Hayatına dahil olabilmek için hangi özelliklere sahip biri olmak lazım?

Hayatına dahil olabilmek için hangi özelliklere sahip biri olmak lazım?

Beni gerçekten seven aşık olan ve yanımda olan biri olması gerekiyor. sevdiğim kadının zaten güzelliğine bakmam daha çok kafa uyumuna karakter uyumuna bakarı9m. gerçekten beni ben olduğum için mi seviyor ona bakarım. ama bu zamanda böyle masum bir aşk kaldığını sanmam. çünkü çoğu çıkar için birbirini sever.
Fit ve kendine bakan empati yeteneği yüksek birisi.
Rica etsem sende bu sorumda yanıtını paylaşır mısın bu çok yakın bir zamanda yaşanmış bir olay ve aynısi senin başına gelseydi tepkin ne olurdu fikrini merak ediyorum?
Kızlar, Kaynananiz size böyle bir şey yapsa tepkiniz ne olurdu?
Güvenilir , saygılı , sadık birisi olması yeterli
Kaldı mı ki
Ne güzel bir teşekkür öyle rica ederim tatlı balım 😘💙💙
Ş*refsiz olması gerekiyor sjdkf
Bu modelden çok var 😂
valla itinayla seçiyoruz sjdkf
Cevap
7Cevap
Yanii bunun belli bi kıstası yok aslında çok farklı karakterlerde arkadaşlarım var sanırım önemli olan aradaki uyum
Kesinlikle uyum varsa tüm sorunlar bir şekilde çözüme bağlanıyor
Yani kime sorsan aklı başında, düşünceli, merhametli, güvenili, sadık bir insan ister ama önemli olan anlamak, anlaşılmak aradaki uyum samimiyet varsa olur.
Lütfen beynini geliştirmesi ve zekası olması dürüst olması eylemleri söylemleri net biri olması lazım yeterince açıklıdır sanırım
Önceden güzel seksi iyi sevişmesi gerekiyordu şimdi ise akıllı bir kadın olsun diye bakıyoruz
Aşka inana ve aşk ile seven, sevilmeyi isteyen bir kadına asla hayır demezdim...
Hayatıma birisi dahil olmayacak ki...
Tarihçi, Saltanatçı, Totarital, Oyunları seven
Uyumlu
kötü niyetli olmasın yeter
Sohbeti sarması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?