Kadınlar yakalanmadığı için birde kendileri daha aldatmaya meyilli olduklarını gizlemek için her gün bizi sadakatsizlik ile yerden yere vuruyorlar her erkek aldatır diye. Halbuki o kadar çok aldatan evli kadın var ki... Aldatma konulu film ve diziler yine kadınların dikkatini çekiyor örnek aşkı memnuyu çoğu kadın izler sever ama erkeklere sorsan belki haberi bile yoktur çoğunun o diziden. Biz kolay yakalanıyoruz bu yüzden bizi eleştirme hakkı buluyor karşı cinsler.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aldatmak hiç bir cinsiyete yakışmaz, karaktersiz insanların işidir.
Senin cinsin övünüyor ama biz yakalanmayız diye
Karaktersizler demek ki.
Dun soru gördüm burada çoğu kadın biz yakalanmayız dedi
Görüşlerde
Cahil insanlar böyle düşünür.
Seni ben çok üzdüm pişmanım yağmur
Anlamadım?
Halbuki dedim yazın youtubea karısını aldatırken yakalayan koca diye bir sürü yakalanan kadın var
Seni kötü söz söyleyerek çok üzdüm sende bana küstün lütfen tekrar konuşabilir miyiz
Birdaha kötü bir şey dersem engel at
Kardeşim kızı rahat bıraksana. Sapık mısın nesin
@MetehanEnni biz onla arkadaştık kavga çıktı ama meğersem burada konuştuğu erkek çok varmış
Kardeşim ben onun arkadaşıyım. Bana bütün arkadaşlarını da söyledi, oldukça güvenilir bir insan. Seni de söyledi hatta ama sen birtakım yanlış hareketler yapmışsın. Olur insanlık hali ama sana 2. Şansı da vermiş. Sen onu da berbat etmişsin.
Şimdi onurluca, şereflice kızın peşini bırakın lütfen..
@MetehanEnni niye herşeyi sana anlatıyor ki demek ki sana karşı duygusal bir bağ kurmuş
Hayır arkadaşız biz.
Babamla aram iyi diyor ama erkeklerin sevgisine ilgisine ihtiyaç duyan birisi genelde babasını sevmeyen kızlar erkeklere karşı aç gözlü davranıyor
Hiç de öyle değil bir kere.. Kardeşim hadi bırak şu kızın peşini
@MetehanEnni bence senden hoşlanmış bir kız herseyini anlatıyorsa aşıkdır
Arkadaşım onu bilmiyorum fakat biz şu anda arkadaşız
@MetehanEnni benden iyi bilemezsin dostum babasını seven bir kız sanalda birçok erkekle arkadaş olma arayışına girmez
Başka arkadaşlar edin
Hadi canim hadi
Herkes kendi yoluna
@MetehanEnni aq az adam ol gelmiş amguardlik yapıyorsun ezik bir kız yüzünden
Neden özür diliyorsun o zaman
Neden özür diliyorsun?
Aptalllll
Bu sitede yağmur gibi erkek açlığı çeken kız çok var hepsine yara bandı ol beta erkek
@MetehanEnni ayrıca kızın şu anki resmine aldanıp güzel sanma eski resimlerini gördüm sıradan tipte bir kız
Akıllı bir kız o senin gibi şeref ve onur yoksunu değil. Birazcık adamlığın varsa yorum yazmassın
Kardeşim o zaman niye özür diliyorsun barışmaya çalışıyorsun
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
@MetehanEnni akıllı olabilir bence de öyle ama erkek açlığı var orası net ayrıca bu kadar çok güzel olsa kadıköy gibi bir yerde eline erkek eli değmeden bakire kalarak yaşamazdı
Senin ben zihniyetini
Cinsellik peşinde koşan köpeğin tekisin
Bir daha yorum yazmayacağım güle güle
@MetehanEnni valla şu an ki resmine aldanma çok sıradan bir tipi var eskiden profil resmine koyduğu resimleri gördüm klasik normal esmer bir türk kızı senin sandığın gibi manken değil sjsjjs
Yağmur burada 1 yıla yakındır var bu ilk hesabı değil burada
Ya susayım susayım diyorum ama artık yeter ya, sen nasıl bu kadar kötü birisi olabiliyorsun. Senin kadar iğrenç bir insan hayatımda görmedim.
Benimde onurum gururum var ya, senin onca dediğin şeyden sonra ben seni nasıl affedeyim?
Ben seni tek benle konuşuyorsun sandım ama meğer ki sitede seni tanımayan erkek yok çok da onurlu gururlu değilmişsin hani babam beni çok seviyor erkeklere ihtiyacım yok diyordun ne oldu 50 tane konuştuğun var
Baba sevgisi gören kızın 50 tane sohbet arkadaşı olmaz
Ağzını topla terbiyesiz, benim burada konuştuğum sadece 4 erkek var.
Onlar da arkadaşım, sevgilim olsa zaten onlara bile ihtiyaç duymam.
4 mü çok azmış kanka helal olsun ben bile 2 -3 tane kızla konuşuyorum onlar da üni sınavına falan girdi hep sınav eğitim hakkında konuştuk
Ya hem seni ne ilgilendirir? Benim kimle konuştuğum seni ne ilgilendirir?
4 senin için az bir rakamsa daha fazla erkek bulabilirsin yağmur
Baba sevgisi gören namuslu onurlu gururlu bir kızım ben diye övünüyordun çünkü bende şaşırdım bir sürü adamla sohbet ettiğini öğrenince
Ya ne alakası var? Sadece arkadaşım, sen niye böyle cahilce düşünüyorsun?
Kardeşim boş ver kendine iyi bak lütfen bitirelim şu muhabbeti
Klasik modern mezhebi geniş insan sözü cahil yobaz geri kafalı bilmem ne sizin gibi günahkar olmak yerine dindar yobaz cahil olurum daha iyi
Sana tavsiyem 4 azsa bu sayıyı arttır yağmur az geliyor diyorsun doyumsuz bir kızsın birde meteye mi aşıksın niye herşeyi ona anlatıyorsun
Ya sen kime yobaz diyorsun? Kendin gelmişsin argo, küfür kelimeler kullanıyorsun ve dindarım diyorsun. Bu nasıl bir dindarlık? Senin kadar bencil bir insan ben hayatımda görmedim. Sen hep başkalarını haksız görüp kendini haklı görüyorsun.
@MetehanEnni mete sana kötü bir haberim var kızlar senin gibi erkekleri yara bandı olarak kullanıyor. Senle en fazla arkadaş olurlar hadi sevgili olsunlar diyelim seni kolayca aldatırlar çünkü beta amguard birisin
Sana yobaz demedim sen bana yobaz dindar cahil dedin madem dinle imanla alakan yok niye bakiresin? Aile baskisi ve korkusu demek ki
Mete bu kiz sana aşık kanka
Sanaldan bir erkeğe aşık olacak kadarda ayran gönüllü bir kız
Senin anan baskalariyla yatiyor belli kuyruk acindsn
Kendi anan öyle yapmış orzbu çocuğu kendi cinsin diyor erkekler iyi aldatamaz biz aldatırız diye senin orzbu anan çok yapmış belli ki mkodumun kızı
Gavadın dölü seni
Cok iyi
Aynen ananın ne olduğunu bilmen bu küfürlere sessiz kalman çok iyi
Kudurdugun icin sana pek bir sey demek istemiyorummmm
Yazdigin görüşten belli kimin kudurdugu annene selamımı söyle onun orzbuluğu sana da aktarılmış genlerden
Kendi annenle karistirma sennnn 😚😚😚😚😋
Asıl başkalarının anasına bir sebep yokken sövmenden belli ananın ne kadar adi bir orzbu senin de ne kadar adi bir orzbu çocuğu olduğun
Yaşadığın yerde eminim ki annenin adı çıkmıştır yolluya
Aynen aynen opuyorum seni kocaman hadi git kahvaltini falan yap yuzunu yika afiyet olsun sana
Anan az yollu değil
Seni tuttum 😅
Tut