Fikirlerinizi bekliyorum
Eşime evlilik yıldönümü için ne yapabilirim?
Fikirlerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana bu konuda fikir verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Bana sorarsan büyük bir şey yapma. Çünkü daha önünüzde çok fazla evlilik yıl dönümü olabilir. Şimdiden çıtayı yükseltirsen her sene senden daha büyük bir şey bekler. En iyisi basit bir akşam yemeği, küçük bir hediye tamamdır
Eşinizle geçirdiğiniz özel bir yıl daha doluyorsa, evlilik yıldönümünüzü kutlamak için özel bir şeyler yapmak harika bir fikir. İşte evlilik yıldönümünüzü unutulmaz kılmak için bazı öneriler:
Romantik Bir Akşam Yemeği: Eşinizi en sevdiğiniz restorana götürerek romantik bir akşam yemeği düzenleyebilirsiniz. Evde de lezzetli bir yemek hazırlayarak mumlarla süslenmiş bir masa oluşturabilirsiniz.
Tatil veya Hafta Sonu Kaçamağı: Eğer zamanınız varsa, özel bir tatil veya hafta sonu kaçamağı düzenleyebilirsiniz. Eski anılarınızı hatırlayacağınız bir mekana gitmek veya yeni bir yer keşfetmek harika olabilir.
El Yapımı Hediye: Eşiniz için kişisel ve el yapımı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Resim, şiir, özel bir not veya bir hobi ürünü gibi özel bir şey seçebilirsiniz.
Film Gecesi: Eşinizle beraber favori filmlerinizi izlemek için rahat bir film gecesi düzenleyebilirsiniz. Özel atıştırmalıklar ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratmak unutulmaz olabilir.
Spa Günü: Eşinize rahatlamak ve şımartılmak için özel bir spa günü hediye edebilirsiniz. Birlikte masaj veya spa tedavileri almak hem rahatlatıcı hem de romantik bir deneyim olabilir.
Hatıra Albümü veya Video: Beraber geçirdiğiniz zamanlardan güzel anıları içeren bir albüm hazırlayabilir veya video montajı yapabilirsiniz. Bu, birlikte yaşadığınız anıları tekrar hatırlamanızı sağlayacaktır.
Dans Etme: Eşinizle romantik bir dans etmek, özel bir anı oluşturmanızı sağlayabilir. Evde veya bir dans stüdyosunda bir dans dersi almak da eğlenceli olabilir.
Özel Bir Etkinlik veya Konser: Eşinizin ilgi alanlarına uygun bir etkinlik veya konser biletleri alarak keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilirsiniz.
Eski Anılara Dönün: Evliliğinizin başlangıcını hatırlamak için ilk buluşma yerinize gitmek veya evlilik teklifi anınızı yeniden yaşamak harika bir fikir olabilir.
Duygusal Bir Mektup veya Not: Eşinize duygusal bir mektup veya not yazarak ona olan sevginizi ve değerini ifade edebilirsiniz.
Unutmayın ki en önemli şey, eşinize olan sevginizi ve onunla geçirdiğiniz zamanın değerini ifade etmek. Onun ilgi alanlarına, zevklerine ve kişiliğine uygun bir şeyler planlayarak evlilik yıldönümünüzü unutulmaz kılabilirsiniz.
1) Akşam yemeğine götürebilirsin
2) Eğlenceli bir şey istiyorsan lunaparka gidebilirsiniz (maksat mutlu olmak çocukça denemeyin herkes gidebilir)
Merhaba, akşam yemege götür, çiçek al, ve bileklik veya kolye alabilirsin yemekte verirsin. ya da konsere götür
Cevap
5Cevap
Eşini bizden daha iyi tanıyorsun.
Ne yaptığın ya da o'nu en çok ne mutlu eder? Bu illa değeri büyük bir şey olmasına gerek yok. Ufak bir hediye olur ama o an dünyanın en mutlu kadını olur.
Mesela ben kitapları çok severim. Biri bana kitap hediye ettiği zaman çok mutlu olurum. Bunun gibi..
Bir veya iki tane beyaz t-shirt al. Ellerinizi boyayıp t-shirte elinizin çeşit çeşit renk ve tiplerde baskısını yapın. Kuruyunca ikinizin bu güzel emeğinizden t-shirtleriniz olmuş olur. İsterseniz giyersiniz, isterseniz süs olarak çerçeve yapıp tablo gibi duvara bile asabilirsiniz
Akşam güzel bir seks 😄
Bundan babane avel misin😂
burgazada ya götür bence
Cicek/taki falan al hosuna gider
Yemeğe çıkart
hediye alabilirsin
Mutlu et
Tanga al giysin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?