Aşk İlişkileri Bir kadında veya erkekte aradığınız özellik ne? GGaammzee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bir kadında veya erkekte aradığınız özellik ne? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zat-ıakrep Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Dürüst sadakatli saygılı ve güvenilir biri olması.. 0 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Dürüst ve güvenilir bir erkek olması lazım hayatıma onu almam için 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zeki ve temiz olmayan insanlara uyum sağlayamıyorum 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl tebessüm en önemli özellik. sakin tatlı dilli olsun 0 0 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 28 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsani değerleri olması. Vicdan, merhamet, ahlak gibi 0 0 Yorumla
Handemiiiiy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bana para harcaması, hediyeler alması, full ilgi alaka ve düzenli cinsellik 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 206,5b cevap paylaştı. Karakter sahibi olması 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Bekar olması 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aradığım bir özellik yok, sal*k olmasınlar yeter. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Zeka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek olması 0 7 Yorumla 5302emre 1 yıl 😂😂😂 Yorumla 5302emre 1 yıl Nefes alsın yeter diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu saatten sonra tek kriter bu Yorumla 5302emre 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 19 Yorumla 5302emre 1 yıl Yaşın daha genç çok şeyler çıkar karşına Yorumla 5302emre 1 yıl Dm ye gelir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dürüst sadakatli saygılı ve güvenilir biri olması..
Dürüst ve güvenilir bir erkek olması lazım hayatıma onu almam için
Zeki ve temiz olmayan insanlara uyum sağlayamıyorum
tebessüm en önemli özellik. sakin tatlı dilli olsun
İnsani değerleri olması. Vicdan, merhamet, ahlak gibi
Bana para harcaması, hediyeler alması, full ilgi alaka ve düzenli cinsellik
Karakter sahibi olması
Bekar olması
Namus, anlayış, zeka, ses tonu.
Aradığım bir özellik yok, sal*k olmasınlar yeter.
Cekik gozlu olsun sekse dustun olsun yeter 🫡
Zeka
dolgun bir vucut
Kafasını kullansin kafasini yaşasın
Fizigi güxel olması
Erkek olması
😂😂😂
Nefes alsın yeter diyorsun yani
Bu saatten sonra tek kriter bu
Yaş kaç
19
Yaşın daha genç çok şeyler çıkar karşına