Henüz çok yeni evliyim eşimle nişan döneminden bu tarafa sürekli altın yüzünden bir tartışma yaşıyoruz ondan ailem ya da ben asla maddi anlamda bir talepte bulunmadık kendileri güçlerine iyi yetiyorsa onu taktılar fakat altın için inanılmaz kavga ediyoruz ve sürekli benden onu istiyor araba alacağını söylüyor fakat eşim para yönetimi konusunda hiç iyi değil ve ona bu konuda hiç güvenmiyorum bunu onun yüzüne söylemedim fakat altınları da vermek istemiyorum Bu kadar ısrarla istemesinin sebebi ne olabilir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bu meselenin fazla abartıldığını düşünüyorum. Takılara aileler karışamaz. Kime ne takılırsa takılsın kolye, saat vs dışında gelinin de damadın da ortak hakkıdır. Ev araba vs durumlarında da verilir ama tapu ortak çıkar. Güvenemiceksem neden evlendim demeyin 100 lira için oğul babasını öldürüyor. :d
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet verirsin fakat esin para yönetimi konusunda becerikliyse tabii.
- +1 yıl
Tapuyu ortak yapmanın hiçbir mantığı yok :) boşanma durumu söz konusu olursa evlilik süresince elde edilen ev, araba, banka hesaplarındaki paraların tamamı ney kimin üstüne diye bakılmaksızın ortak bir havuza toplanıyor ve eşit bir şekilde paylaştırılıyor.
Hatta bilakis eşin üstüne yapılmasında israr edilirse iki taraf için de daha güzel olur
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Altınlarnız sonucta ortak, ne o tek başına isteyebilir rızan olmadam, nede sen kafama göre esirgeyemezsin onunda hakkı var. Orta yolu bulmanız gerek, ama başsta şu güvememıyorum dediğiniz Nokta üzeri Cift olarak çalışın, güven olmayan yerde bu maddi bir Güven dahi olsa temel oturmamıştır.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun kendi altınlarını ailesine verdi ve evdeki eşyalarımızı da benim rızam olmadan kardeşlerine veriyor ailesinin maddi durumu bizden kat ve kat iyi neden vermedigimi anlıyor musunuz şimdi? 🥲
Soran+1 yılKesinlikle 🙄 ne yapacağımızı da bilemiyorum düzelir mi hep mi böyle gider alışma süreci mi bilmiyorum yapacağım tek şey çocuk yapmayıp evliliği gözlemlemek
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılYani borç harç için ben altınlarımı eşime vermiştim. Öyle keyfi işler için vermezdim yani, ne diye ısrar ediyor ki? Çalışsın alsın kendine güçünün yettiği şekilde Araba..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yasina kadar alamamış yani çok yediği için alamamış o kısmı düzelteyim parasının kıymetini de bilmiyor altınları ver bir de kredi cekelim parasını sen öde diyor :) oldu başka
- +1 yıl
Şahsen borç olsa derdim yardımcı ol eşindir. Ayrıca alınan malda senindir, ama eşini sen tabi iyi tanırsın para ile pek alakası yoksa seni dinlemesini tafsiye ederim.. bu devirde kötü günlerde yaşana bilinir ne altından nede paradan eksik olmamak lazım. Ben eşime vermiştim borçlarımız için bilirim elinden geldiğinde bana yine alır ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle altınları verme elinizdeki parayıda batırır.. araba demek masraf demek sonuçta hem maddi talepte bulunmamışsınız hemde sana takılan altınları istiyor... kimbilir ne yapacak o parayla belkide yiyecek...
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten ne yaptığı belli değil banada karışma diyor üslup böyle olunca insan herşeyi yapar
- +1 yıl
Kesinlikle yapar böylelerine para teslim edilmez madem bir şey yapacak senin izninde olmalı gönlünde ki o senin paran vermek zorunda değilsin..
Soran+1 yılParasını kafasına göre sağa sola dagitiyo valla ne vercem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanunen bile o altınlar bana ait niye vereyim? Evlenmeden önce zaten bu tarz konuları konuşmak gerek sonradan gerçekten işin rengi değişiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk iş ayrilaga kadar gitti konu kapandı sandım fakat kapanmamis
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani hemen düğün yapılır yapılmaz altınların peşinemi düştü. O altınlar hem senin istemezsen vermezsin. Bu şekilde sana ısrar etmesi seni zor durumda bu şekilde bırakması bence çok ayıp ya. Eğer sana mecbur konuşuyorsa verme bırak madem çok istiyor araba almayı çalışıp kendi imkanı ile alsın sen niye altınlarını veriyorsun verme..
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen sanki bana güvenmis de altın takmış
- +1 yıl
Aynen öyle bence verme. Sonuçta o takılan her şey sana ait. Zaten senin rızan olmadan alamaz senden izinsiz. Gitsin çalışsın kendi emeği ile alsın ne alacaksa..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla verme, kendi biriktirip alsın arabasını, vermek zorunda değilsin, yahu nişanlıyken dahi bu meseleden tartışıyordunuz, bu tartışmanın devam edeceği belliydi, o zaman ayrılsaydın daha iyi olmaz mıydı? Neyse, şimdi asla bu adamdan çocuk yapma, gerekiyorsa çocuksuz ayrıl ve ayrıldığın vakit altınlarını da al yanına.
15 Yorumla
Soran+1 yılİş ayrılmaya kadar gelmisti fakat konuyu kapattı diye düşünüyordum şimdi ise arada deniyor fikrim degismis mi diye sürekli beni deniyor
- +1 yıl
Bence deniyorum demesi kendini savunmak için uydurduğu bir kılıf. Denemiyor sahiden de istiyor, sakın verme, altınlar senin hakkın, gerekirse boşan, çocuğun da yok hem, sakın olaki bu adamdan çocuk yapma, işler daha çıkılmaz bir hal alır sonra.
Soran+1 yılYani şu an boşanmak istemiyorum fakat altınları da vermeyeceğim kusura bakmasın bir de kredi çekilecek onun parasını da bana odettirecek ben evin giderlerini karşılıyorum diyicek olmaz öyle şey
- +1 yıl
Dediğim gibi boşanmak istemiyorsan lütfen önlemini al, çocuk yapma bu adamdan, çocuğun olmasın. Altınlara gelince onlar senin vermek zorunda değilsin. Kredi çekmeye niyetlendiyse kendi parasını kendi ödeyecek, senin altınlarına dokunamaz. Evin giderlerini tek başına da senin karşılaman doğru değil. Yahu bu erkeklerin çalışan kadınlarla evlenme sebebi; hem cinsel isteklerini gidermek, hem bedava aşçı, temizlikçi için, hem de giderleri bölüşmek ya da kadının üstüne yıkmak için mi ya da düğün yapıp takıları almak için mi? Eşine yapabildiklerini normal ev arkadaşlarına yapamıyorlar, ev arkadaşlarıyla yaşarken tüm giderleri bölüşüyorlar, ev işlerini ortak yapıyorlar, eşlerine gelince de evin işleri kadınların omuzlarında oluyor. Bence hiçbir kadın kendini kullandırmamalı, yuvayı dişi kuş yapacak diyolar ya hani, tek başına dişi kuş yapmayacak o yuvayı, erkek de çabalayacak, iyi ya kadın hem çalışsın hem de ev işlerini, yemeği, ütüyü yapsın, erkek de paşa paşa otursun, kadın erkeği beslemek için mi evleniyor? Bir de yetmezmiş gibi kadın, erkeğin ailesiyle bir savaşın içinde olsun , sana tavsiyem madem evliliğine devam etmek istiyorsun asla altınlarını verme, çocuk yapma ve tüm giderler de eşit ödensin.
Soran+1 yılAynen öyle 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBen verdim ama benim eşim işini büyütmek için istedi ve büyüttü de üstüne kat kat da fazla kazandı ama ben eşimi tanıyorum biliyordum da çalışacağını. Eğer sizin dediğinizi gibi olsaydı vermezdim ama o yüzden bence biraz bekleyin. Ya da hepsini veremem sen biraz biriktir kalanı altınla tamamları falan deyip geçiştirin
11 Yorumla
Soran+1 yılKalanı zaten krediyle tamamlayacak onu da kredisini ben odeyecegim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltınlar neticede sadece senin şahsına münhasır bir mal değil. Evlendikten sonra neyiniz varsa ortak. Adam araba alacam demiş sana ya adamı karşına al ben senin bu konuda parayı çarçur edeceğini düşünüyorum güvenmiyorum de ya da bende birlikte alalım benimde fikrim olsun de. Düğün erkeğe, ev eşyaları erkeğe, her türlü masraf gider erkeğe, evi geçindirmek erkeğe ama konu mala gelince ortak bile olmak istemiyorsunuz. eşinizden farklı bir hayatınız mı var ya da umuyorsunuzda sadece kendi malınız gibi davranıyorsunuz?
27 Yorumla
Soran+1 yılHahaah güleyim bari beyefendi ben eşimle evlenirken eşya bile istemedim.. ayrica ben evde oturup o bana bakacak da demedim ben caliscagim hayat tabii ki müşterek ben para yönetimi konusunda güven veremediği için ben ona bunu belirttim fakat o benimle kavga ederek almayı tercih etti sonucunda vermeyi düşünmüyorum dedim bende son olarak da belirteyim altın her anlamda gelinin mihridir gelinin rızası olmadan alacaklı gibi altın istenmez ve altını da farkındaysanız evlenmeden önce şu kadar takın diye istememisiz zaten bırakın da bari altın benim olsun :)
Cevap sahibi+1 yılmehir farklı şey düğünde takılanlar farklı. önce onu öğren
Soran+1 yılBana büyüklerim böyle söyledi imamda mihrin altınların olsun dedi bende kabul ettim ben imam miyim nerden bileyim doğrusunu sen önce yazdıkların mantıklı mı otur bunu düşün.
Cevap sahibi+1 yılbenim yazdıklarım gayet mantıklı. ayrıca düğünde takılan altınları sana mehir olarak saydıysa o ayrı
Soran+1 yılBen eşimden eşya mi talep etmişim ki isteyedebilir bir kadın siz kime laf saydiriyosunuz da mantıklı olduğuna karar veriyorsunuz kadınlar da bu devirde en az erkekler kadar kazanıp eve katkıda bulunuyor üstelik çocuk yapıp herşeyiyle onlar ilgileniyor siz ne işe yariyosunuz? Ayak devirip TV izlemeye mi geldiniz dünyaya desem ne kadar mantıklı ise senin kide o kadar mantıklı.
Cevap sahibi+1 yılyav he he ben ne diyorum sen ne diyorsun
Soran+1 yılSen yazdığını okumuyosun herhalde senle vakit kaybedemem. yav he he diyen birinden mantıklı bir cevap beklemek akılsızlık zaten.
+1 yılVermen gerekmiyor Altınları, ama anlamadığım tek konu Yeni evlendiniz ve Altın için birbirinizi yiyorsunuz bu evlilik baştan bozuk zaten, Altın bozup Araba alacak, senin altınlaramı güvenerek alıyor? Şimdiki erkekler harbiden çok Öküz.. Kadınla evleniyorlar kadının gönlünü almadan araba almaya kalkıyorlar 😂😂😂 Komedi gibi.. Müslümanız Elhamdüllilah
30 YorumlaŞimdiden aranızda böyle bir muhabbet olması acı bir durum ayrıca araba almak için senin altınlarına mı güvenmiş bu meseleyi büyüklerin bilmesinde fayda var derim ailenize danışın…
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem istemeyerek verdi zaten söylersem ayrıl diyebilir
Soran+1 yılGenelde beğenmediler birikimi yok felan diye
bence verme, daha akillica bir sekilde yatirim yapalim falan de aklini çel nebilim ev arsa falan ya da altinlaeri ikiye katlayalim calisip didinelim falan de
13 Yorumla
Soran+1 yılO katlamayi araba ile yapacağını düşünüyor fakat ben o arabayı gidip kocamın kayinbabam üzerine yaptıracağindan şüphe ediyorum hayır hepsini geçtim altını ve bir de kredi çekelim parasını da sen öde diyo
- +1 yıl
eger kayinbabanin uzerine gecirecegini dusunuyorsan ve cok israr etti diyelim kendi uzerine gecir, deki eger araba almamizi istiyirsan sartim var o da benim uzerimde kalicak ya da ortak. tapu yapicaz falan de, krediyi sakin kendi uzerine cekme sakin, oyle kari koca taniyorum ki krediyi kadina uzerine cekip sonra bosaniyolar tabi is isten gecmis oluyor
Soran+1 yılAynen ama o konuda ikna olmuyor bende araba felan almayalım dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlış düşünüyorsunuz
şuanda araba dahi alsa yarısı zaten sizin boşandığınız takdir de
altınlar sizin diye bir şey yok o altınlar eşiniz ve size takıldı01 Yorumla
Soran+1 yılNiye benim olmasın durumu yoksa hiç takmasaydi biz bişey istemedik
Vermek zorunda değilsin altın mehirdir ve sana aittir.. Yeni de evliymissin Zaten hayır ben takmak istiyorum de bu konuyu açma bir daha de hiç uzatma ki sussun
05 Yorumla
Soran+1 yılKapatıyorum fakat konuyu hep ben aciyormusum çok para göz biriymisim felan manipülasyon yapıyor
Soran+1 yılBu sefer cirkinlesicegim diye tehdit ediyor :) hayirlisi
Soran+1 yılGaliba öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVerme sakın ben verdim harcandı gitti şimdi bosaniyoruz 1 kuruş vermem diyor. Erkeklere güvenme altınlar kadının ya götür altınlarını annene babana teslim et. Araba almak felan bahane
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede onlar gelinine güvenmiyor bu kadar net
- +1 yıl
Kanunda da altınlar kadının hakkıdır. Altınlarını calabilirler bile o kadar çok hikaye var ki çalındı süsü verip kaynana felan alıyor
Soran+1 yılTabii canım ben eşya felan bile istemedim o altın benim yani
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Erklerin hem postu hemde kadınların verdiği cevapları iyi okumaları gerekiyor. Hatta baştan sona okuduktan sonra dönüp tekrar okumaları gerekli.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıleee araba alacakmıs dedin ya bulsun arabayı kendin bozdur al arabayı da yönetemiyosa gidip bi yerde batırmasın onaa dikakt et
16 Yorumla
Soran+1 yılAldıktan batirdiktan sonra ne yapayım altını
- +1 yıl
araba alırsa batmış olmuyo
Soran+1 yılValla borcu var neye borc yapmış bilmiyorum araba alırsak hem altından olacağım hemde adam sürekli içini doldurup gezecek borç üstüne borc ekleyecek
- +1 yıl
ooo ozaman hiç yanaşma götür bankaya koy yoksa sende bişey kalmaz ozaman
Soran+1 yılÖyle olacağını bildiğim için veremem zaten
- +1 yıl
sen bence verme :))) haklısın
+1 yılVerme kesinlikle verme. hem dinen hem yasal olarak altınlar takılar senin hakkın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılkriptoya yatırıcak olabilir çevremde herkes böyle parayı batırdı bence araba alınıcaksa o gün bozdurup birlikte gidicez almaya de
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede güven olmaz
+1 yılVeririm herhalde ama biraz da ona bağlı yerine koyacak biriyse al hayatım senin olsun derim ama değilse vermem
01 Yorumla
Soran+1 yılAltının her geçen gün fiyatı artıyor asla yerine koyamaz bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAraba alacaksa veririm ikimizin de olur ama başka sebebi varsa vermem.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim sürekli yalan konuşan birisi ordada bir oyun yapar altını asla vermez
- +1 yıl
O halde verme bence.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneler var neler. siz beraber bir hayatmı kuracaksınız. yoksa şirketmi kuruyonuz. bu mal sevdası nedir. anlamadım. hayata birbirinize destek olmaya bakın mal mülk geçici şeyler.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe şirketi abicim ya ne alakası var hiç mi mihir denen şeye saygınız yok
Cevap sahibi+1 yılmihir denen şey. düğünde takılan altınlar değildir. dini nikah yapılırken söylenir ve onu vermek kocanın boynunun borcudur. önce bi söylediğin şeyi öğren sonra konuş.
düğündeki altınlar başka bi şey. neyse siz mal kavgasına düşmüşsünüz zaten. ne yaparsanız yapın.
Soran+1 yılValla düğünde ki altınları mihir olarak saydık biz ben bunu böyle biliyorum? Sende herşeyi bilmeden birşeyi öğretmeye çalışıyorsun fakat burada okuduğun kadarıyla gelip ahkam kesiyosun farkındaysan mal mülk kavgasına ben değil kocam düşümüş
Cevap sahibi+1 yılhayır sizin dini nikah kıyıldımı? kıyılırken hoca sorar zaten mihir nedir diye. orada söylenir mihir hocanın şahitliğinde. onu kocan sana verecek. düğün takısından ayrı olarak. o takılar kocanın malı değil başkası veriyor sizlere destek amaçlı. kocandan gelmiyor. mihiri kocan ayrıca vericek sana. bunu hocaya sor.
Soran+1 yılValla hoca altın senin mihrin olsun dedi banada kimse bir şey demedi hocaları bile kendileri ayarlamislar zaten biz konuştuk sen altınların mihrim diyiceksin dedi
Cevap sahibi+1 yılmihir olarak düğün takılarını sectiyseniz. o takılar sana aittir. versen bile onu yerine koyması mecburidir. hocaya git sor. onuda yanında götür.
Soran+1 yılEvet fakat ben çoğu kocanın koyucam deyip koymadigini görüyorum altın her gün fiyatı artıyor nasıl koyacak kaldı ki o akıllı da ben keriz miyim giden altın daha geri gelmez bence.
Cevap sahibi+1 yılartık orası sizin bileceğiniz iş. ama kendim için konuşuyorum ben ilişkime hiç maddiyat sokmadım. karım bana maddiyat dediği anda boşarım. saolsun oda hiç beş kuruşa tamah etmedi. şükür halimize kimseye muhtaç değiliz. ama bu benim. siz ona siz karar vericeksiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFuzuli harcama için istiyorsa vermem, kusura bakmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAraba için istiyor fakat yinede veremem çok istiyorsan kredi çekelim ben maaşımı krediye bağlayayim dedim? Mantıklı olan bu altınıma hiç dokunma dedim kabul etmedi
- +1 yıl
Senin dediğin mantıklı. O zaman almasın araba.
+1 yılVeririm takılarla evlenmedim eşimle evlendim en değerli şey o olur benim icin
01 Yorumla
Soran+1 yılTakiyla evlenmiyorsunuz ama altının eşinin mihri ve onun güvencesi için bir köşede durması gerektigini biliyorsunuzdur mutlaka tercih meselesi saygı duyarım.
Evlenmişsin senin benim mi var çok garip geldi bana her şey ikinizin eşine güzel bir dille altınları araba almak için satmanın bize zarar getireceğini ifade edebilirsin ama şunu söyleyeyim araç güzel kar getiriyor oda bir yatırım
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim evet fakat parayı mahveder o beceremez
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermee , bak ben verdimm. 11 sene sonra bosandik simdi ne altinlarimi veriyor nede mihrimi. Annene ver , birseyler yap ama neolur verme
03 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle olur zaten kimin altını gitmiş de geri gelmiş.
Cevap sahibi+1 yılO yuzden verme , neolacagi belli olmuyor heleki bukadar israr ediyorsa hic verme
Soran+1 yılBencede huylandirdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnesi fiştekliyor olabilirmi, oğlum altınları geri al , falan diye? Kaynanalar çok fena oluyo genelde (tabi iyileri tenzîh ederim).
04 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen. Ben eşyalı bir evde oturuyorum düşünün hiçbir şey istemedim fakat hiç te kiymetim kalmadı sakın bekarsan asla benim gibi yapma herşeyi iste.
Cevap sahibi+1 yılCanımsın, ama aynı hataları ne yazıkki bende yaptım. Benim kaynana çok fenaydı ve acayip paragözdü, bende tam aksine hiç bişey istemedim senin gibi kıymetim bilinmedi. Cahillik ettim. Boşanırkende bi ceketimi ve özel eşyalarımı aldım çıktım. Şimdiki aklım olsaydı… neyse.
Soran+1 yılZararın neresinden dönersek kar aslında.. umarım benim sonum ayrılık olmaz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olmaz canım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vermem neden vereyim menfaat dünyası mı bu sevgi dünyası bence
00 YorumlaAsla :) vermedim vermemmm 5 yıl oldu evleeli 1 tanesine bile dokunamaz.
20 Yorumla
+1 yılEğer ortak bir yatırım içinse yani ev araba falan için istiyorsa veririm tabii onun haricinde no no no!
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtak tabii ki
+1 yılBence altınlar kadının hakkıdır ama eşin de istiyorsa verebilirsin yani maddiyatdan dolayı sıkıntı yaşıyorsanız ilişkinizi gözden geçirin
01 Yorumla
Soran+1 yılGecirmiyoruz çünkü hiçbir şey almadı eşya anlamında
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılböyle güvensizlik ve ayrılıklı düşünceler içerisinde evlilik nasıl yürüyecek? yürümez. evlilik birliktelik demektir. sizinki evlilik olmamış.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen para derdinde değilim fakat kocam sanki altını verince benim iyi bir eş olduğuma inancak gibi
Cevap sahibi+1 yılona güvendiğini kanıtlıyor olabilirsin. güvenmek zorundasın da..
Soran+1 yılÖyle menfaate dayalı oyun mu oynayacagız
+1 yılVeririm onun malı benim benim malım onundur sonuçta aile olmak için evlendik degilmi
01 Yorumla
Soran+1 yılYa paraya ihtiyacin olursa? Benim arkamda bana sahip çıkacak bir ailem yok
Arabayı senin üzerine yaparsa ver ileride ne olacağını bilemezsin. Gidin beraber alın hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ne yapar eder o altını kendi üzerine yaptırır
Soran+1 yılArabayı yazacaktım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılPara yönetimi iyi olmayan biriyle niye evlendin
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olduğunu bilemedim bilsem yapmazdim
- +1 yıl
İlla ki kendininbelli etmiştir. Kart borcu kredi borcu falan olmuştur. Gereksiz harcamaları olmuştur
+1 yılBence erkekler araba almak için evleniyor😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKeriz 33 yaşına kadar beni beklemiş sanki yıllarca orada burada birileriyle ezmis parayı
- +1 yıl
😳😦😵😦😧😮😲O my good bu nasıl evlilik
Soran+1 yılB. k gibi bebeğim 😂😂😂
- +1 yıl
😄😄😄ahahahahaha
+1 yılMüşterek değil mi hayat
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamdan bir koltuk takımı bile istemedik daha enayisi varsa git bul
Verme sert bir şekilde söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılİş artık kavgaya dönüştü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo onunla araba alırım kendime oh miss
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. kontrolünde araba aldır kendi üstüne yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılben düğün yapmayacağım
00 Yorumla
+1 yılVermeyin siz takdire şayan bir bayansınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah bu muhabbeti yaşatmasın :(
00 Yorumla
+1 yılZirnik vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme. Arabayi senin ustune yapsin ya da
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Gülçin83udjd Buradan danisabilirsin
Soran+1 yılOnun ailesi o arabayı asla bana verdirtmez
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen de asla altinlari vermeyeceksin
Soran+1 yılÖyle yapacam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme
10 YorumlaNe yapacağına bağlı
00 Yorumla
+1 yılHayır vermezdim yaniiiiiiii
00 Yorumlakesinlikle verme
00 Yorumla
+1 yılVermem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılAsla işim olmaz..
00 Yorumla Hakkıdır veririm
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsan verme
00 YorumlaVermem üstüne ben onun altınlarını alırım 😆
00 Yorumla
+1 yılveririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvermem
00 Yorumla
+1 yılVermem bokumu yesin
00 Yorumla