Galiba kafayı yemek üzereyim ya da doğru adam diye birsey yok kendimizi kandırmayalim. Sevgili olduğum tüm erkekler ruh hastasi. Abartmıyorum, kültürlü ve sevgi dolu bir ailede yetiştim. Psikolojik sorunum benim ve ailemin hiç olmadı. Gel gör ki seçtiğim erkeklerin yasam tarzından tut görüşleri hep yanlış. Tabi ben bunu bir sure görüştükten sonra fark ediyorum. Öncesinde hepsi zaten melek melek maşallah
Tercih ettiğiniz erkekleri gözden geçiriniz. Sorununuzu bulacaksınız. Ben sizin gibi biriyle 3 sene önce tanıştım hala kurtulamıyorum. Dün işyerimin önüne gelip beni sormuş. Neymiş hayatına giren tek adam gibi adammışım.
Kendisinden ayrılma sebebim buraya sığmayacak kadar uzun. Kısaca nerde denyo, gecelik ilişki peşinde erkek var hep kendisine rastlamış mış.
Zamanla yalan ve takıntılarını gördükçe durumu anladım ve bitti dedim. Bakınız dikkat edin zamanla yazdım yani 6 ay içinde kiiii baya bir tölerans gösterdim. Karalamıyım yanlış düşünmiyim diye. Ama ne yazık ki yanılmadım. 3 yıl oldu hala gece 2 mesaj atar kiminlesin diye 😔 Eğlendiğim mekanda karşıma çıkar. Arkadaşımla gizlice arkadaşlık kurar.
Sevimli olduğunu düşünen hanım efendi: Yeterince hoşgörüsüz ve bol öküzlü ülkemizde hoş görülü olmak bence şu aralar elimdeki en kıymetli şeylerden biri. Onun etkileşim kurabilmesi inanın kendi kabiliyeti. Ben eski sevgilileri ve diyalogları ile ilgili tamamen tesadüfi bir şeye şahit oldum. O yüzden çok dert etmiyorum. Sadece onun için üzülüyorum. Zira ben AKREP burcuyum unutmak konusunda sıkıntım var asla unutmam. Birde KİN ve İNTİKAM. Böyle olsun istemiyorum. Sanırım Zamanla geçer...
Yukarıdaki son 2 satırı yazarken iç sesim: "3 yıl oldu ya sen hala hoşgörü, Akrep diyon kadın sıçarken klozetten öpücük atacak diye bekliyorum ben"
Yakışıklımdiye önünüze gelen her öküze bakarsanız olacağı o
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü Türk erkekleri böyle büyük ihtimalle sen çok güzelsin bu nedenle seni tavlamak için kendilerini filtreleyip sana tatlı davranıyorlar senin sevgini ve sadakatini görünce salıyorlar nasıl olsa gitmez diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tüm erkekler kötü degildir iyisini bulman dileği ile , üzülme zaman karşına yeni insanlar yeni hayatlar cikariri sevgilir bir dost :)