Aşka olan inancınız kaldı mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşka olan inancınız kaldı mı?
aşk var ama eskisi gibi değil be ben mesela aşık oluyorum ama mesela başka kadınları görünce unutuyorum bir kızdan daha güzel ne varki dünyada diyorum o olmasa ben ölürüm diyorum sonra başka kız geliyor giriveriyor gönlümün ücra yerlerine bütün acılarımı aşkı unutturuyor keşke tek kişiye sadık kalabilsem ama imkansız benim gibi birini sevme yanarsın 😉
Aşk var olmasına varda gerçekten seven insan yok bence. Benim o yüzden yavaş yavaş aşka olan inancım bitmek üzere. Artık ne yazık ki gerçekten seven kimse kalmadı.
aynen öyle ozellikle benim gibiler yüzünden aşk kirlendi
Cevap
14Cevap
Evet ama kavuşmaya inancım yok
Hayır aşk diye bir şey yok
Hayır kalmadı. Bu erkek milleti ne sevmeyi beceriyor ne de sevilmeyi hak ediyor
Aynen öyle katılıyorum. O yüzden aşka inancım yok artık. Gerçekten seven erkek ne yazık ki kalmadı bu devirde şimdiki sevenlerin derdi niyeti çok çok başka..
Elbette var. Olumsuzluk yaşayabiliriz, gözlemleyebiliriz tabi ki ama bu duygunun kendisine küstürmemeli. Temkinli olunabilir sadece elden geldiğince.
Bence yok ya ben inanmıyorum. Çünkü erkekler ne sevmeyi beceriyor ne de aşık olmayı. O yüzden ben git gide aşka olan inancımı kaybetmek üzereyim.
Yaşananlar bitti acımasızca o yüzden kalmaci aşka inancimizda
Aynen benimde kalmadı ne yazık ki aşka olan inancım falan. Artık bu devirde kimse kimseyi gerçekten sevmiyor. Herkesin aklı fikri bence başka yerlerde diye düşünüyorum ben
Evet her ne kadar kalmamış olsa da sevginin sadakat ve aşkın kıymetini bilen kadınların olduğuna inanıyorum.
@Nightwalk35 gülüşünü beğendiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim. De siz her görüşünüzü begenene teşekkür mü ediyorsunuz?
@Nightwalk35 tabii ki teşekkür ediyorum ☺️
Peki :)
Eğer rahatsız olduysanız bir daha söylemem ☺️
Yoo rahatsız olacağım bişey yok. Garip geldi sadece
Anladım daha çok gariplik var ☺️
inançla alakalı bir şey değil bu, şansla alakalı :D
Aşka inancın aşık olduğunda doğru kişiyle gelecek. İstediğin kadar inkar etsende bu olacak.
Hayır, kızlar sevilmeyi haketmiyor seversen terkederler, s**p atcaksın hepsini
Samimi çıkarsız aşka mı
Aşka inancım her vardı. değişen bir şey olmadı.
Aşk? O nedir yenilebilir bir şey mi 🙄😥
O ne kız yeniyo muydu o
Aşk mı axmjdjdjd sevip atarım ben sevgiyi hakeden kimse yok
Kalmadı.. ne üzücü
Aynen bencede kalmadı. Eskiden vardı o güzel aşklar şimdi hepsi yalan dolan iki günlük. O yüzde bence aşka olan inancımı yavaş yavaş kaybetmek üzereyim.
Aşk eski bir yalan
Kalmadı
Pek kalmadı…
Elbette
Kalmadı
Evet kaldı.
Hayır yok
Hiç olmadı
O kim ya :)
Bırakmadılar
Hayır maalesef
Aşk mı o da neee