- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterime güvenirim.
Beni tanıyanlar der ki; tam aile babası olacak adamsın. Fakat kızlar seni ilk başta tanımadığı için bu yönünü görmüyorlar..
Hoş ben de hemen göstermiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim görür görmez evlenmeliyim demis 😀ilk gün saçmalıklarını hep anlatır ahaha bu arada 3 günlük evliyiz şakacı biriyimdir oda öyle dir arada saçmalarız sacmalamadan gülmek olmaz merhametimi sevmişti şakacı olmamı bense ilk tanıdığım da olmaz hayatta filan demiştim bir konuşayım olmadı ayrılırım demiştim konu 2 senedir nerelere geldi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGözlerimi görür görmez aşık oldu. Sonra hoş sohbetime mimiklerime aşık oldu eşim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ömür boyu mutluluklar dilerim 🙏
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sade oluşum, masum kişiliğimi gördükleri içindir. Çünkü diğer özellikler bir yerde biter.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüler yüzlü doğalmışım böyle olunca darbe vurmak kolay heralde ondan bu yönümü seviyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
@ggjfjf saf olmak güzel şey helal olsun bu devirde saf kalabilene
- +1 yıl
@ggjfjf canım olmak başka saf olmak başkadır
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Hiç bir özelliğime aşık olmuyorlar :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ümidini kaybetme bence
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakterime ve kalbime
11 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş
Ben neyse oyum sevdiklerimle alay edip kalplerini kırıp oyun oynamıyorum alay etmiyorum isletmiyorum üzülmesin diye elimden geleni hep yapmaya çalışırken şunu farkettim sevdiklerim meğer hep oyun oynuyor oyuna getiriyor yalanlarla kandırıyor ve yalanlayıp dürüst olacağı yerde bunu her seferinde devam ediyor sevdiklerim üzuleyim diye beter olayım diye kahır olayım diye bitip suruneyim diye elinden gelen herseyi yapıyor hersey bur tuş kadar kolay ve basit iken o kandırmak için parmaklarıyla bir tuşa basıyor helal olsun
Para için adam satmak çıkarları için sevdiklerine zarar vermek dünyanın en kötüsü be yazık ki düşün sevdiğin yanlış kişi.30 YorumlaEğlenceli kisiligime samimiyeime muhabbetime benimle konuşan asla sıkılmaz asla onu üzecek bir şey yapmam ve ASLA YALAN SÖYLEMEM
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
+1 yılTatlı mı tatlı oluşuma
Ve de sesime, konuşmama, tepkilerime
Hal ve hareketlerime
Ağzıma
Para ve dış görünüşü umursamayışımı
Anlayışlı oluşuma
Çok sevişime
Güzel sevişime
Trip atmayışıma
Mimiklerime
Hep öpmek ve sarılmak isteyişime
Vs vs
Bu böyle devam eder 😑22 Yorumla- +1 yıl
Koç
Kendim gibiyim. Başkalaşmıyorum ve kendi bildiğim doğrularımla tanışıyorum insanlarla. İçli dışlı ve samimi olmamı cana yakın buluyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
Benim bir özelliğim aşık olmuyorlar, benim özelliğim yok çünkü benim bir hayatım bile yok ki ♿😐
10 Yorumla
+1 yılAşkın tanımı, sanatçıların gözünde hep farklı olsa da anlamı hep aynıdır. Kavuşulsa da kavuşulmasa da yüce bir duygudur. Şairler de aşk şiirlerinde bu yüce duyguyu anlatmıştır. Kendi pencerelerinden aşkı anlatmıştır. Halk edebiyatı, Divan edebiyatı, Modern edebiyat şiirlerinde hep aşkı görürüz. Kimi şair aşkla vardığı mutluluğa değinmiştir, kimi şair dert yanmıştır. Şiir okurum
11 Yorumla- +1 yıl
Hıııı
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılzamanında komik ve bulunduğum ortamlarda dikkat çeken biri olduğum için aşık oluyorlardı. tabi küçüktüm o zamanlar. nerden baksan 10 senedir aşık olan filan olmadı :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın tek bir özelliğine aşık olunmaz.. Komple beğenilmeli ve sevilmelidir.. Aksi halde aşk olmaz o..
20 Yorumla
+1 yılEskiden hep aşık olam taraf olurdum peşinden giden taraf olurdum ne zaman ki karaktersiz bir onun bunun cocugu oldum o zamandır hep aşık olunan kişiyim 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazla merhametliyim ondan aşık oluyorlar sonra tabi iyi niyetimi suistimal eden sevgililerim oldu onların burdan geçmişini s*keyim artık iyi niyetimin son kullanma tarihi geçti s*ktim belalarını zxczxc
00 YorumlaHiç bir özelliğime aşık olmuyorlar. Öyle sap sap dolanıyorum 😔
34 Yorumla- +1 yıl
Neden ki? Tatlı hoş sohbet birisine benziyorsunuz?
- +1 yıl
Uygun görürsen konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
Olur mu acaba?
Değil bana aşık olmak benden nefret ediyorlar. Ben deliymişim de özürlüymüşüm de saygımı bozmadığım için böyle oluyor
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde mizahi yaklaşımdan dolayı kazanıyorum , o sebeple hep konuşma ilerliyor
13 Yorumla- +1 yıl
Samimi , içten , sıcak kanlı isen sohbetin sarar kesinlikle ve bu çok güzel bir özellik bence 😊👍
Hep böyle ol kazanan sen olursun 😎
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim insana hep içten ve samimi olurum birde çok özgür hissederim kendimi onunla iken , çocukluk bile yaparım yani , istemsizce oluyor tabi
- +1 yıl
Çocukluk olmak güzel zaten. İnsan çok sevince ve samimi bulduğu kişiye karşı çocukta olur komedyende olur şaka da yapar. 😊
Hep böyle devam...
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılDuygularımı iyi ifade etmeme ve tutku dolu olmama.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Sade oluşum merhametim kimsenin cebinde malinda gözüm olmaması herkesi olduğu gibi kabul edişim
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetim, yüzüm (kalp yüze yansırmış) içtenliğim. Bana söylenenler bunlar. Yoksa ben de anlamıyorum inanin, benim neyime aşık oluyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye cevaben; samimiyetim bu konuda başrol. Ama kişiye göre değişiyor. Bazı insanlara karşı resmi davranmak geliyor içimden, bazı insanlara da samimi. Bu da sanırım karşımdakinin aurasıyla alakalı.
- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyiz 😊👍
- +1 yıl
Ama mesela burada birileri yazinca bazilarina yazasim gelmiyor, bazilarina resmi olarak yazasim geliyor, bazilarina da direkt kankaymis gibi konusmaya baslayasim geliyor. Bu da sanirim konusma uslubuyla alakali. Girisiyle alakali.
- +1 yıl
Elbette
Ben hayatım boyunca hiç aşk durumlarını yaşamadım hatta sevgilim olmadı yani bir gün birisi bana aşık olursa neyime aşık olduğunu bizzat kendisine soracağım.
10 YorumlaÖnce dış görünüşümden etkilenirler, tanıma fırsatını bulurlarsa da karakterime direkt düşerler :D
10 YorumlaGülüştür ya bi gülüyorum hedefi 12den vuruyorum 🤪😂
10 YorumlaAşık olmuyorlar sadece mış gibi yapıyorlar..
19 Yorumla- +1 yıl
Seni ne çok üzmüşler ya
- +1 yıl
@NickBırakmadınız hayır beni üzecek kadar değer vermedim biliyordum ne olduğunu da sahtekar oluşunu izlerken hâlâ şaşırdığim Bir dönem geçirmiştim.. kaale bile alınmaya değmez
- +1 yıl
Bazı insanlar böyle. Böyle olduğunu çözdüğün zaman bırakacaksın, izlemek için zamanını harcamaya değmez
- +1 yıl
@NickBırakmadınız bazen bildiğin doğruların yalanlarını dinlerken nasıl komik durumda olduğunu görmek zaman kaybı gibi gözüksede bana tercurbe kattı... Nasil davranıyor nasıl yalan söylüyor izlemek keyifli oldu benim için açıkcasi.. biraz işsiz işi gibi ama keyifliydi 😀
- +1 yıl
Eğer sen bundan zevk alıyorsan senin için sorun yok tabii 😅
- +1 yıl
@NickBırakmadınız anladığın ve sevmeyi bıraktığın nokta da zevk alıyorsun.. sevmeyi bırakmamış olsam işte o zaman üzerdi zevkten çok acı çekerdim
- +1 yıl
Geçmiş olsun, acı ve zevki bir arada görünce aklıma yarayı kaşımak geldi, diğerini sorma
- +1 yıl
@NickBırakmadınız sormayim
- +1 yıl
Teşekkürler 😅
Söylediklerine göre dogalligim ve yanimda kendileri olabilmeleri
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte bu
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılRahatlığıma aşık olup rahat olduğum için bırakıyorlar😅
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşı cinsi etkileyen hiç bir özelliğimin olduğunu düşünmüyorum.
39 Yorumla- +1 yıl
Neden ki? Böyle düşünmene ben bile üzüldüm. Kendini çok daha fazla üzersin böyle. Bence kendine bu kadar kötü davranma
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbulByfnds1999 ben kendime üzülmüyorum, üzülecek bir durumda olduğumu da düşünmüyorum:)
Erkeklerin ilgisini çekmek için değil, çekmemek için çaba gösteren bir insanım.- +1 yıl
O zaman ben çok yanlış anlamışım :))
O nasıl oluyor peki anlamadım. Yani ne yaparak ilgisini çekmemeye çalışıyorsun? - +1 yıl
Yaa profil resmine şimdi baktım kusura bakma 🤦♂️🤦♂️😅
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbulByfnds1999 Tesettürüme dikkat ediyorum, erkeklerin olduğu ortamlarda sesli bir şekilde gulmüyorum, gerekmediği sürece konuşmuyorum konuşmam gerekiyorsa da mesafeli bir şekilde konuşuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbulByfnds1999 sorun yok :)
- +1 yıl
Peki bir şey merak ettim. Ama burada sormayayım
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbulByfnds1999 siz bilirsiniz
- +1 yıl
Esasen özel bir şey değil ama yorumlarda uzun konuşmayalım dedim. Soru sahibine de bildirim gidiyor ya:)
Çevreniz de sizin gibiyse bu saydığınız konularda, kendi isteğiyle bu şekilde bir hayat yaşayıp, yani sevgili şeklinde ilişkiler yaşamayıp evlenenler diğer insanlara göre evlilik hayatında daha mutlu oluyorlar değil mi? Diyecektim :)
Çünkü bence insan sevme hissini israf edince zamanla kalbi kararır
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere aşık oluyorlar. Bende de bu üç özellik yok. Herkese sevdiğiyle mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir özelliğime aşık olduklarını sanmam. Herkes gibiyim
10 YorumlaSamimi olmama yardim sever olmama ve iyi niyetime
25 Yorumla- +1 yıl
Hep böyle ol hep kaybetsen de iyilik yapmaktan mutlaka birgün karşılığını alıp çok mutlu olacaksın 😊
- +1 yıl
İllaki olacak ve seni ömür boyu mutlu etmek için elinden geleni yapacak birisi karşına çıkacak 🙏
- +1 yıl
O bir tanesi senin bir tanen olacak işte güzel günler yakında umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözlerime ama tabiki en çok fizik
24 Yorumla- +1 yıl
Çok mu güzel fiziğin
- +1 yıl
maalesef
- +1 yıl
maalesef güzelsen estetikke çirkin yapabilirsin kendini 😎
- +1 yıl
Yok sapıklar bana bir daha istemesin denemesin denerse evlenmek zorunda kalırsın ciddiyim o köy benim için kötü yer oldu gelen geçen beni vuruyor
Umursamazlığıma
21 Yorumla- +1 yıl
Umursamaz insanlar itici olur genelde 😎
+1 yılSevmeme... Guzel severim yalansiz dolansiz, samimi, icten...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılenerjik, muhabbetli, kendine güvenen gibi özelliklerime sanırım
00 Yorumla
+1 yılKonuşkan nazik kibar bir beyefendi olduğum için beni tanıyan herkes aşık oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde güzelliğime çünkü çoğu huyum çekilmez olabiliyor 🤷🏼♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüstlüğüme, karakterime, güven veriyor oluşuma, güzel seviyor oluşuma, karşımdaki insana kendini çok değerli hissettiriyor oluşuma, zeki oluşuma ve daha pek çok şey var 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bilsem...
Genelde erkekler beğeniyor beni ama, farkına varıyorum davranış ve sözlerinden..00 Yorumla Genelde tatlılığımı ve karakterimi seviyorlar tabii tipimde fena değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Boyum sesim ve tarzım. Üçü bir araya gelince bence gayet haklı bir sebep
00 Yorumlatavırlarımı sade olusum olabilir belki
11 Yorumla- +1 yıl
Sade ve doğal olursa evet bu etkiler
+1 yılKızıl saçlarım. Herkes bi buna bakıyor deliricem
14 Yorumla- +1 yıl
Sende saç rengini değiştir sadece sana baksınlar 😊
- +1 yıl
Kendi saçım da orijinalinde kızıl kahve ama 🤣
- +1 yıl
Himm 😊
Orijinal ise lafim yok ama değiş yinede - +1 yıl
Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😎 şimdiden teşekkürler 😊👍
+1 yılZekam olabilir ama gözlerim de var şimdi
11 Yorumla- +1 yıl
Gözlerin güzelliğini ele veriyor desene 😊
dominant olmamdan😌😌
11 Yorumla- +1 yıl
O da iyi
Mükemmelliğime😃
16 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse mükemmel değildir 😎
- +1 yıl
Sanmaya gerek yokki zaten gerçekler öyle. Hatasiz kul olmaz 😊
- +1 yıl
Mükemmel olmak demek hatasız olmak demektir 😎
Kesinlikle bir ekekte küfür etmemesi nazik oluşu olgun tavırları çok etkili
10 Yorumla
+1 yılBenim hiç Bir ozelligime olmuyor kar (kıvırcık saçlı olmam dışında)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır başlıligim utangaç oluşum güzelliğim duruşum doğal oluşum diye söylüyorlar genelde 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamaz halime. Kadınlara kıymet vermeyin 😂
00 Yorumla
+1 yılSaf kalpli olmama, birde dolgun olmama.
30 Yorumla
+1 yılBana aşık olmuyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Niye senin neyin eksik milleten
- +1 yıl
Millette bir karizma bir yakışıklılık var
- +1 yıl
Boşversene milleti onların tipine giyimine bakma cogusu beş kuruş etmez. Kalp önemli insanlık önemli
Gözlerim ve gizemli olusuma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ge else sohbetime lanet olsun aşkınıda sevgisine de
00 Yorumla
+1 yılSade kendi halimde takılıyorum Tipim de iyi olduğu söylenir ve kızlarla çok samimi olmamam daha çok çekiyor herhalde diğerlerini
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler benden hoşlanıyorlar ve çıkmak istiyorlar fakat ben kendi halinde birisiyim ama dikkat çekici de değilim sakinim bilmiyorum neden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıltatlı sempatik esprili falan heralde
10 Yorumla Bilmem, Sevimli ve İyi bir insanmışım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam bilmiyorum, zekâ ve samimiyet sanırım.
10 Yorumlaİnsanlara karşı ayırt etmeden İyimser olmam
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler