Ağzını burnunu alnını her yerini.. Erkekler neden bunun kıymetini bilmez? 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Yaaa DM'den konuşun arkadaşımm bildirim üstüne bildirim😂 yuva yapmak sevap tamammm da beşinci boyut salih amel kulu Salih'e döndüm burada sevap ala ala
İşte düşünceniz böyle siizn ne boku yedin sevdim sadece ne isterse yaptım her dakika aradım ailemi sildim onu koydum ailem yerine bu boku yrdim keşke bu boku yemeseydimde kötü davranip siklemeseydim o erkekler değerli oluyor belliki sende öyle erkek isteyenlerdensin bı bol yiyen erkek vardı demek hayatındaki bu düşüncedesin
Senle ilgili değil insan doğasıyla ilgili bir mesele olduğu için bu kadar eminim. Senin dediğini genelde sevgilisi olmayan ve güya bu konulara küskünlük gösterip de yalnız takılma havasında olan kızlar söylüyor. Sonrasında birini bulunca da 180° dönüyorlar :)
Ben de tiksiniyordum yeminle bak. Konuşuyordum böyle birileriyle öpüşmek bence tiksindirici diyordum tükürük şu bu😂😂 ilk öpüşmede dilini emdim😂😂 ilk kez yapıyor gibi değilsin ya yalan söylüyorsun dedi öküz. Yaşamadan bilemezsin. Aseksüel de olabilirsiniz tabi de, yine de yaşamadan kesin hüküm vermek doğru değil.
Evet çok haklısın wlsöwpw ben de zaten evleneceğimi düşünmediğim kişilerle konuşmayı bile fazla uzatmıyorum ki kontrolden çıkıp da o yola girilmesin.. sonra yoruyo insanı, boşa ümit de oluyo vs vs karşıdakini de boşa oyalıyosun
Evlilik olur olmaz Allah değiliz bilemeyiz ama hayatımdan çıkmak istemeyeceğine emin olmam lazım. Dediğimi yap, yaptığımı yapma😂 sen bana bakma evlenmek güzeldir , dün gece kör kütük aşık olduğun adamla olup ondan sonraki her ertesi sabah onunla uyanmak niye kötü olsun ki🤔
Hanii güzellik çıtası çoook yüksek kadınlar da, hayatına alacağı erkekle ilgili uzun boylu olsun sarışın olsun renkli gözlü olsun inanilmaz yakışıklı olsun der ve elinizden kaptırırsınız. O açıdan diyorum
Beğeni başka şey, hayatına girecek insan başka şey. Bunları karıştırıyorsun bence sen. Erkeklerin geneli emin ol böyle şeyler istemiyor. Basmakalıp beğeniler dile getiriliyor sadece.
Dürüstlüğüne yarım gram altın takmak isterdim tedavülden kalkmış, tam gram da takasım yok gönlüm o kadar zengin değil. Yok sana altın maltın tüüğğğ sana niye bilmedin kıymetini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Evet sevildim seviliyorum
Hayır en küçük sevgi görmedim kimseden
Sevgilim tarafından hayır ama akrabalarım tarafından evet
Olmadı çok şükür şapur şupur ilişkiden nefret ederim.
Çok mu şükür 🙄 ağzını yüzünü sıkamayacaksam niye sevgiliyim 😂😂 öperim ben her fırsatta hiç valla 😂 Nemrut erkekleri almıyorum zaten hayatıma😂
Tercih meselesi tabi.
Bundan sonra diye eklemeyi unuttum yaa pardon önceki nemruttu çünkü birdaha töööğğbe😂 benlik değil
benim kocam beni böyle seviyor :D göz çukurlarıma kadar öper en sevdiği yer de burun kenarlarında çukurlar var ya orayı öpmek
@Ufvbggf evet
oyuncagı gıbı oynuyor yanı snn le
evet öpüldük de aman gelip geçmiş şeyler çokta ehemmiyeti olmayan şeyler hayatımda.. böyle sevgi de olmaz olsun hani kişi için tek olsam kâfi
ablam aynı şeyi ben yapıyordum o malum kişi de benim kıymetimi bilmedi bunun cinsiyetle bir alakası yok karakterle alakası var
Sevildim insan oyle sevildigi biri olunca diğerleri basit geliyor
Vallahi mi ohhh canıma değsin
kulaklari da opuyon mu kafatasi filen oldu olacak adamin kafayi ye guzelce
Yok onu o yapıyordu🤤onu sevmiyorum 😂
sen yengec burcusun
Nıççç boğa
gözünü filrn cikarma adamin öpüyom diye neyse sevgilin sansli
Onu da yapıyodum, bunun tiki vardı gözüne dokunulmasından nefret ediyordu parmağımı sokuyodum😂😂
yo yumrugunu sok parmak az
Keşke gözünü çıkarsaymışım yağını da g. Yine sksaymışım😂😂🤮🤮
😱
aboo
Ne oldu yahu
bisey yok
Yılışıklığa da gerek yok bu kadar köpek yavrusunu bu kadar yapamaz
Seviyorum
Sevmem gözümü burnumu öpmesin kimse.
ama :( :(
@dreamliner61 göz burun ne yaa, dudak yanak neyse
sende onlar da sevimli bence :)
hem o dediklerin ana yemek aslında, bunlar aperatif ;)
Hiç sevgilim olmadı
Olsa evet yapardim
Sevilmek sevmekten daha güzel.
Sevilen zaten hep daha fazlasını yapar ya da ister
Erkeklerin beyni o kadar duygusal algılamıyor bunu..
Ailem akrabalar bir bırakmıyorlar ki yanağımı sıkan makas alan öpen
Çoğu erkek bilmiyor hayır yüzüm yıkanmış gibi öpülmedim
Evet vardı öyle seven biri ama uzun sürmedi maalesef
Erkeklere ekadinlarda bilmez heryerini sevdiğim kız terketti fazla sevgiden
Fazla sevgiden değildir o kim bilir ne b.. k yedin😂
İşte düşünceniz böyle siizn ne boku yedin sevdim sadece ne isterse yaptım her dakika aradım ailemi sildim onu koydum ailem yerine bu boku yrdim keşke bu boku yemeseydimde kötü davranip siklemeseydim o erkekler değerli oluyor belliki sende öyle erkek isteyenlerdensin bı bol yiyen erkek vardı demek hayatındaki bu düşüncedesin
Beşikten ilk aldığın nefesten beri yanında olan ananı babanı 3 5 yıllık tanıdığın geçiçi birine satarsan hayır mayır getirmez Allah o ilişkiden tabi
kızlar cok biliyrmus gibi mi duruyor acaba? kızlar cok sey biliyor mu diyeceksin? ciddi misin?
bir şey bildiğim yok valla ama sevmeyi biliyorum😂😂
Evet elini yüzünü alnını boynunu gözlerini avuclarinin içini her daim öptüm ama sonuç ben yarı yolda kaldim
Sadece bir defa
Onunda kıymetini bilemedim
Nezaman bildiniz ki
Bak ya sabah sabah
Hiçbir yeri. Sevmem zaten öpülmeyi.
Tabi
Ne tabi?
Eminim sevmezsindir
Hayırdır beni benden iyi mi biliyosun, anlat da dinleyelim :d?
Senle ilgili değil insan doğasıyla ilgili bir mesele olduğu için bu kadar eminim. Senin dediğini genelde sevgilisi olmayan ve güya bu konulara küskünlük gösterip de yalnız takılma havasında olan kızlar söylüyor. Sonrasında birini bulunca da 180° dönüyorlar :)
Yeter oğlum asılmadığın bi askılık kaldı be😂😂
Asılmak böyle mi oluyor fesat zihinli :)
Asılmak değil de çokbilmişlik diyelim ona✨️ herkes aynıymış gibi genelleme yapan ön yargılı bi birey.
Düşünsene evleniyorsun ve kocanla öpüşmüyorsun :) Bence tedavilik bir durum o zaman geçmiş olsun şimdiden
Ona da o zaman bakarız :).
Ben de senin gibiydim erkek arkdaşım olmadan önce yoook kimse öpmesin yoook ben kimseye sarılmam. Öyle olmuyo o işler değişiyor😂😂
İşte ilk dediğime geliyor :) İlişki içinde olmayanların kendilerini doğa kanunlarına karşı gelerek avutma şekli, evlenince 180° dönerler demiştim :)
Abicim benimki biraz tiksinme durumu. Temas da sevmiyorum zaten fazla.
Ben de tiksiniyordum yeminle bak. Konuşuyordum böyle birileriyle öpüşmek bence tiksindirici diyordum tükürük şu bu😂😂 ilk öpüşmede dilini emdim😂😂 ilk kez yapıyor gibi değilsin ya yalan söylüyorsun dedi öküz. Yaşamadan bilemezsin. Aseksüel de olabilirsiniz tabi de, yine de yaşamadan kesin hüküm vermek doğru değil.
Yani bi şey diyemicem şimdi belki öyle de olabilir ama neyse şaçsşwçs kesin konuşmamak lazım evet.
Git yaşa mı diyorum hayır asla. Evleneceğin adama sakla kendini. Herşeyin kıymeti değeri gizliliğinde. Köpek üzdü mal. Bin pişmanım yaşadığım herşeye
Köpek gibi üzdü---
Evet, öyle düşünüyorum ben de. Herkesle olmaz zaten sonda nolcağı belli olmuyo dediğin gibi
Doğru sonuç, herkesle olmaz değil. Ölene dek yanında olacağını düşünmüyorsan onunla olmaz, doğru sonuç bu
Terkedilince acı çekiyorsun çünkğ canımı yolda bulmadım valla. Canımı sıkanın canını alırım bundan sonra 😂😂
Evet çok haklısın wlsöwpw ben de zaten evleneceğimi düşünmediğim kişilerle konuşmayı bile fazla uzatmıyorum ki kontrolden çıkıp da o yola girilmesin.. sonra yoruyo insanı, boşa ümit de oluyo vs vs karşıdakini de boşa oyalıyosun
Evlilik olur olmaz Allah değiliz bilemeyiz ama hayatımdan çıkmak istemeyeceğine emin olmam lazım. Dediğimi yap, yaptığımı yapma😂 sen bana bakma evlenmek güzeldir , dün gece kör kütük aşık olduğun adamla olup ondan sonraki her ertesi sabah onunla uyanmak niye kötü olsun ki🤔
Yok zaten evlilik kötü diye bi şey demedim
Sevildik sonra aldatıldık
Bi anlık hatadir🥲
Me too.
teyzem yapıyodu küçükken öperken beni koca memelerine yapıştırıyodu öyle öpüyodu
Biri vardı öyle seveceğini söylemişti… hani şimdi nerede 🤷♂️
Evet sevilmiştim
Sevildimde senin güncellemeye koptum ben🤣🤣🤣🤣
Kop kop amca burnu kancaaa tombul kuş arabaya koş😂😂 hayır kurumu muyum arkadaşım akraba oldular burda😂
Ahahhhhahahhahahajjajajja ay krize girdim 🤣🤣🤣🤣
Ay erkekler böyle sevilmeye layık mı allasen 🙄
Değillermiş yaa gözünü seveyim zamanını geri alabilsem b. o. k bulur zaten😂 bundan sonra kırbaçla dolaşacağım🤪😂😂
Zamanı geri alabilsem***
😃😃😃 en güzelini yaparsın 😃
Kimi bulamaz kimide bulduğunu anlamaz
Ben konuşmadım dm den,🥰🥰🍄😀😀😀
:)) üzerinize alınmayın o zaman siz
Küstüm kırdin beni😭😭😭
Kıymetini bildiklerimiz de bizi istemez
Çıtayı Allahü Ekber dağlarına çekmeyin siz de🙄 gerçi ben de güzel bir kadınım ama zekayı herşeyden çok önemserim. Amaaan seni seveni seveceksin
Hanii güzellik çıtası çoook yüksek kadınlar da, hayatına alacağı erkekle ilgili uzun boylu olsun sarışın olsun renkli gözlü olsun inanilmaz yakışıklı olsun der ve elinizden kaptırırsınız. O açıdan diyorum
Baştan yanlış yapıyorsun daha sen.. kim söyledi ki çıtayı yükseklere çektiğimizi?
Erkeklerin geneli adına konuştum. Şiirler şarkılar sarı saçlara mavi gözlere yazılıyor ya hani🙄
Beğeni başka şey, hayatına girecek insan başka şey. Bunları karıştırıyorsun bence sen. Erkeklerin geneli emin ol böyle şeyler istemiyor. Basmakalıp beğeniler dile getiriliyor sadece.
Yoo genellemem doğru, fakat Türk erkeklerinin özgüveni düşük. Bu isteklerini törpülemelerine sebep oluyor
Katılmıyorum
Mümkün:)) farklı fikirlere saygım sınırsız
Sadece yüzünü degil heryerini öperek sevdim
Malızz
Neden
Kıymet bilen yok, var mı? Çok seven kıymet görmez. Böyledir bu hep
Totosu kalkıyo insanların sevildikçe çünkü
Yapcak bişey yok kalkanı indirceez artık
Sevildim aldatti sonra
O aldattı ben değil
Bu kıymetle alakalı değil. Karşılık çok önemli
Ama bilmiyordu
Demek ki senin frekansında değil. burada söz konusu kıymet değil. Burada söz konusu senin ona verdiğin değeri o un sana vermemesi
Çok konuştun tamam sus😂
O ne demek?
Frekansımız uyuşmadı senle acı söylüyosun bende reflü var, tatlı alayım
Tatlı reflüyü daha da tetikler. 😉
Bence doğrular reflune zarar 😀
Bazen birazcık yalan söylemenin kimseye zararı yok ama onu napcaz😂
Peki , o kıymet biliyor ama çok utanıyor. Yoksa deli gibi hoşuna gidiyor 😀😀
Hoşuna gitmese it gibi koşmaz neyseee
Bilemiyorum 🙂
😛🙄
San bol şans 😀
Engellemişim ne şansı sağol yine de
Neden engelledim onu anlamadım
Başkasını sevdiğini söyledi tamam dedim engelledim. Gurursuz biri değilim
Demin peşimden koşuyor dedin sanırım. Yanlış mı anladım
Engellediğimden beri koşuyor evet. Herşeyi kabullenip başka kadını bile kabullenip kalmamış bekleyecek isteyecek kadar hödük
Kalmamı**
Bence dediğim gibi haketmemis. Üzme canını
Ne zaman dedin haketmemiş şimdi diyosun 😂 ben üzülmem ki o üzülecek çooook hem de çokkk
Giden her zaman kaybeder
Yanii benden bahsediyoruz 😂
Yoo ilk o gitmiş
Diyorum kiii bi zahmet kaybetsin ben kaybeden olmam zaten
Peki burada uzulmen gereken bir şey var mı 🙂
Var aldatıldım 😂
Haketmedin diyelim mi
Desek mi ki🙄🤔
Haketmemiş olmam bi sonuç olmasaydı keşke
Ben dedim bile 🙂 haketmedin gerçekten doğru söylüyorum 🙂
Teşekkür ederim 🙄🙄
Buğrolimin elini yuzu yutarim bile
Oldu sokak köpeği tarafından biraz fazla sevdi
Severim de şu ara yok öyle öpen kimse 😏
Hayır. Midemi bulandırıyor bu kadar mıç mıç olmak.
Hayır ama isterdim o kadar sevenim olmadı hiç
Sevildim şimdi olsa yine sevilmek isterdim
Evet öptümde öpüldümde güzel duygular
Şüphesiz olmuştur...
O kadar da vıcık vıcık sevgi istemem 😂
Teyzeler öpüyor knk yeter mi
Ben çirkinim beni kimse sevmez ki.
Şöyle seven bulamadık🚬🚬🚬
Evet kıymetini bilmeyene ne yapar ne yaptırırım
Hayır öyle sevilmekten hoşlanmam.
Evet sevdik ve gitti artık önemi yok
Artık genelleme yapmasak mı ya
Hahaha bu kızlar sürekli sevilmek istiyor
hıı ısırarak bıle sevdım
Elimi tutan olmadı bu ise hayal
Evet romantik ilişkilerde öyle oluyor
Hayır, sevmem :D
Bana sevgilim yapıyo ben de ona kızıyom hep
Makyajdan dmi
Yok makyaj yapmıyorum ama abartıyor yani skpsmc
He tamam :D deja vu oldu cunku :D
Sizin sevgiliniz de mi kızıyor ğaşdmc
Kiziyodu makyajim akiyo su bu diyodu detay vermim :D
Hayatımda hiç sevilmedim de öpülmedim de
bulsak bileceğiz de :)
Hopadakiler gibimi 🤐😄😄
Evet sevgilim yanaklarımı çok acıtıyor sıkarken
Evet sevildim ama kıymet bilmedim gerçekten de
Niye bilmedin
Kendimi bir şey sandım
Dürüstlüğüne yarım gram altın takmak isterdim tedavülden kalkmış, tam gram da takasım yok gönlüm o kadar zengin değil. Yok sana altın maltın tüüğğğ sana niye bilmedin kıymetini
Malın tekiyim ya işte umarım sen kıymet bilen birini öpüp seversin
Öpmüş gibi yapcam artık öpücem böyle olur gibi ama olmaz gibi, çook kin doldum çok😂
Evet onu ayarlaman lazım ne asla gitmeyecek gibi hissettir ne de onsuz yasayamayacak gibi hisset
Deneyeceğim👍👍👍