Tanıştığım çocuk fotoğraflarımla beni tehdit ediyor, ayrılamıyorum. Tavsiye verir misiniz?

ben yaklaşık 4 ay önce biriyle tanıştım ilk o bana yazmıştı başlarda her şey cok güzel gidiyordu beni cok seviyordu ki hala öyle beni seviyor ama bu sevginin gerçek mi sahte mi oldupunu anlayamıyorum onu tanıdıkca hayatım daha da korkutucu bir hal almaya başladı başlarda benden nde istemedi ama nde sayılmayacak fotolar istedi zamanla benden tamamen nde olan fotolar istedi bende beni sevdiğini düşünerek ona istediğini verdim zamanla onu tanıdıkca hayatını öğrendikçe ondan daha korkmaya basladım geçenlerde ufsk bir konu hakkında tartıştık tartışmanın sonunda beni engelledi yalvarmama rağmen engelledi bir kaö saat sonra engeli kaldırıp Instagramdaki takipçilrimimin resmini çektiğini ve fotoğraflarımı herkese yollamakla tehdit etti şantaj yaptı aileme bana her şeyime sövdü hayatımı karstıcapına hayatımın * dair şeyler söyledi karşılığında ona fotoğraf atmamı istedi bende ne yapayım çaresiz bir şekilde ona fotoğraf attim bu konu burada böyle kaldı biz konusmaya devam ettik dün bir konu hakkında konusuyorduk ben şakasına ona seni terkederim dedim buna cok sinirlendi ben ona şaka yaptığımı söylesemde inanmadı bana eğer öyle bir şey yaparsam beni öldüreceğini gözğmşnuyaşına bakmayıp geberticeğini öyle bir b'k yediğim an seni gebertirim akıllı ol dedi bende çaresiz bir şekilde onu sakinleştirmeye çalıştım dediklerine tamam dedim bugünde ise bana önceden jgololuk yaptığını söyledi ben bunu öğrenince cok kötü hissettim zaten berbat haldeydim bunu öğrenince dahada berbat oldum. aileme hiçbir şey anlatamıyorum ondan cok soğudum korkudan her dediğine evet diyorum cok çaresizim dayanamıyorum bu yükü taşıyamıyorum ona başta güvenip nude attıpım icin cok uzgunum pişmanım başım belada ve nasıl kurtulurum bilmiyorum ölmek istemiyorum 😞

Tanıştığım çocuk fotoğraflarımla beni tehdit ediyor, ayrılamıyorum. Tavsiye verir misiniz?