AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kız takipi arttıysa eskiyi unutmuş yeniyi arıyordur göndermeli hikayeler atmayı bıraktıysa fotoğraflarlarını sildiyse unutmuştur
Anlaşılamaz diye düşünüyorum ama kız hesabı sayıları artıyorsa bir arayista olduğu kesin
Bi ara öyleydi ama 3 aydır bıraktı şükür
Anlaşilmaz. İnsanların acılarını belli etme şekli farklıdır. Yani sosyal medya hesabına bakarak yorumda bulunmak doğru değil ve doğru sonuç cikarmaz
Aklına bile gelmiyorsundur. Bosuna beklenti icine girme
Peki ne olursa aklında olduğunu anlarım
Yazarsa. Yazmadigina gore unutmus bile. Hatta senden nefret ediyo bile olabilir.
İyi de ben de yazmıyorum ama seviyorum onu
O sevmiyor ama.. Ikinizin yazmama sebebi farkli
Benim hakkımda sevse yazar demiş ama kendisi niye yamzıyo
Sevmediğini ya da nefret ettiğini nerden biliyon aralarinda ne geçtiğini neden ayrıldıklarını bilemeyiz belki şartlar öyle gerektirmiştir kızın moralini bozma
@varolmamaliydim Niye kizi bos yere umitlendirip, daha cok uzulmesine sebep oluyorsun. Zevk mi aliyorsun bundan ablacim.
Nerden biliyosun çocugun nefret ettiğini onu merak ediyorum birbirine yazmayan herkes birbirinden nefret etmek mi zorunda aralarındaki mevzuyu bilmiyosun bile. Gurur yapar yazmaz kızdan bekliyomuş zaten sevse yazardı diye modunu düşürme işin aslını bilmeden. Ben aşkından ölüyodur demiyorum senin gibi net yargım yok umutlanmaz merak etme
@varolmamaliydim Anladim kizcagizi bos umutlara sevk edeceksin. Sonrada arkasindan guleceksin. Baskalarinin mutsizlugu nasil sizi mutlu edebiliyor anlayamiyorum. Neyse sizi iyi geceler.
Psikoloğa git bence çok senaryo kuruyosun
Ağzın bak yesin canım ya boş yapıyor işte
Başkalarıyla fingirdiye fingirdiye yorum vs yazıyorsa ooo çoktan unutmuştur.
sosyal medya ilgi alanımda değil unuttuysa unutmuştur unutmamışsa unutmamıştır zaten.
Bilemezsin belki de 'unuttum' taktiğidir
Düğün fotoğrafı varsa anlaşılır
Yok çok şükür
Ozaman imam nikahı kiymistir 😂
Of of bem umrunda bile değilim istek bile atmayo
Lan niye kendinizi küçük düşünüyorsunuz ya 😂 boş ver atmasın ıssız adada 3 kişi varda sanki başka kimse yok mu yani biraz kendinize gelin git başka birini bul
Ya bunum hesaplarına yaptığı şeyleri ss almıştım dün sinirlendim her şeyi sildim içime oturdu ya
Sil çokmu önemli
Değerli olduğundan değil bende takıntı var onu unutunca bakıp gülücektim
Yine gül bir nesneye bakıp gulmene gerek yok 😂
Bana ait olduğunu bilmediği bi hesaptan takip ediyodum onu şimdi takipten de çıktım 1 kişi takip ettiği artmış deliriyorum kimi takip etti diye 😄
Yazık valla bu saplantiyla onun düğün fotoğraflarına bakıp bi kilo çikolata yersin günde sonrada 60 yaşına kadar hiç evlenmiş olursun artık kedi felan beslersin
Yaw yakışıklı bişey olsa gam yemiyecem yaa köse zargana bişey be
Saplantı bu sizde var çirkin bir şey ret ettiği için kendine konduramamissin işte boş ver ablacım unut 😂
Heh işte bilmeden konuşma koçum adam teklifimi kabul etti diye hoşlanmaya başladım 🤭
Ama gel gör ki yokluktan mı kabul etti beğendi de ondan mı etti bilmiyorum ve bilgiğim tek bişey var o da ben yokluktan teklif ettim o da yokluktan kabul etti 😂
Kim terk etti onu senmmi ben ondan bahs ediyorum 🤣
Elde edince soğudum hiç sevgili olmadık ki 😄
Adamada koçum dersen ayrılır tabi
Biz bunları niye konusuruyoruz be 🤣 neyse elde edip bırakınca mutlu oldunmu peki sonra biz erkekler vicdansız oluyoruz
Canı sağ olsun
Peki sana mutluluklar zargana eski sevgilinle 🤣
Sana yazmaz
Baştan elendik desene
nsll anlaşılırki
Bu mümkün değil
Evet