Yani ilk tanıştığımızda çok tatlıydı, şirindi şimdi zayıfladı ve soğuk, asi biri oldu. Aramız iyi değil zaten, iyice uzaklaştı benden. Onu sevmekte geç kaldım
Bende sevgilimle ilk tanıştığımda zayiftim yani 51/52 falan , ama soğuk değildim , ilk sevgilimden ayrıldığım bir dönemdi ve artık erkeklere karşı ciddiyet değil rahatlık hissim vardı o yüzden gayet samimi duruyordum , şimdi ise kilo aldım 58/59 falan ama sevgilim de bende rahatsız değiliz bu durumdan hiçte önemsemiyoruz, sanırım kız arkadaşınız özgüvensizlikten güzel bir fizik istemiş ve elde edince de soğuk bir yapıya girmiş
biz hiç sevgili olmadık, tamam kilo problemi vardı ama ben zaten onu öyle sevdim. Niye bu kadar zayıflayıp, soğuk bir yapıya büründü anlamıyorum. Ben eski sevdiğim kızı istiyorum. Bu soğuk ve asi olanı sevemedim. İletişim kuramıyorum onunla
Yani dediğim gibi kendini begenmemiştir , özgüvenini kaybetmiştir bu yüzden kızlar genelde kilo verme gereksinimi duyar , yani kilo verince güzellesicem kendimi iyi hissedicem der , bu yüzden muhtemelen istediği olunca özgüveni tazelendi ve kendisi için bir duvar ördü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşık olduğum kişi yok
Say say bitmez...🙂
Ona bakmak huzur veriyordu bana ama işte kendisi kocaman bir soru işareti.
Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı 😎
Cennetler, mus mutlu ve huzurlu bir hayat, çok ama çoookkk aşk, sevgi, tutku, ihtiras, şehvet ve çok ama çok güzel mucizeler...
Minik bebeğim o benimm oysss yüzünü gözünü yanaklarını yiyesim geliyo ahahahh 🤭🥰
of çok tatlı desene, bal bal ☺️🍯🍯🍯🍯
Abi sevgilime niye yürüyorsun sjskskkssj , ama bal gibi evettt
hahahaha yok yürümüyorum ya ben daha tatlıyım ondan 😌🥛🍫🍯
En tatlı benim minnoş bebeğim bal yanaklı kocacığım 🐥🐥😍
ahahahhaah tamam seninki tatlı olsun, o zaman benim sevdiğim kız tatlı, güzel, asi, soğuk ve çekici 😍🙂
Asi, soğuk kız? Hemde tatlı hepsi bir arada garip bir kişilik olmuş
Yani ilk tanıştığımızda çok tatlıydı, şirindi şimdi zayıfladı ve soğuk, asi biri oldu. Aramız iyi değil zaten, iyice uzaklaştı benden. Onu sevmekte geç kaldım
Bende sevgilimle ilk tanıştığımda zayiftim yani 51/52 falan , ama soğuk değildim , ilk sevgilimden ayrıldığım bir dönemdi ve artık erkeklere karşı ciddiyet değil rahatlık hissim vardı o yüzden gayet samimi duruyordum , şimdi ise kilo aldım 58/59 falan ama sevgilim de bende rahatsız değiliz bu durumdan hiçte önemsemiyoruz, sanırım kız arkadaşınız özgüvensizlikten güzel bir fizik istemiş ve elde edince de soğuk bir yapıya girmiş
biz hiç sevgili olmadık, tamam kilo problemi vardı ama ben zaten onu öyle sevdim. Niye bu kadar zayıflayıp, soğuk bir yapıya büründü anlamıyorum. Ben eski sevdiğim kızı istiyorum. Bu soğuk ve asi olanı sevemedim. İletişim kuramıyorum onunla
Neden soğuk yapıya bürünmüş olabilir?
Yani dediğim gibi kendini begenmemiştir , özgüvenini kaybetmiştir bu yüzden kızlar genelde kilo verme gereksinimi duyar , yani kilo verince güzellesicem kendimi iyi hissedicem der , bu yüzden muhtemelen istediği olunca özgüveni tazelendi ve kendisi için bir duvar ördü
Elon Musk gibisi yok ya en tatlisi o yanaklari isircam
Ben o duvarları nasıl aşacağım peki?
Yani o sevdiğinizi hissettirerek tabikide başka yolu yok , samimi ve sıcak ve de gerçekçi duygularla
Geçen gün birisi bana böyle yazdı 🥴
https://www.hizliresim.com/t6bvj9t
Olabilir tabi ihtimal var yani
Olabilir mi yoksa ihtimal mi?
İhtimal yani aynı şey zaten soğuduysa kız bu yüzden size asi görünmeye çalışıyordur
Anlatılmaz yaşanır bence yasiyamadim daha çünkü gerçek aşkı hoşlantı oldu sadece
Aşık olduğum kimse Yok
Yokki
Olur belki 🧐
Olunca donerim o zaman
☺️
Isırmak istiyorum dksjsj
Aşk hissediyorum. Kalbimde bir sıcaklık.
Mutluluk
Aşık olduğum kişi yok şu an
Öyle biri yok
Çocuklarımız
Yaşayan bilir...
Şefkat
Her baktığımda sıkı sıkı sarılmak istiyorum
Huzur