Merhaba arkadaşlar
Bir aydır bir çocukla görüşüyorum. Kendisi ile 4 5 sene önceden tanışıyorduk daha sonra irtibat kopmuştu. Ayrıca o aralarda kendisi evlenmişti de. Bu yıl 2 ay falan önce boşandı.
Ve benimle tekrar iletişime geçti. Ilk normal tarzda bir muhabbet döndü daha sonra kendiliğinden aşkım, sevgilim demeye başladı ve her gün aradı etti. bu arada kendisi başka şehirde yaşıyor ben başka.
Ek olarak onun ailesi aşırı muhafazakar benimki ise tam tersi.
Dun benim bulundugum şehire geldi ve birlikte kaldık. Ancak sonrasında arkadaşlarının yanına gittik ve oraya gittiğimiz andan kalktığımız ana kadar eski eşi hakkinda muhabbet döndü ve yaninda benim olmami kimse umursamadi. Tabii ki modum ve keyfim düştü. Oradan ayrildigimizda tartistik, ona arkadaslarina benim yanimda bu konuyu acmayin diye soyleyebilirdin diye söyledim. Daha sonrasinda iliskinin adını koymak istemedigini bir kaliba sokmak istemedigini söyledi bana. Ne oldugumuz belli degil yani. Ama aşkım sevgilim niye diyordu? Ve ertesi gün bizim iliski için gelecek görmüyorum falan dedi ileriyi. Ben bu arada hem kendisine hem de arkadaslarinin saygisiz oldugunu söyledim bana karsi.
Bu arada arkadaslar, yaklasik 1 haftadir bana aşkım demiyor. Hayatim, bebegim vs diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer