Sizce sevmiş ve üzülmüş müdür gerçekten?

Bir kız yakın arkadaşım vardı 8 aya yakın çok yakın ilişkimiz vardı sonra küstük normalde hep derdi sen benim için çok değerlisin ben dostlarıma sevgili gibi bakarım işte 2 günlük sevgili gibi silip atamam çok büyük olay biriyle dost olmak ve onu silmek benim için çok etkilenirim derdi. Hatta bi kere 1-2 gün küsmüştük işte ağladım ettim çok kötü oldum demişti ama o zaman da sosyal medyada gayet keyifli şeyler paylaşıyordu. Neyse bu sefer tam kavga ettik küstük filan ve baya tatile gitti partileri hatta ortak tanıdıklar da çok şaşırdı oha yani madem seni seviyordu dosttunuz insan biraz yas tutar ne saygısızca sonuçta kötü ayrılmadınız ya da en azından bir veda için görüşür demişlerdi. Ben de birkaç hafta sonra işte benim iş olayımı bozduğu için kavga ettim saydım sövdüm o zaman özür dilerim yok ben seni çok sevmiştim çok üzüldüm filan dedi işte ben yalancı ve sahtesin dediğimde. Cidden söyledikleri ve yaptıkları çok zıt. Mesela hep dostuz seni seviyorum şu bu derdi ama asla bunu görmez hissetmezdim hep kendi menfaatini düşünür beni kullanırdı. Ondan bitirdim zaten. Ama asla bunu görmüyor ve kabul etmiyor. Sanki o harika dosttu bana çok şey verdi sevdi de ben ona haksızlık yaptım gibi hep beni suçladı.
Sizce sevmiş ve üzülmüş müdür gerçekten?