Hangisinin sözü geçer?
Aklımla, mantığımla hareket ederim
Kalbimle, yüreğimle hareket ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisinin sözü geçer?
Mantığım ile hareket etmeye başlayıp duygularıma da önem veririm. Ancak duygularım mantığımın önünde olmaz. Çünkü mantığım ile daha doğru kararlar veriyorum
Enayi olduğum için her türlü fedakarlığı göze alırım kendimi heba ederim kendimi tüketirim ve en kücük iyi bir davranışta her şeyi unuturum bu yüzden uzak duruyorum bir defa daha yıkılmaya gücüm kalmadı kimse beni toparlayamaz çünkü
Zaten mantık kalmıyor kendini kontrol edemiyorsun doğrusunu bilsende
Ben kolay kolay kimseyi sevmem çok yakışıklı olsa bile bana nasıl davranıyor dışarıya nasıl davranıyor benimle ilgileniyormu sorumluluk biliyomu ona bakarım olaylara öyle severim
Cevap
11Cevap
Aşkın oldugu yerde aklın oldugu görülmemiş şey. Beni aklı ile idare edebilecek birine aşık olsam keşkee... Bunun zevkini yaşamayı çokkk istiyorum 😁
İlişki sevgiyle hoşlantıyla başlar. Mantık-akıl hoşlanmaz, kalp hoşlanıp sever... Daha sonra ilişkinin gidişatı, yaşınalanlara göre ikisi de devreye girebilir
İnsan ilişkilerinin hangisi? Arkadaşımsa, işimse mantığım ama sevgili ilişkilerimde duygularım...
Mantığım karşı gelene kadar çoğunlukla kalbimle hareket ederim. Eğer beni rahatsız eden bir şeyler olursa mantığıma ağırlık veririm.
bir kadın olayına kadar kalbimle ama kadın ile alakalı her hangi bir şeyi duyup öğrenip gördüğüm anda aklım ile
Duygularım dominanttır benim mantığım valizini alıp uzunca bir tatile gider..
Kalbimle gittiği yere kadar. Sonuna geldiğinin farkına vardıysam aklım devreye girer
Kalbim ve yüreğimle. Bunlar kalp işi, akıl ve mantık değil
Kalbimle hareket ederdim ama yapmamam gerektiğini anladım aklım devam edicem artık
Kalbimle hareket ederim. Kalbin ve duygunun olmadığı yerde ilişki olmuyor benim için.
Aklımla hareket ediyorum ama kalpte girmeli bazen devreys
Sevgi olunca yürek daha çok beyinden öne geçiyor...
Benim duygulara erişim zordur. Kadın duygularıma erişene kadar full mantık. Eriştikten sonra yarı mantık yarı duygu
İlişkide olduğun birini seviyorsan zaten otomatik olarak duygular devreye giriyor.
Yanlış seçtim ya. Kalbimle hareket ediyom maalesef
Aklımla mantığımla hareket ederim 🙁
Kalbimle. Mantıkla sevilmez
Aklımı kullansam ilişki kuramam
Maalesef kalbimle. Aklımla olsa üzülmezdim.
Mantığımla hareket etmeyi tercih ederim.
Artık ikisi ni de dinlemiyorum
Kalbin ayarı yok ama yapacak bir şey yok
İkisi ile
Kalbimle
aklımla daha çok
Kalbimle
Duruma göre
Mantığımla
Bir kez duyguyu seçtim artık mantıktan devam.
azüz mesin
Akıl ve kalp beraber
kalbim
İkiside önemli
Maalesef yüreğimle😒
Kalbimle.
Ikisi biarada
kalbimlee...
Genelli kalp be