Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Konuştum görüştüm ama kısa sürdü. Yalnız kalmayım diye konuşan çok oldu, bende o kafadaydım. Şu an anlıyorum sevilmemek ne kötü😪 yıllarımın bu şekilde geçeceğini düşünmüyodum. Oturup Halime üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk kimilerine acı verir acı çekmek mi istiyorsun
Biri beni gerçekten sevdi demeyi istiyorum
Etrafımda evli çok var sanmıyorum eşleri onları çok seviyor hele bir düşsünker nasıl sırtlarını dönüyorlar
https://youtu.be/PY0s3DjhRXU
Ben aşkı evlilikle yaşamak istiyordum artık sadece sevilmek istiyorum. Gerisi umrumda değil biri gerçekten beni sevdiği için benimle konuşsun görüşsün
Sevgili olanların çoğu gerçek birbirlerini sevdiklerini düşünüyorsun birbirlerini kandırıyorlar eşlerin çoğu birbirlerini sevmiyor birbirlerini kandırıyor üzgünüm ama gerçekten seven insanlar çok az onların bir kısmı ya evli ya da yanlış insanları seviyor ya da boşta ya sana denk gelmiyor ya da sen onlardan hoşlanmıyorsun
Ya ben yapmacık şeylere gelemiyorum da ne bileyim illa vardır düzgün aşk yaşayan
Tabi ki var ama çok az
Bende hiç aşık olmadım birisi nasıl sevilir bilmem. Hep flört oldu
Sevdim de sevilmedim
Bende aynı şekilde. Hatta bir keresinde hiç unutmam ortaokulda ablama onun sınıfından hoşlandığım birisi vardı söylemesini istedim. Demiş ki söyle benden hoşlanmasın 😅
🥺🥺 böyle şeyler yaşanmasın diye içimde tuttum
Hayatta her şeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum. Demek ki yaşamam gerekiyormuş. Hiçbir şeyi içimde tutamam ben. Hatta benimle konuşmayan kişilerde olur her şeyi söylüyorum diye ama olsun
Ben herşeyin dışa vurulmasını doğru bulmuyorum. Bazen kırıcı olabiliyoruz. Sebebi sevdiğim kişi düzgün bir tip değildi sürekli farklı kızla konuşuyordu önüne kim gelse konuşuyordu. Bende biraz bu tarz şeylere hassasiyetle yaklaşan biriym ondan söylemedim
Kırıcı olabiliyor ama gerçekler. Öyle bir tip değişmez zaten iyi ki söylememişsin üzülen taraf olurdun
He ya 😂 gençliğimin baharında kötü bir olay yaşamadım
Ben daha geçen gün yaşadım oğlan sürekli geç cevap veriyordu sonra yaşadığım şehire gelecekti gelmedi ben seni üzerim bir gün görüşmek üzere dedi bende aynı hata iki kere yapılmaz görüşmemek dileğiyle yazdım bitirdim
İyi yapmışsın. İşi düşünce dönecek
Valla hikayeme yanıt atardı o bile yok. Döneceğini sanmam. Zaten geçen akşam üniversitesiden arkadaşım ile buluştum bu çocuk bana da yazdı buluştuk buluştuktan sonra bir daha yazmadı sadece hikayelerime bakıyordu sonra takipten çıktı dedi.
Ne bekliyor acaba merak ettim
Bende anlamadım ki. Sesimi ve beni çok tatlı bulduğunu söylüyordu. Sahura falan kaldırıyordum hoşuna gidiyor diye
Bende anlamadım valla kurtulmuşsun uzamadan en azından
Evet ya bende o yüzden şükür ediyorum ama yakışıklıydı 🥺
Tipin önemi yok işte yakışıklı da böyle oluyor
Hem yakışıklı hem karakterli olmalı işte
Allah gönlüne göre versin 🙂
İnşallah seninde canım 🙂
Positif düşün, iyi olmaya devam et. Sabrın en büyük silahın olsun. İnan bana çok güzel bi aşk yaşayacaksın
İnşallah teşekkür ederim 🌸
Acı değil bence tatlı. Yaşıyanları görüyoruz bir muddet mutlu olup ondan sonra beter oluyorlar benden uzak dursun aşk meşk
Saçma sapan triplere giren insanların yaşadıkları beni ilgilendirmiyor
Herkeste bu böyle? Sen masal dünyanda yaşamaya devam et
Bence sizler hayatı zorlaştırmanın derdindesiniz
Yo manita yapmayarak kolaylaştırıyorum hayatımı
O da güzel bir seçenek. Be de yıllardır öyle yaşıyorum zaten
Bazen bende istiyorum sevilmek ama sevilmemek sevilipte üzülmekten iyidir.
Yasayanlarida görüyoruz ağlıyorlar 7/24 😂
Bulan bunuyor haklısın da ben bulduklarımın kıymetini bilen biriyim. Birde saçma sapan tripler kıskançlıklar yaparsan müstehak bazı şeyler
Kesinlikle en önemli konular bunlar buraları asabilirsen zaten yurur gidersin 😏
İnşallah altın vuruşu yaparsın
İnşallah teşekkür ederim
Kaç yaşındasınn
25.
En güzel yaşların, biri olur illa ki
Dert anlatmayım şimdi ,😂
Anlat anlat