Yenge şarjlı çakmak olabilir, yazı yazdırabiliyorsun. İleride alacağınız araba için, yine istediğini yazdırabildiğin plakalık olabilir. Aklıma başka bir şey gelirse yazarım.💙
Şimdi hediye alma eldeki imkanlarla kutlayın. Sonra tatil iyi olur ama süpriz kıyafetler giyindiğin ve bol fantezisi olan bir tatil yani😀 e 9 yılın hatrına bence bu olmalı 🎈 mutluluklar.
hediye değil de deneyim alabilirsin. 9 yıl ardından karşılıklı unuttuğunuz şeyleri hatırlatacak bir gece olabilir. Ev dışı baş başa bir yerde geçirebileceğiniz bir plan hoş olur. 2 şişe şarap ufak atıştırmalık, kendin için yeni bir elbise/kıyafet ve eşine de sürpriz bir gün/gece mesajını verim bir tık motivasyon.. hediyeler unutulur deneyimler hatırlanır. mutlu yıldönümleri...
Bu aklımda ama bunu ancak yazın başbaşa tatile çıktığımızda yapabileceğim olduğumuz şehirde kimsemiz yok çocuklarımız küçük çok teşekkür ederim fikrin için.
Evet yaaa… şeytanın avukatı derler bana😎😎 buarada özel bir şey sorabilir miyim. Biraz asabisin ama 9 yıl evlilşk kolay değil. İnsan amca oğluna bağlıyor mu🫣 ya da kaç yıl sonra bağlanıyor. Hep öyle diyorlar… ama kızacaksan yazma lütfen, samimi sordum
Hayır bağlamıyor alışkanlık elbette oluyor ama amcaoglu nabiyon modu yok sadece laaaa diye hitap etmeye başlıyorsun mesela mesaj atiyorum aşkım gelirken ekmek al la gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yenge şarjlı çakmak olabilir, yazı yazdırabiliyorsun. İleride alacağınız araba için, yine istediğini yazdırabildiğin plakalık olabilir. Aklıma başka bir şey gelirse yazarım.💙
Sigarayı birakti abin bitanem plakalık aklımda olsun tamam ablam aklına gelirse yazarsın ❤️💐😘😘
Şimdi hediye alma eldeki imkanlarla kutlayın. Sonra tatil iyi olur ama süpriz kıyafetler giyindiğin ve bol fantezisi olan bir tatil yani😀 e 9 yılın hatrına bence bu olmalı 🎈 mutluluklar.
Çok teşekkür ederim canım 💐
hediye değil de deneyim alabilirsin. 9 yıl ardından karşılıklı unuttuğunuz şeyleri hatırlatacak bir gece olabilir. Ev dışı baş başa bir yerde geçirebileceğiniz bir plan hoş olur. 2 şişe şarap ufak atıştırmalık, kendin için yeni bir elbise/kıyafet ve eşine de sürpriz bir gün/gece mesajını verim bir tık motivasyon.. hediyeler unutulur deneyimler hatırlanır. mutlu yıldönümleri...
Bu aklımda ama bunu ancak yazın başbaşa tatile çıktığımızda yapabileceğim olduğumuz şehirde kimsemiz yok çocuklarımız küçük çok teşekkür ederim fikrin için.
Bilet. Sevdigi bir yere, bir konsere, veya tiyatro ne seviyosa artik. Bir omur mutluluklar 🌼
Çok teşekkür ederim balım 💐
Rica ederimm
Güzel ve romantik bir akşam yemeği olabilir
Mutluluğunuz daim olsun nice bir sürü 9 9 9 9 9 seneleriniz olsun inşallah 😇🙏
Çok teşekkür ederim balım sana da nasip olsun inşallah ❤️💐
Rica ederim
İnşallah teşekkür ederim 💜🌸
Erkek bakım seti al
Fiyatı nedir bu setin acaba?
İnternette ücretsiz kargo 1.500 lira civarında ama kaliteli, markası belli zaten. Erkeklerin en çok incelediği ürün olmuş bende dahil 🙂
Saat olabilir.. Erkeklere en çok yakışan saat bence.. İstediği herhangi bir şey varsa oda olabilir..
Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Çok teşekkür ederim balım 💐❤️
Kahve bardağı çokmu sıradan olur acaba.. Ama güzel bir şey olmalı yani heryerde bulunan cinsten değil.
Nice senelere hep mutlu olun 🥳🥳 bence hediye olarak kupa çifti alın ikinize ve birbirini tamamlasınlar
Bence parfüm olabilir güzel bir hediye. ve mutluluğunuz daim olsun inşallah her zaman 🙏
Teşekkür ederim ablam parfüm ve cüzdan ikisini değerlendireceğim 🤗
Rica ederim ablam 🤗🌹
Güzel bir tatile gidin derim mutlu yilar dilerim 🤗🤗😇
Çok teşekkür ederim balım tatil şu an imkansız çocukların okulu var yaza artık 💐
😅😅
Kıyafet ya da takı olabilir başka pek seçenek yok büyük bir hediye içinde maddiyat lazım.
Muhtemelen cüzdan alacağım gibi şu an en çok aklıma o yattı
Evet oda güzel olur amaç hediyelesmek zaten
Milletteki şansa bak ya
Evet çok şanslıyım 😎
Nice mutlu birlikte yıllara
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 🪐
Vay be 9 oldunuz demek ☺️☺️ mutluluklae
Olduk valla çok teşekkür ederim 🫡🤭
Kalbini sevgini vermişsin yetmez mi abla🤭
İki de dünyalar güzeli evlat verdim ablam ama yinede para biriktirdim ilk kez bisey almak istiyorum
Yaaa Allahım bağışlasın
Dur bakalım düşüneyim hediyeyi
Amin ablam hepimizin evlatlarını Peki
Arabası var mı
Yok araba alacak param yok ama 🤭🤭
Hayır ya ondan demedim abla😅araba aksesuarı aldıracaktım
🤭🤭🤭
Sigara kullanıyor mh
Hayır bıraktı 2 sene olacak yoksa güzel bir zippo çakmak alacaktım araba alacak aksesuar ne alabilirim fikir verir misin?
Abla yazar mısın bana sakıncası yoksa
Tamam ablam
Saat takıyorsa guzel bir saat alabilirsiniz
Saat takmıyor teşekkür ederim
Rica ederim
Sen benim yaşadığım yerde yaşıyorsun sana olan merakımı oda arttirmiş olabilir ama art niyetim olmadan merak ettim
Neden cevap vermiyorsun?
Saat en güzel olanı ya da cüzdan.
Ertuğrul saat aklımda ama takmıyor hiç sevmiyor cüzdan çok iyi fikir teşekkür ederim
Bende saatsiz yapamam. Deri cüzdan veya kemer yıllarca kullanabilir.
Artık hediye alma dönemini geçmediniz mi
Normalde özel gün kutlamıyoruz fakat bu sene ben hediye alacağım 🤭
Hayırdır bir kaçamak falan mı yaptın ya da kızacağı bir şey
Niye sen öyle mi yapıyorsun😒 para biriktirdim ilk kez ve eşime hediye almak istedim sadece sonuçta eşim ya hani.
Düşün erkekler nasıl düşünür😉 kızacak bir şey yok
Buarada evet öyle yaparım
Tövbe estağfurullah abi şeytana şapka çıkardın iki dakikada 🤣
Evet yaaa… şeytanın avukatı derler bana😎😎 buarada özel bir şey sorabilir miyim. Biraz asabisin ama 9 yıl evlilşk kolay değil. İnsan amca oğluna bağlıyor mu🫣 ya da kaç yıl sonra bağlanıyor. Hep öyle diyorlar… ama kızacaksan yazma lütfen, samimi sordum
Hayır bağlamıyor alışkanlık elbette oluyor ama amcaoglu nabiyon modu yok sadece laaaa diye hitap etmeye başlıyorsun mesela mesaj atiyorum aşkım gelirken ekmek al la gibi.
Ne güzel heyecanı koruman🧿🧿🧿
Çocuk var mı? O da büyük bir travma denir (güzellikleri yanında)
İki dünyalar güzeli evladımız var evet.
🧿🧿🧿 mutluluklar diliyorum. Teşekkürler 🙏🏻💐
Teşekkür ederim
Maşallah Allah daim etsin
Neye ihtiyacı varsa en iyi sen bilirsin
Sadakat
O konuda sıkıntımız yok ablacım
Yoksa iyi güzel
10 oldu mu
+1 yıl gördüm, pardon
Bir geceliğine eşine yatakta sınırları kaldır ;)
Masallah
Tesbih
PS5 al