Bir insanın sevilmemesi çok acı değil mi?
Sürekli sevdiği insan tarafından aşağılanması reddedilmesi ezilmesi çok iğrenç bir duygu vermiyor mu?
Sürekli sevdiği insan tarafından aşağılanması reddedilmesi ezilmesi çok iğrenç bir duygu vermiyor mu?
Hiç sevgilim olmadı arayış içindede olmadım sevende yok sevdiğimde yok kafam rahat. Merhaba ben 25 yaşındayım dış görünüşümü beğenmiyorum sence profil fotoğrafımda nasılım yüzüm tipim çok mu çirkin nasıl bir yüzüm var rica etsem yardımcı olabilir misin?
Fotoğrafın görünmüyor
Gerçekten görünmüyor
Cevap
3Cevap
Oyle.. O yuzden ben karar verdim kimseyi sevmeyecegim bundan sonra. Duygularimin uzerinde tepinilmesinden biktim. Ancak beni seven olursa karsilik verecegim.
Hak etmeyen kadına sevgi verilmez
Sende aynısındir. Eminim etrafinda seni seven birisi vardır. Ama sen ona sert davranıp, eziyorsundur. Duygularını kıriyorsundur. Onun yerine sana deger vermeyen erkeklerin pesinden kosuyorsundur.
Öyle biri olsa ona köpek gibi sadık olurum emin ol ama yok
Sevdigim, bakmaya bile kiyamadigim, surekli onu dusundugum bir kadin evli bir erkekle iliski yasiyor. Buna şahit oldukça kahroluyorum. Eger bekar, iyi bir insanla iliskisi olsaydi uzulurdum ama bu kadar kahrolmazdim. Hatta onun icin mutlu olsun diye sevinirdim. Ama o kendini metres konumuna dusurdu. Ben ona bakmaya bile kiyamazken. 4 aydır deprrsyondayım, üzuntuden olu gibiyim. İşte çok sevenin dustugu durum bu..
Bana diyorsun ama asıl sen öylesin eminim benim gibi sevgiye muhtaç sevilmeyi bekleyen hak eden namuslu dürüst kızlar vardır ama sen bir or OS pu yu sevmişsin erkekler böyledir işte nerde or ospu kaş ar orada siz
Evet işte benim yaptigim yanlisi sen yapma diyorum. Boyle kırılırsın. Hak etmeyene deger verme..
Sürün
Sende acı çek
Eklesene biraz bu konular uzerine sohbet edelim.
Hayır
Peki tanımak, sohbet etmek istemiştim sadece sizinle. Rahatsız ettigim icin ozur dilerim. Kalbimi kirdiginiz icinde teessüf ederim.
Or OS pu ka şar fahi se seven şey ile ben neyi konuşacağım
Nerden bilebilirdim boyle biri oldugunu.
Sizin bilmediğiniz şey olmaz palavra sıkma
İşte sende diğer kizlar gibisin. Devam et kır beni. Çok kirildim gidiyorum. Kendine iyi bak, mutlu ol
Kırıl Sen acı çekmeye layıksın
Bak gidersem bir daha gelmem
GİT
Bir insanın kendini sevmemesi kadar daha acı bir şey yoktur.
Bir insanı kimse sevmezse o insan kendini sevemez
👍🏻
Sevilmemek çok mühim değil de, aşağılanmak kötü bir his.
Hiç yaşadın mı?
Sen de kendini ezdirme değer verenle konuş
Değer veren yok
Bana kimse yardımcı olamaz
Sürünürsem ben sürünürüm sana göre hava hoş konuşmak kolay
sevgi karşılıklı olmaz
Sevipte sevilmeyenler acı mı çeksin hayat boyu karşılıksız olmazmış sevilebilmek için seviyorum zaten yoksa sevmenin anlamı yok
bırak insanlar seni sevsin
Sevmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?