Efendi erkekler de üzüyor kimi secegiz
KS nin erkeklerinin geneli kötü zaten onlar yüzünden erkekler soğuduk
KS nin erkeklerinin geneli kötü zaten onlar yüzünden erkekler soğuduk
Geneli kötü mü? Buradan sadece 1 kişiyle konuştum ve erkek olmama rağmen kimseyi takip etmeyip 1 defa cinsel içerikli gönderi paylaşmadım. Üstüne hiç kimseyi takip etmiyorum. Sosyal olarak statüm de iyi neden genelleme yapıyorsunuz?
Hiç inandırıcı değil neden gizlisin o zaman hesabını görürüz diye mi
@nightwalk35 şöyle izah edeyim, düzgün ve kaliteli birisi ne kadar histerik ya da arzulu olursa olsun kendini tutar tak diye herkese atlamaz. Çünkü gelecekte konuşacağı kişiye ihanet edeceğini düşünür. Ben bu düşüncedeyim o yüzden fazlasıyla kriterim var. Ara sıra girip 1 hafta bir kaç soruya elimden geldiğince cevap veriyorum ve makara yapıp geçiyorum. Ama burada bakıyorum ki kadınlarda erkeklerde birbirlerinden hoşlanmadan direk her şeyi deniyorlar.
Neden mi gizliyim, çünkü show yapmama gerek yok. İsterseniz profilimi inceleyebilirsiniz.
Nasıl kriterlerin var
Olabilir
Atın kullanıcı isminizi sonra yorumunuzu sileceğim.
Aman boş ver istemiyorum nasıl kriterlerin var mesela
Beni görmeden kriterlerimi ne yapacaksınız ki?
Belki 10 numara birisiyim ama inanılmaz çirkinim? (Gerçi öyle değilim hayatımda hiç almadığım bir itham ama) misal veriyorum?
Seni görüp ne yapacağım ki sadece kriterlerini merak ettim yani böyle erkeklerin merak ediyorum
Şimdi mesleki bağlamda kendimi buradan açık açık ifşa edemem isterseniz gizliden çıkayım. Takip edin sonra engellersiniz duymak istediğiniz duyduktan sonra.
Olurr
Takip edebilirsiniz hocam.
Ettim
İnceleyin yazdım ben size sonra yazarsınız.
Cevap
11Cevap
Onun çok istediği birşeyi her konuda olabilir sende istesende denemek için red edeceksin.
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir. Red edilince fevri davranislar gosteriyorsa , hala kabullendirmek için manuple etmeye çalışıyorsa yanlış birisidir. Hemen uzaklaş
Efendilik değil oynatıyorlar bahane üretiyorlar
Kadınlar da böyle... Gerçek hayattan şaşmayın
Sanalda kimseyi tanıyamazsın
Pazardan elma almıyorsun ki iyisini seçebilesin zor be anam
KS erkekleri kötü değil, dışarda gördüğün erkekler içinde tuttukları şeyleri burada rahatça yazdığı için öyle geliyor, ya da burada sallamasyon takılıp trolleyebildikleri için
KS erkekleri için katlıyorum haklısın ama efendi erkekler nasıl üzüyor
Görücü usulü tanıdık vasıtasıyla oh mis ben öyle yaptım
Vur ses tonu gelirse sec
Herkes doğru erkek ama sana uymaz çoğu
Ben öğretmenim ve genelde tipime bakılıp seçilmem ama bence okuyan insana şans verilmeli
Soyadı doğruysa kaçırma :/
Neden öyle düsünüyorsun?
Sessiz sakin adamlara bakın zarar gelmez
Cok zor
Uzmezsen üzülmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?