Evlenicek insanda hangi özelliklerin bulunmasını isterdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evlenicek insanda hangi özelliklerin bulunmasını isterdiniz?
Bence Bir ilişkide saygı ve empati, çok önemli faktörlerdir. Karşılıklı saygı, her iki tarafın da birbirinin düşüncelerine, ihtiyaçlarına ve duygularına değer verdiği anlamına gelir. Açık ve sağlıklı iletişim, ilişkinin temel taşlarından biridir. İyi iletişim kurabilen bir partner, sorunları konuşabilir ve anlayışlı bir şekilde dinleyebilir. İlişkide güven, temel bir unsur olarak kabul edilir. Karşılıklı güven, birbirinize destek olmanızı ve birlikte sorunları aşmanızı sağlar. Uyumlu değerler ve benzer hedeflere sahip olmak, bir ilişkinin uzun vadeli başarısını etkileyebilir. Ortak amaçlar, birlikte büyümeye yardımcı olabilir. Partnerinizin duygusal durumunu anlayabilme ve onunla empati kurabilme yeteneği, sağlıklı bir ilişkinin olmazsa olmazlarındandır. İyi bir partner, sizin hedeflerinizi destekler ve mutluluklarınızı paylaşır. Hem güzel anılarınızı hem de zor zamanlarınızı birlikte paylaşabilirsiniz. İyi bir partner, birbirinizi kişisel olarak geliştirmeye teşvik eder. Birlikte büyümek ve öğrenmek, ilişkinizi daha güçlü kılabilir. Değişen durumlara ve zorluklara uyum sağlama yeteneği önemlidir. Esnek bir partner, çeşitli durumlarla başa çıkabilir.
Unutmayın ki hiç kimse mükemmel değildir ve her ilişki kendi zorluklarını taşır. İyi bir ilişki kurmak, hem karşı tarafta aradığınız özelliklere dikkat etmek hem de sizin iyi bir partner olma çabalarınızı içerir.
İnsan karşılıklı sevdiği insanı engellemeye kıyamaz üzülmesine kıyamaz her zaman yanında olur ne olsada olsun sevgilim o kadar iyi birisi ki tartismamaizda engeller 1 2 gün sonra engeli kaldırır kıyamaz bana asla mesafe koymaz yürekten sever beni ne olsada nerde olsamda her zaman yanımda olur işini gücünü bırakıpda benim hep iyi olmamı ister kötülük düşünmez böyle olan insanlardan Allah razı olsun gönlüne göre versin çok şükür ki gönlüme göre... 😔
Aynen öyle sana değer veren seven bir insan olmalı ilk önce. Hepsinden en önemli olan bence bu olmalı diye düşünüyorum. Sonra üzmeye korkan bir insan olmalı sana dokunmaya kıyan biri..
Cevap
11Cevap
Ahlaklı olmalı öyle ailemin yanında opecekmis elimi tutup mic mic olursa istemem.
Ki eşim fazla terbiyeli
İlgili merhametli narsist olmayan, biri olmalı gerisini ben hallederim
anlayışlı merhametli güleryüzlü ve mantıklı olsun yeter
Ben yanı😂
@Haidininnotları e o zaman nikah tarihi alalım :)
:)
Saygı duymali kesinlikle saygı duymayan insandan her şeyi bekleyebilirsin çünkü
Zeki olmalı. O kadar zeki olmalı ki benden daha iyi görebilmeli detaylari...
Dürüstlük, güvenirlilik, saygı ve tabiki sevgi beklenmelidir.
İnsan sıfatlarının üzerinde olması
Sadakat
Aynen herkes hayatında sadakatli bir eş ister. Ama bu devirde öyle birini bulmak çok zor ya. Herkes artık yedek biriktirmeye başlamış özellikle erkekler o yüzden bilemiyorum ya bu devirde zor öyle biri.
İşkolik
Yani evet herkes hayatında çalışan eş ister boş boş gezen işle ilgisi bile olmayan bir erkeği ne yazık ki hiçbir kadın kabul etmez. Ee kabul etmemekle bence sonuna kadar haklı diye düşünüyorum.
Kafa dengi olmalı.
Aynen kafa dengi biriyle çok güzel ömür ve hayat geçer. Ama zıt karaktere sahip isen çok zor ya. O farklı bir şey söylüyor sen bambaşka bir şey. O yüzden kafa yapılarının uyması lazım bence..
Sadakat ve libido yüksekliği
Dürüstlük ve iyi kalplilik
Anlayis
Varı ve yoku mutlaka bilmeli.
Merhamet sadakat
Güven veren
Aynen katılıyorum. Güven veren insanla her şekilde ilişki güzel gider zaten. Ama güvenilir olmayan biri ise ne yazık ki o ilişki bir süre sonra bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben..
Sadakat.
Aynen sadakatli biri olsun bana sadık olsun arkamdan hiçbir kızla hiçbir şekilde ne konuşsun ne de muhatap olsun isterim ben. Ama bu devirde öyle birini bulmak ne yazık ki çok çok zor.
Zekaaa
tutku olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?