İlgisi azalan birinin sevgiside azalır mı sizce?
Evet azalır
Hayır azalmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlgisi azalan birinin sevgiside azalır mı sizce?
Bu konuda ne yazık ki evet cevabını verdim anketinize, çünkü bir söz vardır klasik olacak ama gözden ırak olan gönülden de ırak olur, ben gerçekten bu sözün doğruluğunu her zaman fazlasıyla inanan birisiyim özellikle ilişkilerde en büyük problemlerden bir tanesi ilgi azalması kişilerin ilgi azlığı birbirine karşı samimiyete sohbeti zaman içinde gitgide azalırsa o kişiler arasında sevgi ve muhabbet kalmaz, zaten aşk dediğimiz kavram sadece fiziksel güzellikten ibaret değildir evet öncelikli fiziksel güzellik gelir sonraki işlerin arasında karakter olarak anlaşma şekilleri, konuşma şekilleri ortak zevkler ve renklerde buluştuktan sonra o sevgi pekişir ve aşka dönüşür ya da evlilik boyutu ne kadar gider.
Ancak bunlardan hiçbirisi zaman içinde olmamaya başlarsa kişiler arasında ne sevgi kalır ne bağlar kalır.
Evet, genellikle bir kişinin ilgisi azaldığında, duygusal bağ da zayıflayabilir ve buna bağlı olarak sevgisi de azalabilir. Ancak her durum farklıdır ve bu tür durumların nedenleri karmaşık olabilir. İlgisinin azaldığını hisseden bir kişinin sevgisi hemen azalmayabilir; ancak zamanla bu eğilim gösterebilir. İlgisi azalan bir kişi iletişim eksikliği yaşayabilir veya duygusal ihtiyaçlarını açıkça ifade edemeyebilir. Bu, uzaklaşmaya ve ilgi kaybına yol açabilir. Kişisel veya yaşamsal değişiklikler, bir kişinin ilgisini etkileyebilir. Örneğin, iş stresi, aile sorunları veya diğer yaşamsal zorluklar ilgiyi azaltabilir. İlişkideki duygusal tatminsizlik veya ihtiyaçların karşılanmaması, ilginin azalmasına yol açabilir. Bir kişinin yeni ilgi alanları veya insanlarla tanışması, mevcut ilişkideki ilgiyi azaltabilir. tavsiyem ise bu durumu yaşayan varsa Eğer sevgilinizin ilgisi azalıyorsa, bu konuyu açık bir şekilde konuşmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı ifade etmek önemlidir. Ancak, bir ilişkiyi sürdürmenin her zaman mümkün olmadığı durumlar da vardır. İlişkinizin sağlığını ve sizin mutluluğunuzu ön planda tutmak önemlidir.
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. İlgisi azalan erkek genelde sevmeyen umursamayan erkek diye düşünüyorum. Gerçekten seven erkek çünkü sevdiği kadına karşı hep ilgili olmak ister bence..
Evet haklısın
Cevap
7Cevap
Zaten ilgisi azaliyorsa sevgi de biraz biraz gitmeye başlar.
Aynen katılıyorum. İlgisi git gide azalıyorsa eğer bir insanın git gide sevgiside azalmaya hatta bitmeye başlar. İlgisi azalan insanın bence sevgisi biter diye düşünüyorum ben
E tabi, ilgi zaten sevgi azalınca azalan bi şey bence.
Aynen kesinlikle öyle. İlgisi azalan birinin zamanla ne sevgisi kalır ne de aşkı diye düşünüyorum ben. Sevmek bence ilgi göstermek değer verdiğini göstermek demek.
Azalır.
Küçük İskender'in bir şiirinde geçiyordu.
"Bir insan, bir insanı sıkamaz. Bir insan canı isterse sıkılır."
Evet azalır Finlandiyalı sevgilimden ayrılma sebebim de tam olarak bu
İlgisini kesti yazmamaya başladı sonra ağzındaki baklayı çıkardı dengim birini istiyorum dedi tamam dedim ayrıldık dedim hayatta başarılar dedim o kadar yani
Yani Türk erkeğine darbeyi sadece Türk kızları vurmuyor imajımız acayip zedelendi göçmen insanlar yüzünden.
Bir söz vardı sevgi gösterilemeyen değil içinde tutulamayandır diye o yüzden seven insan kendini belli eder.
ilgisi azaldıysa sevgisi azaldığı içindir zaten
Aynen seven insan her ne olursa olsun o insana karşı hep ilgili olur çünkü o insanı sevdiği değer verdiği için. Ama sevgisi azaldı ise eğer ilgiside azalmaya doğru gidiyordur diye düşünüyorum ben.
Zaten sevgisi azaldığı için ilgili azaltmıştır.
İlgisi*
Aynen sevgisi azalan insanın zaten sevgiside yoktur o insana karşı bence. Seven insan her dakika ilgili olur ilgisiz olmaz. Eğer ilgi yok ise bir ilişkide zaten o ilişkide sevgide yoktur diye düşünüyorum.
Bana mantıksız gelmedi.
Genelleme yanlış. Belki bambaşka derdi vardır
Hayır azalmaz, bu bir ölçü değildir.
Kesinlikle
Aynen bende aynı fikirdeyim. İlgi yoksa eğer bir ilişkide o ilişkide ne aşk duygusu vardır ne de sevme duygusu. İlgisi olmayan bir insanın şahsen ben kimseyi gerçekten sevdiğine falan inanmam..
azalır
tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?