Bu videoda ki olay normal değil bambaşka bir boyut jfjfj

Bu videoda ki olay normal değil bambaşka bir boyut jfjfj
Eskiden çok aşırı irdelerdim hayatımdaki kişinin sosyal medyasını. Ama bunun hani ikili ilişkiye pek bir katkısı olmadığını hatta zarar verdiğini gördüm ve tecrübe ettim. Bu sebeple kafayı yemişçesine stalklamıyorum kimseyi eskisi gibi.
Benim açımdan sosyal medya takibi önemli bir nokta bu denli takıntılı hale dönüşmek sağlıklı olmasa da birine gönül vermiş bir kadın veya erkeğin ikide bir de yenilerini takibe alması da bir o kadar sağlıksızdır.. ben sosyal medyada tanımadığı kişileri takipleyenleri zaten asla anlamıyorum. Bekarsındır tamam tanışmak istersin ama flört edilmiştir ve sevgilin olduğunda bunda düzenlemeye gitmiyorsan ya da açık seçik kadınları her gün keşfetinde beğenmek için tutuyorsan bana göre bir ilişkinde olmamalı. Baştan sınırlar belirlenirse kişi de kendini bu denli hasta etmez zaten
Evet ben bu konuda oldukça meraklıyım diyebilirim. Herşeyine bakarım a'dan z'ye kadar. Kim takip ediyor o kimleri takip ediyor diye hepsini incelerim. Hatt hiç üşenmem girer takip ettiği insanların profiline kadar araştırma yapar onları tek tek incelerim. Napayim benim huyumda böyle çünkü asir8 kıskançlık var bende incelemezsem asla içim rahat etmez..
😂😂😂 gayet mantıklı bişey yapıyo
İncelemem ya arada bir kurcalarım o da can sıkıntısından itiraz ederse canına okurum böyle bir ilişkide de bulunmam
Ciddi takip isteyene mantıklı ama böylesine güvenmediği biriyle ilişkide olması mantığın yanından geçmiyor.
Cevap
3Cevap
Hayır ben sevgilime güvendiğim için incelemem tabi ki de yani zaten güvenirim ve bir şey olursa da sevgilim bana söyler haber verir. benim bakmama gerek yok aynı davranışı sevgilimden de beklerim zaten.
Gözüme batan bir şey yoksa durduk yere karıştırmam hoşlanmam kendimede yaplsın istemem gözüme batarsa gizliden değil kendisinden telefonunu ister onun yanında bakarm
Güvenim varsa kendisine incelemem oyle detayli bakmam
Ama arada onu kizdirmak icin biraz ugrasirim diyelim
Hayır ya öyle şey sevmem. Bana da aynı seyin yapılmasını istemem o yüzden yapmam yani
Pek de didik didik etmem. Gizlediği bi şey varsa zaten bulamam
Şöyle bi geçerken bakarım 😎.
hayır hiç öyle huylarım yok
Guveniyorsam çok incelemem
Yaptığım çok oldu 😬
Hiç ugrasamam
Sağlıklı olmaz ikiniz için
Olsa yapmam
Merak edip bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?