Bu bilmem kaçıncı kez sorulmuştur ama bir kez de ben göreyim dedim. Evleneceğiniz kişide olması gereken özellikler nelerdir? Karakter tip vs ama tip ağırlıklı bahsetmeyelim 😃. Benim için geçmişi önemlidir geçmişinde farklı anlamda ilişkiler olduysa kalbini önemsemem. Saygılı , sevgili , sadık , anlayışlı , ahlaklı , ibadetli , dürüst, cömert olsun yeter 😄. Fizik konusunda takıntım yok pek sarı kumral olmasın yeter derim ama aşk bu 🙈💌.
Evlenecek insan dediğiniz kişide bulunması gereken özellikler nelerdir?
Eskiden olsa uzun uzun cevap yazardım. Ama şimdi buna verebileceğim pek bir cevap kalmadı. Kriterler o kişi karşına çıkana kadardır. O kişi geldiğinde bütün kriterler çöp olabilir. Geleceği bilemiyoruz. Ama ben bir gün birini gerçekten sevebileceğime pek inanmıyorum
Elbette ama insanın kafasında karakterinin söyle ya da böyle olmasını istediği bir tip vardır.. biraz karışık oldu sanırım. Umutsuz olmak bir Müslümana yakışmaz. Sen umudunu taze tut. Emin ol bir gün bebekler gibi hissedeceğin bir ilişkinin içinde olacaksın ☺️
Ama bu çook uzun bi soru. Ve ben bile oturup her detayına kadar düşünmedim bunu. Ama bir ara ciddili oturup kirpik renginden kalbinin derinliğine kadar yazacağım. Tabi bu bende saklı olur o ayrı. Seni de kırmamak için ucundan bişiler çıtlatayım.
Çocuksu bir ruhu olmalı. Benim yanımdayken bana uyum sağlamalı. Yoksa çocuk gibi hisseder kırılırım. Bir yandan da bilge, meraklı, sağ duyulu ve mütevazi olmalı. Hafız ve poliglot olması favori hayalim 😍 Neyse bu kadar şimdik. Senin cevabın ne bakiim?
Yiaaa can dost işte ❤️. Ayy tam senlik inşallah olur kuzu 🥹. Kanka beni biliyorsun geçmişe çok takarım , benim gibi olmalı yani tatlı hoşgörülü anlayışlı saygılı sevgili dürüst yeri geldiğinde bana abi baba gibi kanat gerecek yeri geldiğine anne şefkati gösterecek. Yol arkadaşı sonuçta her daim o elimi bırakmayacak sonsuza dek dediyse sonsuza dek gidecek. Beni mutlu etmesini bilecek tabii ki alınganım çünkü.. asker polis diyordum da zor dedi herkes Allah ne verdiyse o olsun.. Benden uzak olmasın da dayanamam 🥹..
Tabi ki gerçekten sevmesi yani beni kalbim için sevmesi birbirimize aşık olmak bir de yaşça biraz benden büyük olması çünkü kendi yaşıtlarım bana biraz çocuksu geliyor olgun ve aklı başında olmalı ne istediğini bilmeli. aynı zaman da eğlenceli duygusal ama yeri geldiğinde sert olmalı. karakter olarak da birbirimize çok benzemeliyiz ortak noktalarımız ilgi alanlarımız olmalı
Menfaatsiz saf sevgi isterim. kalpinde Allah olsun gözlerinde ben olmak isterim naif olsun bir başkasının derdine uzuleçek kadar merhametli bir başkasının mutluluğuna sevinecek kadar kalpi güzel olmasi lazım... Herşeyden önce insan olsun sevsin yeter