Sevgilimle 2 gun once ayrildim onun hatasi yuzunden. Ona olan sinirimden dolayi dun eski sevgilimle baristigimi soyledim. Oyle birsey yok normalde sadece konustuk sirf aci ceksin diye oyle soyledim. Benim icin artik bittin ayaklari yapiyor ama sizce gercekten takmiyor mu kuduruyor mu?
Sen cocugu resmen kıskırtmısın kendıne sınırlendırmısın kafasını dınlesın sen saka yapıyosan hıc yapma senı sevıyor bellı resmen asık sana sız kızlar neden boyle uzersınız erkekleri boyle
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aradim konustuk sonra sirf beni kiskandirip uzmek icin yapiyorsun ama cidden umrumda degil bunu yaparak bittin bende dedi. Hic uzuluyor gibi degildi yani
Takmasa bunlari yazmaz aranizda ne geçti bilmiyorum ama icine dert olmus belki takinti yapmis pisman olacagin birsey yapma bir kalpte iki kisi olmaz dostum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten eski sevgilimle falan barismadim sirf aci ceksin diye oyle dedim. Merak ettigim takmayip soguyup onune mi bakar yoksa aci cekip uzulur mu
Neden aci ceksin istiyorsun istemiyorsan istemedigini soyle eger hala onu seviyorsan sorunlari bul cozumleri konus belki eskisinden cok daha iyi olacak
Konuşmanın başında dahi anlaşılıyor. Azıcık zekası olan bu çocuğun hem kıskandığını hem de kendisine yediremediğini görebilir. Dikkat et bu tarz tiplerin sonradan yapacağı şeyler hatsafhalara çıkabilir ve olan sana olur.
Aradim konustuk sonra sirf beni kiskandirip uzmek icin yapiyorsun ama cidden umrumda degil bunu yaparak bittin bende dedi. Hic uzuluyor gibi degildi yani
En İyi Cevaplar