Şimdi ben 1 aydır biriyle konuşuyorum tamamı bu erkek 28 yaşlnda başka ülkede yaşıyor ben de 23 yaşındayım kendi ülkemin vatandaşı. Bu ciddi ilişki istediğini falan söyledi 2 kez ihanete uğramış falan konuşuyoduk işte ilk başlarda arıyodu falan intagramdan sürekli olmasada birkaç saate bir yazıyodu. Görüntülü konuşuyoduk her gün. ben burun ameliyyatı oldum haliyle görüntülü konuşamıyoruz 10 gündür Falan neyse ülkeler uzak olduğu için aramızda 8 saat var yani bizde saat sabah 8 olunca onlarda gece 12 oluyo bunlada alakalı oluyo da amma asıl sorun ilgisizliği... yani 20 saatten bir cevap veriyo bazen görüldü atıyo genel olarak konuşkan biri değil... ben de bir iki kez söyledim hani aramızda bağ oluşması için iletişim şart konuşmak istemiyosan konuşmayalım diye inkar falan etti işte işte oluyorum falan yaşadığı ülke de Amerika yani kız kaynıyo beni napsın 1 aya falan buraya dönücek 6-7 aylık işte ilişkimizukuralım bıktım yalnız yaşamaktan evlilik istiyorum diyo amma ilgisiz dediğim gibi ne yapa bilirim?
Hatta trip attığım da oldu direkt o da söyledi böyle yapacaksan konuşmayalım diye
Hatta trip attığım da oldu direkt o da söyledi böyle yapacaksan konuşmayalım diye
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada uzak mesafe olduğu içi ilgisiz olabilir bunu nasıl aşmam lazım? Ne yapabilirim ki extra?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil