Çok karaktersizim nasıl bir hayat yaşicam?

Senelerdir bir cevap aradım bulamadım son kez anlatıcam son kez içimi dökücem 13 yaşımda çok normal bir çocuğuydum psikolojim ve hayatım çok iyiydi ta ki bir tane adi gelip tecavüz edene kadar 6 ay tecavüz etti kimseye bir şey anlatamadım dayıma anlattım anneme anlat dayı ben artık bunu yaşamak istemiyorum dedim 3 gün boyunca bana işkence ederek tecavüz etti inanılacak bir şey değil biliyorum ama gerçekten yaşadım bunlar olduktan sonra tamam dedim benim hayatım bundan ibaret kendimi çok aşşağılık gördüm ve kafamın estiğiyle beraber oldum bundan 6 ay öncesine kadar. Birisiyle tanıştım çok iyi çok saf bir insan onunda hayatını mahvetmeyi başardım evlenme teklifi falan etti. Ama ben başkasına aşığım ve aşık olduğum adam bana çok kötü davranıyor. Yani bana kötü davranan bir adam için dünyayı ayaklarımın altına seren adamı bıraktım. Tedavi gördüm çok fazla tedavi gördüm hiç bi işe yaramadı. İntih. ar krizleri geçiriyorum her gün çok kötü bir insanım ailem benden nefret ediyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Hiç bir çıkar yolum yok
Güncellemeler
+1 yıl
Her gün alkol alıyorum cok seyler kullanıyorum ciğerlerim bitik durumda
Çok karaktersizim nasıl bir hayat yaşicam?