Biri vardı ben ona anlattığım konuda beni çok şaşırtan bi anda kayboldu niye?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açıldıktan sonra engellemiş büyük ihtimalle duygusu yok sana karşı. Kendi yolunuza bakın hayata bir kere geliyoruz sonuçta
Evet ama zamanla olur demisti bana ve aradım sonra konsuuruz demişti sonardan engel koymuş istemiyorum demek yerine niye böyle yapmış ki ve geri dönmez mi
Hayata bir kere geliyoruz yarın yaşayıp yaşamayacağımızın garantisi bile yok zamanla olur demiş demek kırmak istemedi seni. Biri için boşa vakitinizi harcamayın yolunuza bakın daha gençsiniz ne insanlar çıkar karşınıza
Yani engellemek kırmak oluyo diyosun asıl benim şana karşı senin gibi söylediğin şekilde düşüncem yok deyip ona göre hareket edebilirdi yoksa yok desin kırılacak bişey yok bunda bana zorunda değil sevmek için ya da kırmamak için saçma geldi bana engllemek sanki sapıklık içinde yapılmış gibi hareket yanlış bana göre
Sor bakalım
Evet ama zamanla olur demisti bana ve aradım sonra konsuuruz demişti sonardan engel koymuş istemiyorum demek yerine niye böyle yapmış ki ve geri dönmez mi
Ne oldu ki
Ona açıldım hemen olmaz bu işler deyip sonra beni engllemis niyedir ki ve sence geri döner mi
Sanmam demek ki beğenmemiş ya da başka biri var
Yani bana yok demişti ama var olsaydi söylemesi gerekmiyor mu hayatimda biri var diye
Sen onu açılmadan önce sorduysan öylesine demiştir sonra açılınca da böyle diyerek uzaklaşmış olabilir
Var biri hiç demedi ki sessiz bi şekilde engel atmış sadece aradığımda sonra konuşuruz demişti
O zaman seni beğenmemiş olma ihtimali yüksek
İşte bana niye ilkten zaman gerekiyo böyle şeylerde niye dedi duygum yok diyemez miydi işte
Seni kırmamak için öyle demiştir
Geçiştirmek veya yok dememk yerine direj engel yemek daha kırıcı bana sorarsaniz çünkü ilk dedgin sonradan yaptığın daha kırıcı oluyo ben ona demiştim söyle gerçeği diye
Haklısın sana bir şey demiyorum ama bu da kendince böyle bir şey yapmış saçma ama
Sanki kanka ben sapik miyim düzgünce ben sana öyle şeyler düşünmüyorum dersin oda anlar kızda yani ondan üzüldüm yani çok kırıcı geldi
Hayır öyle demek istemedim kusura bakma yani bu yüzüne söyleyemediği için engelleyerek kurtulmaya çalışmış
Telefonda arayacağım seni dedgindeme söyleyebilirdi bence bu şekilde kendimi sanki rahatsız eden biri gibi görünmek zoruma gitti çünkü ariyacagim dedim tamam diyodu mesaj da attım sonra tekrar aradım başka zaman filan konuşuruz dedi sonra da engel bilmiyorum benim sana ilgim yok dese anlarım ne olackki yani yoksa yoktur
Seni çok iyi anlıyorum Gerçekten ama maalesef bu böyle bir saçma bir yol seçmiş artık sen de takılı kalma
Yani sence bu çocuk ümit vermis mi vermemis mi
Bence ümit vermemiş
Zamanla oluşur kavramı ümit değil mi
Öyle olsaydı şimdiye kadar engel çoktan kalkmalıydı
Aramalardan kaldırmış ama vatsapta hâlâ engleliyim
ilgi duymamış
sanmıyorum boş ver
Şimdi zamanla derken ümit vermis mi vermemeis mi
Neyyyy
Hiç bir şey anlamıyorum seks mi cinsellik mi
Hayır cinsellik değil normal açıldım
Heee demek ki seni istememiş beğenmemiş
Niye direk istemiyorum yok demek yerine engel koymuş ki hemen olmaz böyle şeyler demişti ilkten sonra engel koydu geri dönmez mi sence
Tabikide buyrun
Biri vardı ona açıldım hemen nasıl olsun diye zaman gerekiyordu dedi sonra aradım açmadı sonradan yazdım cevap normal ama sonrada engel koymuş niye ve sence geri döner mi
Beğenmemiş seni dönmez tabiki
Bunu normal bi şekilde duygum yok demesi gerekmiyor mu ve bana niye zamanla olur dedi ilkten
Geliştirmek için seni kırmamak için sanırım
Geçiştirmek daha kırıcı o laftan umitlendim ben çünkü zamanla oluyo işte şu şu şekilde demişti
Hesabından yaz konuşalim
İyide sen gizlisin
Pardon şimdi oldu