2 SENE DE Bİ İNSANIN MAHVOLUŞU?

Şimdi gerçekten ilk başta aklım da böyle bir şey yoktu ama kimseyle konuşamıyorum. Anlatmak istedim. 2 yıllık evliyim uzaktan birbirimizi tanıdık ve çok yüz yüze görüşemeden vakit geçiremeden evlendik. ben bu çocuğun hiç arkadaşlarını vs görmedim bilmedim tanıştırmadı hiç yani sadece hep ismen bildim. Neyse oraları geçiyorum Ve ben o kadar saf canım iyi niyetliydim ki hiç bir şey istemedim ben kadın erkek aynı baktım olaya kimseyi hiç bir şey de zorlamadım sonuçta oda insan erkek diye kendini zora sokmak zorunda değil önemli olan mutlu olmamızdı her şey Allah’ın izniyle olur dedim. Hayallerimden bile vazgeçtim. Ailesi de hiç bir şey yapmadı zaten ailesinden nefret ediyorum en güzel günlerimi hep mahvettiler kınama bile geç geldiler düğünüm olmadı. Nikahla evlendim sanki oğulları değilde başka biri evleniyor gibi davrandılar hep umursamaz beni kıskanmalar o kadar ilginç bi aile ki anlatamam kaynanam hep arkadan konuşmuş vs. Kısa kısa anlatıcam özetle çok uzun mevzular çünkü. Eşimle evlendikten sonra 6. Ayımızda telefonunda engelli bi numara buldum ve şüphelendim o numaraya kendimden aradım kadın mı kız mı diye merak ettim kızdı tabi sonra yazdım açık açık merakıma yenildim kurcaladım ve biz sevgiliyken nişanlıyken 2 ay görüşmüş bununla. Düşünsenize evleniyorsunuz ve öyle öğreniyorsunuz zaten burada kimsem yok psikolojim bozuldu baya bi güven falan gitti zaten ona karşı sonra kavgalar falan derken bi şans vermek istedim en sonunda neyse sonra hiç telefonunu kurcalamayan ben bu şeylerden sonra bakar oldum p…. o izlemeler vs ilk başlarda söylemedim normaldir dedim sonra bi kaç defa görünce sordum bana söyleyebilirsin dedim bunları ben senin eşinim benimle problemin mi var vss ki ben libodusu yüksek bi kadınım oda pasif bi erkek gibi geldi hep bana bekarken yapmadığı şey kalmamış ama biz evlenince 10. yıllık evli erkek gibi P…o izleyip karşımda pasif bi erkek görmem de ayrı bi komedi geldi. Sonra o konuyuda kapattım ben bir şey A diyorsam o hep B dedi her ortamda asla beni doğrultan bi insan olmadı anlamadım ben hiç bir zaman eşimin karakterini çözemedim sanırım çok zıt karskterleriz biz ya düşünebiliyor musun toplam sevgililikten bu yana 5 yıl geçmiş hiç sürpriz bir şey yapmadı bana hep benim dememle oldu bir şeyler ben hiç özel olarak düşünülmedim. ben çok güzel bi insandım şu an içim o kadar kötü ki iğrenç birine dönüştüm yaşadıklarımdan mı bilmiyorum ama o saf masum olan ben öfke kin doldum hep ağlıyorum ben ne neşeliydim herkes öldürdü diyorum el birliği ile tamam evet kötü bi insan olmayabilir evinden işine olan birinde ama asla güvenmedim ticaretle uğraşıyor ve bazen turlara gidiyor falan neyse o kadar anlatacak şey var ki anlatamıyorum bile nerden giriyim nerden çıkayım bilmiyorum anlatamadım bile burada sanırım çok kötüyüm şunları bile ağlayarak yazıyorum.
2 SENE DE Bİ İNSANIN MAHVOLUŞU?