Kişilik & Karakter 1 ay Bir erkek ya da kadında aradığınız özellikler? Merakliikizz30 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir erkek ya da kadında aradığınız özellikler? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 150,2b cevap paylaştı. olgun kadın olması 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay güleryüzlü , beyaz tenli , küçük memeli olsun 0 0 Yorumla
Utaka Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Sporcu olması sırtını bir erkege dayamamasi 1 1 Yorumla Utaka 1 ay Ve aldatmamasi Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zeka ve karakter. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Aldatmaması 1 4 Yorumla Utaka 1 ay Kisa ve öz helal olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bunu sadece daha önce aldatılmış kişiler anlar 🥲 Yorumla Utaka 1 ay Bende 2 kere aldatıldım karşı cinse pek guvenim kalmadi artik Yorumla Cevap sahibi 1 ay Benimki daha bir oldu umarım ikincisi gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olgun kadın olması
güleryüzlü , beyaz tenli , küçük memeli olsun
Sporcu olması sırtını bir erkege dayamamasi
Ve aldatmamasi
Tavlıyorsa olmuştur
Zeka ve karakter.
Aldatmaması
Kisa ve öz helal olsun
Bunu sadece daha önce aldatılmış kişiler anlar 🥲