ya ben masum sanırdım inanırdım erkekler kolay kolay ağlamaz diye de bu tezimi de çürüttüler seni çok seviyorum diye hüngür hüngür ağlayanlar başka kollarda duruluyormuş... genel bakış açım ağlamak bu kadar kolay ve basit olmamalı...

ya ben masum sanırdım inanırdım erkekler kolay kolay ağlamaz diye de bu tezimi de çürüttüler seni çok seviyorum diye hüngür hüngür ağlayanlar başka kollarda duruluyormuş... genel bakış açım ağlamak bu kadar kolay ve basit olmamalı...

Hayır değil. yani aslında yaptığı yanlışa göre değişir şimdi aldatma şiddet varsa ki bunlar hiç bir şekil de bahanesi olmayan ve affedilmemesi gereken şeyler. o zaman o göz yaşı deniz olsa bile inanmamak lazım. hatta hak ettiği ceza neyse çekmeli sonuna kadar... ama kişi küçük hatalar yaparsa ve üzülürse inandırıcı olabilir
Doğru insan doğrudur, yalancı ise iyi tiyatrocudur, gözünün içine baka baka söyler ve inandırır. Suya götürür susuz getirir. Sözüne de ağlamasına da inanılmaz.
Benim eski erkek arkadaşım bildiğin yüzünü ağlıyormuş gibi yapıp, gözünden yaş gelmiyordu. Ne biçim insanmış. Düşündükçe iğreniyorum.
Cevap
3Cevap
Erkekler zor ağlar, ağlıyorsa gerçektir. Kadınların ağlaması her zaman inandırıcı olmayabilir
😌💅
Ben kolay kolay ağlamam. Ağlarsam sebebi vardır ve samimiyimdir.
Herkes değil. Mesela bir yengem var göz yaşı sanki kirpiğinde bekliyo 😂😂 onun neyine inancam
😂😂😂
Burdan ona selam 😂😂
Sitedeyse görür 😂
Ağlamaktan fırsat bulup gelemez canım yengem 😂😂
herşeye zırıl zırıl ağlayan bir kişi ise inanmam ama asla kolay kolay ağlamayan birisi ise ağlarsa o zaman inanırım işte
Kadınların bazılarıda yapmacık geliyor bana..
Zır zır her şeye ağlıyorsa nefretlik
Ona inanmam için ağlıyorsa hiçbir değeri olmaz.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?