Güncellemeler
+1 yıl
Peki anlatıyorum, yorumda anlatayım. Buraya sığmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında sorum şu: Hiç böyle sevildiniz mi?
Şimdi size anlatacağım şey sıradan bir şey değil, en azından benim gibi az çok eğitimli bir insan için sıradan bir şey değil. Duymak istiyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yaşamdım
Evet.
https://voca.ro/1dDmonXqg1Bl
Sonra dinlerim. Müsait bir zamanda.
Ağa be
Şanssızlık değil seninkisi zamanı gelmemiştir ya da görmeyi bilmemişsindir.
Amannn
Çok da takma ya takınca olmuyor
Senin ismin ne
Toplanın KS halki
Birgün ailecek avm. deyiz. Asansör bekliyoruz. O esnada aynen bizim gibi bebek arabalı, iki kadın daha asansör bekliyorlardı.
Onlar asansörleri öyle dikkatle izlemiyor, sohbete dalmışlardı. Ben de bebeğimle birlikte asansörün yakınındaydım bebeğimle birlikte.
Bir anda eşim asansör geldi dediği anda bu kadınlardan biri bir hışımla bebeğe çarpma tehlikesiyle hızlıca önümden geçip asansöre doğru atladı. Ben de o esnada arabayı zaten asansöre sürüyordum. Yani riskli bir hareket yaptı. Ben de hanımefendi aceleniz nedir, herkese yetecek kadar yer var, dikkatli olun bebek var diyecek oldum. Daha der demez onun yanındaki bebek arabalı kadın bebek arabasıyla birlikte üstüme sürmez mi asansöre binecek diye.
Birinci kadın bebeksiz, ikinci kadın bebekli. Durun şimdi bakın konuyu nasıl aşk ilişkilerine başlayacağım.
Türk milleti işte sığırlar
Bu kadar da olmaz diye düşünüp ben de kadının bebek arabasının bebek olmayan kısmına ayağımla hafif bir tekme attım ve arabamı onun arabasının önünden geçirdim. O da ben asansöre binerken sırtıma hafif vurdu. Ama umurumda olmadı. Kadın bana yabancı dilde bir hakaretler etti, umursamadım. Kullandığı yabancı dili biliyordum.
Eşim de o esnada asansöre bindi. Kadın hala konuşuyordu. Umursamadim. Sonra bir anda olayı başlatan kadının çenesi açıldı. Bir hakaretler, bir çemkirmeler, bir sesini yükseltmeler, bir saldırganlık... Ya dedim yeter artık kes sesini çocuklar korkuyor..
Aldırmadı bu devam etti...
Bu arada özellikle belirteyim, ben bebek arabasını n bebeği asla etkilemeyecek, bebeğin haberinin bile olmayacağı bir yere vurdum. Yani bebeğin hissettiği şey sadece araba hareket ediyor gibi bir şeydi yani. Sadece hafif ittim işte.
Çünkü kendileri benim bebeğime iki defa saygısızlık yaptılar.
Onu iki defa riske attılar hatta çocuğun ayağına da vurmuş olabilirler neyse bundan sonrası daha da ilginç.
Ben kadına sus bebekler korkmasın dedikçe kadın saha kalkıyordu..
Her zaman her şeye sessiz kalan, ayıp olur diye susan eşim bu kez dayanamadı ve kes sesini, sus artık dedi.
Ya kadın o kadar çirkefti ki eşimin tansiyonu yükseldi.
Kadın ne yapsa beğenirsiniz, bir anda eşimin dudaklarına yapıştı.
Eşim de onu itti. Sonra ağlamaya başladı, elini arka cebindeki telefonuna atıp, eşimi arayım da görün demez mi:)
Biri Türk, biri yabancı. Bunlar ne ayak bilemedik.
Neyse kimi çağırırsan çağır dedik, biz tam avmden çıkıyorduk, girişi tutmuşlar, iki tane kabadayı, eşime çökmeye çalışıyor, kadın kavgasına ne karışıyorsun falan diye.. Türk olan kadın eşine demiş ki adam beni dövdü...
Neyse biz polis çağırdık, polsi çağırdık diye daha da çıldırdı bunlar falan.. dışarıda polis ve güvenlikleri olayı halletmeye çalıştı... kadın en son söyledi yok beni dövmedi falan diye
Neyse olay kapanacak bor türlü kapanmıyor... Ben de eşim kimseyi dövmedi kamera kayıtları yok mu falan diyorum..
Polisler vana hanımefendi siz söyle bebeğinizle kenara geçin, bebek ağlıyor falan dediler.
Ben de bebeğe mama hazirlicam, o çılgın karının kocası bu sefer benim yanıma geldi, güya akıl verecek bana... Sen git kendi karını eğit dedim, ne anlatıyorsun burada.. bize saldıran o
Sizi dinlemicem dedim, zorla konuşmaya çalışıyor benimle, ben de o ana kadar sesimi yükseltmedim ama benim de tansiyonum firladi ve adama bağırdım, bir defol git başımdan, beni köşeye kıstırmiş ne anlatıyorsun böyle dedim.. polisler beni sakinlestirdi... bebeğim çok korktu..
Neyse o rezaletten sonra eşime sen neden karışıyorsun falan filan, kadınlar istediği kadar konuşsun sana ne diye... Kadın kavgasına erkek karışmamalı dedim
Meğer bizim en sesini çıkarması gereken yerde susan eşim ben asansöre binerken kadın sırtıma vurmuş beni itmiş diye zoruna gitmiş... zaten adamlara da eşleriniz eşime saldırdı eşimi savundum ben falan diyordu..
Halbuki beni hiç sevmez. O gün neden öyle yaptı bilmiyorum.
Ben de sen yine de bir daha kadın kavgasına karşıma dedim.
Bu arada o bağırıp duran kadın asansörden inerken ona vurup onu ittim. Ondan sonra da biz indik. Sonra görürsünüz siz şimdi, bilmem kimi arıyorum dedi. Biz de hadi ata gelsin. Çağır gelsin gelsin falan meydan okuyoruz. Herkes de bize bakıyor falan. Ben de millete dedim manyaklar bebeğime çarpıyorlar dedim... Ruh hastaları... Asansör görmemişler sanki...
Vurma tekme yanlış ifade oldu gerçekten sadece biraz ittim.. çok az vurma da diyebiliriz ama dediğim gibi kesinlikle bebeğin olduğu yere değil
Ya anlatınca sıradan gibi geliyor ama kadınlar çıldırmış gibiydi gerçekten. Ben bile çöl sakın biriyken hayatta hiç yapmayacağım şeyler yaptım. Manyak gibilerdi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Bu arada kadına vurmadım, ittim onu. De hadi git gibisinden. Kadın da eşimin dudaklarına yapışmadı, eşim de onu itmedi.. Burayı uydurdum. Ama geri kalanında yaşadıklarımıza bir anlam veremedik.
Merakla bekliyoruz
Anlat
Birkaç tane de kız gelsin. Anlatacağım.
Anlattim yorumda
Yorumda anlattim.
Evet duymak isterım
anlat
Anlatacağım ama daha çok dinleyici istiyorum. Öteki türlü kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum.
walla burdaym
Anlattim yorumda
Yorumda anlattim iste.
Eşinle aran kötü mü senin?
Evet
Nedir sorun?
Cansel hayatımız yok.
Hiç mi
Hiç
Konuşmak ister misin
Ne dersin?
Dalga geçiyorum ya