz zaten, mesafemi korurum.
Sevgilime haksızlık etmek istemezdim o yüzden ayrilirdim veya diğer kişiyi aklımdan atmaya çalışırdım.
İlişkim varken başka birisiyle işim olmayacağı için hoşlanma gibi bir durum da söz konusu olamaz...
Öyle bir şey olmuşsa ayrılırım demek ki onu artık sevmiyorum ondan soğumuşum diye düşünürüm
ilişkim varken başka birinden hoşlanmam pek mümkün değil.
Başka birisi ilgini çekiyorsa sevmiyorsundur zaten
Ben aldatmazdım direkt kendisine söylerdim başka birinden hoşlanıyorum senden sıkıldım diye
İlişkimde ilgi görüyorsam başkasına bakmam şahsen, hoşlansam da ilgi gösteren kişiyi bırakmazdım
Öyle bir şey olmaz. seversem başkasını gözüm görmez
Zor bir durum ya, şimdi ondan uzak dursan başka birine yine ilgi duyacaksın.
Ben direk birlikte olmak isterdim tenini hissetmek... gibi
Sevgilimle anlasamiyorsak, değişik tripler falan atıyorsa ayrılmayı düşünürüm..
İlişkim varken başkasından hoşlanmam kansız değilim
İlişkim varken öyle bir duruma girmem çünkü set koyarım karşı cinse
Hayatımda biri varken başka birinden hoşlanmam çok zor.
Bu hislerin yanıltıcı olduğunu düşünürüm, sevgilimle daha çok vakit geçiririm.
Başka birinden hoşlanıyorsam sevgilimi sevmiyorum demektir. Ayrılırım muhtemelen.
O dediğini genelde kızlar yapıyor erkekler başka bir kız için terk etmez en fazla aldatır aynı anda idare eder
Keşke terketseler de aldatmasalar
İkisi de aldatma zaten başka birinin daha iyi olduğunu düşünüp terk ediyorsan gene aldatmak sayılıyor gözün başkasına kaymış ha terketmeden aldat ha onun için diğerini terk et fark etmiyor bence
Farkeder en azından hayatındakine dürüst davranıp kandırmıyorsun arada fark var
Terk etmelerin çoğu daha iyisini buldum bunu bırakıyım anlamına geliyor
Yapacak bir şey yok. İnsanları mutlu etmek vazifemiz 🌝
Güncel ilişkimdeki duygu durumumu etkileyecek kadar ileri derecede hoşlanıyorsam sevgilimden habersiz diğerine yazılirık sonuç olunlu olursa ayrılirım
Başka birinden hoşlanıyorsam sevgilimden ayrılırım. Sevgilimi gerçekten sevseydim gözüm başka erkeği görmezdi zaten
Buna benzer konu bende yazmıştım.
Bana demedikleri kalmamiştı.🤷♂️
Zor soru. Evli değilsem ayrılmayı düşünebilirim. Kalbe söz geçmez maalesef
Demekki o kişide bir şey hissedemiyorsuj ayrıl gitsin
o başkan birinden uzak dururum
Öyle bir durum yaşamıştım. İlişkime devam ettim.
İliskim varken öyle birsey imkansız
aklımdakini unutur sevgilimle devam ederim
Sevgilimden ayrılırım
İki sevgilim olur :)
Sevgilimden ayrılırım
Kimseyle hoşlanacak kadar samimi olmam.
Aklıma biri gelmez ilişkim varken
Ayrılırım onada yazık
Sadakattan yanayım.
Hislerimi buzdolabına tıkardım
Öyle bşy yapmam
He oldu önüne gelene aaartıkın 🤣🤣