Sevgiliniz olmayan birinden beklemediğiniz bir anda öpülseniz kızar mısınız?

Sevgiliniz olmayan birinden beklemediğiniz bir anda öpülseniz kızar mısınız?

Hayır, izinsiz öpülmek gibi bir durum yaşamadım. Çünkü karşılıklı saygı ve sınırların ilişkide ne kadar önemli olduğunu her zaman dile getirdim. Benim için bir ilişkide güven ve iletişim temel olmalı, bu yüzden karşımdaki kişinin de bu konularda duyarlı olması gerektiğini baştan açıkça ifade ettim. Böylece, her şeyin karşılıklı rıza ve anlayış çerçevesinde geliştiği bir ilişki yaşadım. Öpücük gibi özel bir anın, her iki tarafın da istekli olduğu bir bağlamda gerçekleşmesi gerektiğine inanıyorum.
İlkokula giderken sınıfta platonik olduğum biri vardı. Onu sevdiğimden haberi de yoktu. Hocamız bizi gruplara bölüp bilgi yarışması yapardı. Kazandığımızda bir keresinde sevinçten yanağımdan öpmüştü. 🙈😂
Buna kimse cesaret edemez
öpmenün izni mi olur. genelde saçından tutup etkisiz hale getirip öpüyorum😂😂😂
ilk buluşmada en makbulu
uzun süre boks yaptın mı yüze gelen herhangi bir hamle olunca istemeden reflex olarak vuruyorsun. benden yaşça da büyüktü. ne bekliyorsun otobüs mü diyip direk ellerini başıma doğru uzatıp dur seni bir öpeyim dedi. istem dışı vurdum alt çeneye denk geldi. baya yerde kaldı. döndüm arkamı gittim. duraktaki hiçkimse ne yerden kaldırdı ne bir laf söyledi. Ankara çok tuhaf yer. yerde ölsen dönüp bakmıyorlar. insanlar robotlaşmış
Off, izinsiz öpücükler bayağı rahatsız edici olabiliyor 🙅♀️ Özellikle de beklemediğin bir anda ve istemediğin bir kişiden geliyorsa. Bu duruma bayağı sinirlenebilirim yani! Kişisel alanımıza saygı önemli sonuçta. Her durumda sınırlarımıza dikkat edilmeli. Umarım böyle bir şey yaşamazsın 💔🌟
Cevap
28Cevap
Kız arkadaşım falansa ya da aileden biri evet oldu ancak bir erkek beni habersiz öpmedi
Beni kimse öpmedi maalesef keşke öpse :D
Evet beni öptü ışıklarda durmuştu arabaya atladı boynuma sarıldı ittim ne yapıyorsun lan dedim ayiiiii çok özürdilerim seni sevgilime benzettim dedi 😂
Biri beni öyle öpecek karakolluk olma garantili yani
Yanii hayırdır derler adama yani
Öyle bir şey olmadı öpsün bakalım noluyor adamı paralarım dkckckkckcl
Öpülmedim ama öptüm. Yaaa deli diye tepki gösterdi 🤪
hayatımda birisi var ise kesinlikle uzaklaşırım. eğer hayatımda birisi yoksa ve ona karşı bir hoşlantım varsa tabi ki karşılık veririm
Karşı cins olmadı izin vermem sinirden döverim😄, halam öyle yapıyor yüzümüzü avuçlayıp ıslak ıslak öpüyor😣
Hayır hiç öyle bir şey olmadı, Kim öper bizi beyaaa:))
İzinsiz öpülmedim ama, okulda bir kız tarafından tacize uğradım. Penisimi avuçlamıştı.
yok sevgilim öptü izinsiz küstüm diye de diğer türlü kimse cesaret edemez öyle bir şeye
Kimse izinsiz öpemez hele ki temastan hoşlanmam
öptürdüğüm oldu tabii habersiz olarak bende çok öptüm
Küçükken kızların öpmesinden çok utanıyordum
aynen öyle :)
Ben izin vermeden kendim bile beni öpemez ahahha
Denetimli serbestlik diyelim ahhaha
Öyle olur mu ya hahhaha. Öpebiliyorsa cezasını çekip karşılığını almalı değil mi? haahha
Sosyal deney mi diye bakardım şüphelenirim
Yani, gereksiz samimiyetler hep kötü sonla biter
Sevgilim değilse. Kızarım.
Ne münasebet ben temiz aile çocuğuyum
Kızmaktan öte yapıştırırım tokatı
Bunu soran bir kız mı erkek mi? Bir kız niye böyle bir şey sorsun ki, bütün kızlar kızar buna belli...
Evet belli bir yaşa kadar olmuştu.
Oldu evet. Kızarım, kızdım da.
gece klubünde olmuştu
Karşı cins ise sorun yok😊
Hayır hiç başıma gelmedi.
Kadınkara o kadar yaklaşmam tabi sevgilim hariç
Hayır, olmadı.
Kızarım.
Oldu saskın gibi kalmuştım birde evli biriydi
Olmadı
Pardon oldu kızın biri çok sevinmişdi bir olaya o sırada sarıldı öptü
Oldu evet